To jsem v klidu, Ferda Alpine nefandí i když tam jezdí Gasly.
Když měl Alonso vedle sebe jezdce na úrovni, tak pokaždé narazil, (Hamilton a Ocon) proto si nejraději vybíral za parťáky jezdce typu Piquet a Stroll.
Samozřejmě tlačenka od Flavia byla hodně důležitá podpora.
Myslíš s Hamiltonem 109 vs 109 a s Oconem 2022, kde Alonso poztrácel asi polovinu svých bodů díky technickým poruchám, tak to jo. ![]()
S Alonsem by Gasly v týmu skončil, stejně jako musel vedle něj skončit i Button.
To co je zase za reakci, Honzo ![]()
Davide, strč si tohle za klobouk, fňukáš tady něco o kritice na Maxe a pak si tady ho-níš triko s těma co si nazval realně opi-cema. Fakt mě tyhle bezpáteřní reakce a chování nezajímají
Dejvovi jen chybí krev, tak sem chodí vyvolávat hádky, klasika. Nikdy tomu nebylo jinak.
Ferda vtipně zase vynechal rok 2021, kde po pauze Alo porazil Ocona (i když ten měl random výhru), o Buttonovi zase nepšíe vůbec. Ale bude vyzvedávat Gaslyho, kterej má teď problémy s Colapintem, to nevymyslíš ![]()
Jako na sezoně 2021 bylo krásně vidět, že není lehké naskočit znovu do rozjetého vlaku, přesto Alonso jezdil především v závodech velmi dobře. Vím že se potřeboval adaptovat na kvalifikace, ale 2022 by ho nebýt poruch Alpine smetl.
Jenson se o ukončení kariéry netajil ještě dříve, než se s Alonsem setkal.
Mimochodem se Jenson nebál vstoupit do týmu, kde kraloval Hamík, kdežto Alo od něj utekl.
Gasly zatím kromě bezmezně protlačovaného Emila vypráskal všechny své parťáky a Alonso by byl dalším hřebíčkem v soupeřové rakvi.
tys dostal na GP úpal a úžeh?
To je to, Alonso se dokázal měřit s každým, včetně mistrů světa, a nikdy nepohořel. Gasly shořel v RedBullu jak papír. A to je tam Alonso 25 let. Nemusíš mu fandit, ale trochu toho jezdeckého respektu by jsi mít měl.
Jenže Alonso je lepší než Gasly, stejně jako je Verstappen lepší než Gasly a Alonso by měl za zády Flavia stejně jako měl Verstappen za zady Helmuta nebo Hamilton Rona v tom McLarenu. Fakt to nechceš, věř mi.
Spíše Ty jsi přišel o zrak.
Já? napsat, že Gasly by porazil Alonsa dokáže člověk, kterej nerozumí F1 maximálně ![]()
Nějak jsi zapomenul jak Alonsovi vyprášil kožich úplně čerstvý nováček.
Je hodně jednoduché hodit ručník do ringu, když nestačí na týmového parťáka a pak vykřikovat “Porucha”.
Vidíš, a kdyby na tebe někdo o víkendu hodil ručník, tak bys třeba tak blbě teď neplácal
Pokud tady na Alonsa ze jeho karieru v F1 fakt vytahují jen Hamiltona a Ocona 2022, tak je to vlastně neskutečná pocta.
Ale tak to vytahují ti, co se o F1 nezajímají a kouknou max na wikipedii. Ty statistiky mluví jasně. To, že to nechcou vidět už je jen problém jejich komplexu