Steiner krúti hlavou nad tým, čo predvádza Aston Martin: Toto nezodpovedá štandardom v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

To jsem v klidu, Ferda Alpine nefandí i když tam jezdí Gasly.

2 lajkov

Když měl Alonso vedle sebe jezdce na úrovni, tak pokaždé narazil, (Hamilton a Ocon) proto si nejraději vybíral za parťáky jezdce typu Piquet a Stroll.
Samozřejmě tlačenka od Flavia byla hodně důležitá podpora.

Myslíš s Hamiltonem 109 vs 109 a s Oconem 2022, kde Alonso poztrácel asi polovinu svých bodů díky technickým poruchám, tak to jo. :smiley:
S Alonsem by Gasly v týmu skončil, stejně jako musel vedle něj skončit i Button.

2 lajkov

To co je zase za reakci, Honzo :grin:

1 lajk

Davide, strč si tohle za klobouk, fňukáš tady něco o kritice na Maxe a pak si tady ho-níš triko s těma co si nazval realně opi-cema. Fakt mě tyhle bezpáteřní reakce a chování nezajímají

2 lajkov

Dejvovi jen chybí krev, tak sem chodí vyvolávat hádky, klasika. Nikdy tomu nebylo jinak.

2 lajkov

Ferda vtipně zase vynechal rok 2021, kde po pauze Alo porazil Ocona (i když ten měl random výhru), o Buttonovi zase nepšíe vůbec. Ale bude vyzvedávat Gaslyho, kterej má teď problémy s Colapintem, to nevymyslíš :smiley:

2 lajkov

Jako na sezoně 2021 bylo krásně vidět, že není lehké naskočit znovu do rozjetého vlaku, přesto Alonso jezdil především v závodech velmi dobře. Vím že se potřeboval adaptovat na kvalifikace, ale 2022 by ho nebýt poruch Alpine smetl.

2 lajkov

Jenson se o ukončení kariéry netajil ještě dříve, než se s Alonsem setkal.
Mimochodem se Jenson nebál vstoupit do týmu, kde kraloval Hamík, kdežto Alo od něj utekl.

Gasly zatím kromě bezmezně protlačovaného Emila vypráskal všechny své parťáky a Alonso by byl dalším hřebíčkem v soupeřové rakvi.

tys dostal na GP úpal a úžeh?

1 lajk

To je to, Alonso se dokázal měřit s každým, včetně mistrů světa, a nikdy nepohořel. Gasly shořel v RedBullu jak papír. A to je tam Alonso 25 let. Nemusíš mu fandit, ale trochu toho jezdeckého respektu by jsi mít měl.

2 lajkov

Jenže Alonso je lepší než Gasly, stejně jako je Verstappen lepší než Gasly a Alonso by měl za zády Flavia stejně jako měl Verstappen za zady Helmuta nebo Hamilton Rona v tom McLarenu. Fakt to nechceš, věř mi.

2 lajkov

Spíše Ty jsi přišel o zrak.

Já? napsat, že Gasly by porazil Alonsa dokáže člověk, kterej nerozumí F1 maximálně :smiley:

1 lajk

Nějak jsi zapomenul jak Alonsovi vyprášil kožich úplně čerstvý nováček.

Jojo Ferdo, to jsou ty tvoje znalosti o F1

2 lajkov

Je hodně jednoduché hodit ručník do ringu, když nestačí na týmového parťáka a pak vykřikovat “Porucha”.

1 lajk

Vidíš, a kdyby na tebe někdo o víkendu hodil ručník, tak bys třeba tak blbě teď neplácal

2 lajkov

Pokud tady na Alonsa ze jeho karieru v F1 fakt vytahují jen Hamiltona a Ocona 2022, tak je to vlastně neskutečná pocta.

2 lajkov

Ale tak to vytahují ti, co se o F1 nezajímají a kouknou max na wikipedii. Ty statistiky mluví jasně. To, že to nechcou vidět už je jen problém jejich komplexu

2 lajkov