Steiner krúti hlavou nad tým, čo predvádza Aston Martin: Toto nezodpovedá štandardom v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Ferdo prostě to vzdej, Gasly je nezajímavý produkt. Kdyby Alonso chtěl, tak dostane i jeho holku. Takhle to v životě zkrátka chodí. :smirking_face: xdd

2 lajkov

To tak slušní lidé mají :face_with_tongue:

1 lajk

Jj slušní lidi tu šíří nenávist, mentální atletika v praxi

1 lajk

Chceš říci že já slušný teda nejsem?

2 lajkov

Nechápeš souvislosti, ale to mě nepřekvapuje.
Flavio dělá Alonsovi manažera a proto má z Alonsa velké provize. Flavio by byl velký hlupák, kdyby za Alonsa nekopal, když mu nosí zlaté vejce.

Stroll se netají tím, že za Alonsa hledá už dlouho náhradu a že ho mrzí, že mu nevyšel Leclerc. Teď se mluví o Pérezovi a ten nikdy žádnou extra kvalitou nebyl. Ale je velice slušný platič jakým byl ve svých začátcích díky Španělskému králi i Alonso.

To bych si nedovolil. Ty jsi jenom zaslepený :face_with_tongue:

Leclerc je upřímně za mě zvláštní pilot, kdybych na něj měl nasadit svoje měřítka, tak musím napsat že začíná silně připomínat Vettela. To že hledají v Astonu jezdce, který by mohl Alonsa nahradit je jasné, protože Alonso muže klidně sám skončit a navíc se rozjely spekulace že by mohl přestoupit jinam.

Perez je tak nějak uroveň Gaslyho, ale zároveň za ním je více uspěchu než za Gaslym.
6 vítězství, desítky podií. On se v tom nerovném boji vedle Verstappena v RB udržel nějakou dobu, Gasly letěl jak ten tvuj ručník. :man_tipping_hand:

2 lajkov

Briatore předpovídá klidný trh F1 – kromě Verstappena

Mi Leclerc připomíná Montoyu. Rychlý jezdec, ale chyba za chybou.
O Pérezovi se díky Slimovi více mluvilo, než aby přesvědčil svými výkony. Pro mě je Pérez podobná tuctovka jako Bottas. Na úroveň Vettela Péro nikdy nedosáhl, ani se k němu nepřiblíží.

Aha, takže na něj pliveš, ale ted vytahuješ jeho slova. No jo, je hrozný, měl jsi pravdu. :scream:

2 lajkov

To nevím, protože Vettel byl v nedominantním voze stejná tuctovka jako Perez, něměl žadné wow momenty a nic co by člověka zaujalo, imho.

2 lajkov

Pouze Vaší trojku dostávám do reality, protož jste si něco vysnili a to pak protlačujete i když to není pravda.
Nějak jste zapomněli na kompresní poměry.

1 lajk

Máš pravdu, Alonso nikdy nebyl mistrovský materiál, za to Gasly jo :slightly_smiling_face: :+1:

2 lajkov

To jsem přece nikdy netvrdil. Začínáš být jako @HellHogr

1 lajk

Výborně, tak to by jsme měli :wink:

2 lajkov

Love is like a circle, there’s no easy way to end.

Hele, co ty, neříkej že nejsi přeci jen rozpolcen zda nefandit v souboji o titul Hamovi :thinking:

2 lajkov

Puff to má pošéfovaný jako Dejv, taky fandí asi 4 subjektům v F1 (3 piloti, jeden tým). Easy.

3 lajkov

To věřím, to je nejsnazší cesta, ale přeci jen srdíčku neporučíš :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov