Steiner krúti hlavou nad tým, čo predvádza Aston Martin: Toto nezodpovedá štandardom v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže Alonso nikdy poruchu neměl, jen ručník. Ferdo to je špatnej bait.

2 lajkov

Začni s popisem jak Alonsovi v začátcích zametal cestičku ještě dříve než začala sezóna. Nejdříve odstranil Buttona, protože ten by ho rozprášil na prach a dokonce musel Flavio šlapat po krku i Trullimu s Fisim.

1 lajk

Jojo, jde vidět že tě 3 tituly Alonsa hodně štvou s vědomím že Gasly nikdy žádný titul nezíská :grinning_face_with_smiling_eyes: Klidně zoufale snižuj Alonsův jezdecký um, ale nezměníš nic :wink:

2 lajkov

Ale prosím tě, normálně trochu rejpu a popichuju a tobě, řeknu to tvými slovy, ulítl dekl :face_with_tongue:

1 lajk

Ja by som spomenul este Petrova

2 lajkov

Ještě by mě zajímala jedna věc. Kde je tady Gasly? :thinking: :sweat_smile:

2 lajkov

Ten třetí titul je za největšího ručníkáře v F1?

obrazek

no jo, jsem zapomněl, že jsi místní intelektuál

2 lajkov

tenhle, že by porazil Alonsa? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Myslím, že Gucci se bude více zajímat o Gaslyho, než o Alonsa.
O Alonsa má zájem už jen Flavio, protože dokud je Alonso v F1, tak od něj jako jeho manažer dostává tučné výpalné.

Zprávy říkají že Gucci na získání Alonsa právě hodně tlačí, ale to se ti nehodí do krámu tak jsi to vytěsnil :grinning_face_with_smiling_eyes: Já si moc Alonsa do Alpine nepřeju, raději bych jeho setrvání u Astonu, ale to musej ukázat alespoň něco.

2 lajkov

Je to tak, pilot s nejdelší kariérou v F1 nikoho nezajímá, ty jsi ale myslitel Ferdo

2 lajkov

Na to přijdeš :wink:

1 lajk

Leda místo Colapinta,protože Gasly má stále platnou smlouvu a Renault by byl hloupý, kdyby se zbavoval svého tahouna a nahradil ho ručníkářem.

Aby jsi nepoznal, že smlouva je opravdu jen kus papíru a Gasly neskončil někde v GTčkách. :smiley:

2 lajkov

Právě proto …

Než Gasly, tak spíše vyletí samotný Flavio, kterého v týmu hodně lidí nenávidí.

Protože je v F1 nejdýl a nabízí mu smlouvu, tak ho nikdo nezajímá?

2 lajkov

Jj, třeba ty co sis tohle zase vymyslel

2 lajkov

Ty fakt blouzníš, nenávist k Fláviovi tě zcela zaslepuje.

2 lajkov