Že se nestydíš s tou demagogií. Kdo šel první do boxů v Maďarsku?
A ty body v Belgii, GB, Rakousku, Barceloně, Kanadě, Saudské a Monaku ne?
To je ostuda, že Norris ztrácí body, a i přesto na něj Piastri ztrácí 40.
Nerozumiem, preco si pri kazdej diskusii taky besny. Nad nicim som sa nerozculoval, na konci dna mi je lahostajne, kto vyhra tento titul. Len som vecne skonstatoval, ze su pre mna niektore rozhodnutia McLarenu celkom nepochopitelne, vzhladom na ich jedinecnu moznost ziskat titul.
Tu mi musis vysvetlit, co rozumies pod degradaciou na rolu timovej dvojky. Jednu timovu reziu, alebo predpretekovu dohodu, ze sa po starte nebude utocit? (lebo vyrazne viac by Norris od Piastriho nepotreboval). Alebo prisposobenie pristupu k jazdcom ich titulovym sanciam, to je pre teba degradacia na rolu timovej dvojky?
No vidíš, zase stavěl Lando první, i když závod vedl Piastri. Strašná tlačenka.
Prosím Lando pusť nám Oskárka, ať ten náš velko talent vyhraje aspoň jednou v našem nejrychlejším autě…
Ano, to celkom presne zodpoveda tomu, co si predstavujem pod degradaciou na timovu dvojku. Co ine by si si pod tym predstavoval ty, ze potrebujes ten pojem vyjasnit?
Právě to bylo trapný, jak zařízli Oscara a Lando se ještě divil, že má vrátit pozici, která nebyla jeho
Tak proč tu od července píšeš neustále něco proti Piatrimu?
Uz ti to tu pisal @helmutko, ja tiez uplne nerozumiem, co sa tymto snazis povedat.
V F1, a v profesionalnom sporte ako takom, sportovec nepotrebuje na vitazstvo absolutne najlepsi vykon, musi podat len relativne najlepsi vykon vo vztahu k svojim superom.
Timovu reziu v Norrisov v prospech neobhajujem jeho dokonalostou ci bezchybnostou, ale zaujmom timu na zisk titulu. Kde ma Norris bez ohladu na svoje chyby (v dosledku toho, ze bol konzistentne lepsim jazdcom), ovela lepsie sance nez Piastri.
Potom musis aj chapat, ze v tomto smere nemoze byt podstatne, ci Norris ziskal maximalny pocet moznych bodov (co je tak ci tak uplne prestrelene a nerealne ocakavanie, neviem, preco na Norrisa kladies tak vysoku latku. Mnozstvo bodov, ktore stratil, podla mojho nazoru priblizne zodpoveda priemeru, ktore majstri sveta zvyknu v tesnych sezonach stratit).
Takze ked Red Bull v Brazilii 2022 vyzval Verstappena na prepustenie pozicie voci Perezovi, tiez si to interpretoval ako degradaciu do role timovej dvojky?
Tím chci říct, že tu neustale cpete Landa do pozici jedničky, když nemá stabilní výsledky. Pokud by Lando bez váhání dojížděl v top 3 a občas tam byl Piastri, dalo by se to pochopit, takhle ne
to si ale vobec nepochopil. Ja vobec nekritizujem Piastriho. Keby som mal radit jemu tak mu poradim presne toto.
Tato debata nie je na stole preto ze Norris chybuje a miestami zaostava za Piastrim, ale preto, ze siutuacia sa vyvinula tak, ze Norris ma sancu na zisku PJ a Piastri uz viacmenej nie. Snazim sa vcitit do pohladu fanusika McLarenu. Takto dobre auto mali naposledy v 2008.
Toto je pre mna nepochopitelna a uplne zbytocna a konfliktna premisa. Preco sa cokolvek kriticke, co voci nejakemu jazdcovi napisem, automaticky vnima ako utok proti nemu? V skutocnosti Piastriho povazujem za sympatickeho pretekara a celkom mu fandim.
Dovod, preco som ho tu “kritizoval”, je v skutocnosti velmi jednoduchy. Jeho vykony sa tu riesili na fore, ja som bol na zaciatku pod vplyvom emocii tiez skor nakloneny nazoru, ze Piastri ide tuto sezonu velmi dobre (vsak vyhral v Madarsku, v Spa bol druhy, vsetko pekne vykony). No trochu som sa pozrel na jeho vykony detailnejsie (v dnesnej dobe internetu ziadna velka vyzva), skonstatoval som, ze na Norrisa rychlostne straca vo vacsine pretekov a moje skusenosti so sledovanim F1 su take, ze surova rychlost nie je nieco, co so skusenostami zasadne rastie. Tak som to tu na fore napisal. Nevidim, kde je problem.
Co sa tyka timovej rezie, presne ako @helmutko tu vobec nekritizujem Piastriho. On samozrejme bude bojovat tolko, kolko mu tim dovoli, vsak by nebol pretekar, keby z vlastnej iniciativy uhybal Norrisovi z cesty. Nechapem v tomto smere McLaren. Sancu ziskat titul ma len Norris (mozno v McLarene veria, ze Piastri stihane 100-bodovu stratu, mne to pride nemozne), nebojovali o titul uz vyse desat rokov, myslim si, ze by pre nich bolo zmysluplnejsie v tych jednych ci dvoch kritickych situaciach, ktore nastanu, uprednosnit Norrisa a nie sa hrat na papaya rules.
Ako fanusik som rozpolteny. Na jednej strane chcem v jednotlivych pretekoch vidiet suboje a mam aj rad Piastriho, cize z tohto hladiska ma osobne tesi, ked mu umoznia s Norrisom superit. Na druhej strane drzim palce Norrisovi a McLarenu na zisk titulu, rad by som videl suboj do posledneho preteku a ked budu mat tie v doesledku papaya rules stratene body za dosledok, ze Verstappen si zaisti titul dva ci tri preteky pred koncom, bude mi to luto
Lando potrebuje vysledky dostatocne stabilne na to, aby vedel bojovat o a ziskat titul. To s tymto autom podla mojho nazoru momentalne ma.
Ak si to velmi zelas, kludne ti vysvetlim, v com je ten kontext odlisny, ale podla mna to vies velmi dobre aj sam.
Ked tu debatu chceme posuvat do tejto roviny nemam s tym problem, rovnako sa teba mozem opytat, ci akciu “Fernando is faster than you” za degradaciu Massu na nosica vody nepovazujes. Doteraz som vsak vychadzal z toho, ze tu chceme diskutovat seriozne.
Mne stacilo, ked tusim nie tak davno prave s tebou v diskusii o TR McLarenu/Piastrim bola medzi argumentaciou aj statistika kde vsade bol Oscar porazeny Landom a medzi nimi napr. Silvertone
Tak ty v cieli stratis myslim cca 5s v cieli za vychvalovanym kolegom, po tom, co ta prave pre koncentraciu na neho tim potopil a jazdou v dazdi so suchymi stratis 15-20s., neplaces, nekomentujes, nezrutis sa z toho, stiahnes to na 5s a aj tak si vlastne horsi a porazeny, to nevymyslis, to je “snaha o objektivnu hlbkovu analyzu” Tam som pochopil, ze to je zbytocna debata…
Navyse sa tu opakovane takmer ignoruje realna moznost, ze za sucasnou situaciou naozaj mozu byt aj zmluvne podmienky, a nemusi to byt tak jednoduche, ako si to doma za klavesnicou hocikto predstavuje a s lahkostou komentuje
Nesuhlasim, keby bol Norris na mile pred Piastrim (ako sa tu miestami prezentuje), tak by sme sa o ziadnej timovej rezii bavit nemuseli, lebo by ju Norris ani nepotreboval. To plati nezavisle od toho, ake dobre auto ma Mclaren.
Lenze timova rezia je nepopularne opatrenie. Neaplikuje sa koli tomu, ze je jeden pilot vyrazne rychlejsi ako druhy. To by nemalo ziaden zmysel. K timovej rezii sa vacsinou prisupi ked ma jeden pretekar realnu sancu na jazdecky titul a druhy uz nie a prave v situaciach kedy je ten druhy pretekar vpredu. Ja uplne chapem aj vsetky dovody reziu neaplikovat ale zaroven aj tie preco ju aplikovat.