už mi ty jeho zpravy “out of context” chyběly, ngl.
Počkej do víkendu, dá tu odborný info, jak můžeš ukopnout přední křídlo a jezdit dál v pohodě
To zrovna vtipné bylo… ale zrovna to taky myslel vážně.
Ale sa tu zleteli na teba. nska férovka ako je u nich zvyčajné.
Náhodou, mňa to pobavilo jak sa ešte viac zakopal na tak povrchnom vtípku
Ešte mu aj kamoš podal lopatu, lebo nebol dosť hlboko
To mělo být vtipné? Fr? Měl bys na své vtipnosti zapracovat, pokud teda nebudeš bavit svojí tech znalostí o F1
že jsi povrchní už víme. Není třeba to dále potvrzovat.
Ale pokecali si tu vo dvojici. Im staci malo, jedna udicka a budu si tu pol dna sami dvaja hrkutat.
Vcera to Honzikovi chybalo, tak opat otvaral stare mrtve diskusie, scrolloval v nich a hladal moje komenty, aby sa pokusil vyvolat hadku a nevyslo, tak dnes tu mal aspon svojho maleho maskovaneho šachistu.
to je fakt, ty trapný pokusy ti nevyšli, si zase dostal ko a už si se tam neobjevil. Škoda, že to tak není u celé tvé aktivity na foru
On tady vždy dostane tu pověstnou kopačku do hlavy a zmizí radši. Pak začne kopat jinde a kopačka si ho zase najde. Asi osud.
Ved ty si chory clovek Vsetko co Verstapen zajzdi je nad limity auta a ked ho niekto niekde ohrozi hned tu blaboces o tom aky maju super monopost a nedokazali bodovat
Verstapen sa vozi v top monoposte a preto nad kazdym dominoval. Kde je teraz ten bozsky Verstapen ? Uz sa zobud… Skoda reci sa s tebou bavit, to vidno aj v tom dalsom vlakne ako tam zase pises tie svoje bludy o najdokonalejsom Verstapenovi co chudak jazdi v slabom monoposte a kazdeho poraza
Ved to ty robis cely zivot tu na fore…
Vodu kaze, vino pije
Pise se rok 2135 a nekteri furt nedokazou pochopit ze era Verstappena je davno u konce, neumi se posunout dal v mysleni
To ani nepis prosim ta verejne, lebo si Jos nieco spravi
Ham - statistika:
Most 1st places: 104
Most 2nd places: 57
Second most 3rd places: 40 (Kimi Raikkonen the most with 45)
Most 4th places: 35
Joint most 5th places: 29 (shares with Fernando Alonso)
Ham
Taj jasne, za 7rokov dokaze kazdi slusni pilot prepisat historiu.
Aj Alonso by to dokazal, keby nemal smolu na prestup…
Tak, ako Ham mohol ziskat aj tituly v 2007, 2016, 2021 a mat ich 10, tak isto mohol mat stastie na prestup Alonso a mal by ich 11
Bohuzial, nie kazdy moze mat take stastie. Tak ako Russell, prisiel do medaku po party… Teraz mu ostava len upratovat…
Ak by Ham “nevycuchal” vtedy Mer - mozno by uz v F1 nebol a mal by len 1 titul… taky je zivot - niekedy jedno rozhodnutie cloveka vystreli alebo zakope…
Na toto je zbytocne vobec reagovat, len tak zo slusnosti to pisem aby si si nemyslel ze ta ignorujem
Zo slusnosti si napisal zbytocnu vetu, ktora nenadvezuje na nic hore. Asi sa chces skor predviest, ako byt za slusneho a neignorovat Lebo na teba som vobec nereagoval. A tie smajle podciarkli tvoju, teda zbytocnost prispevku.
Teraz ma tituly, ale zaroven je aj nenavideny konkurencnymi fans, dokazuju to aj individua tu na webe. Ak by mal mozno 2-3 tituly bol by za legendu u vsetkych. Ale co po miestnych… aj tak tu za 20-40rokov nebudeme a on v tych stat zostane kym sa bude jazdit F1.