Steiner: Hamilton ako jediný prevyšuje tím | Magazín F1 - F1online.sk

už mi ty jeho zpravy “out of context” chyběly, ngl. :grinning:

2 Likes

Počkej do víkendu, dá tu odborný info, jak můžeš ukopnout přední křídlo a jezdit dál v pohodě :smile:

3 Likes

To zrovna vtipné bylo… ale zrovna to taky myslel vážně. :grinning:

2 Likes

Ale sa tu zleteli na teba. :smoking:nska férovka ako je u nich zvyčajné. :sweat_smile:

1 Like

Náhodou, mňa to pobavilo jak sa ešte viac zakopal na tak povrchnom vtípku :smiley:

Ešte mu aj kamoš podal lopatu, lebo nebol dosť hlboko :smiley:

3 Likes

To mělo být vtipné? Fr? Měl bys na své vtipnosti zapracovat, pokud teda nebudeš bavit svojí tech znalostí o F1 :pray:

1 Like

že jsi povrchní už víme. Není třeba to dále potvrzovat.

1 Like

Ale pokecali si tu vo dvojici. Im staci malo, jedna udicka a budu si tu pol dna sami dvaja hrkutat.

Vcera to Honzikovi chybalo, tak opat otvaral stare mrtve diskusie, scrolloval v nich a hladal moje komenty, aby sa pokusil vyvolat hadku a nevyslo, tak dnes tu mal aspon svojho maleho maskovaneho šachistu.

1 Like

to je fakt, ty trapný pokusy ti nevyšli, si zase dostal ko a už si se tam neobjevil. Škoda, že to tak není u celé tvé aktivity na foru

3 Likes

On tady vždy dostane tu pověstnou kopačku do hlavy a zmizí radši. Pak začne kopat jinde a kopačka si ho zase najde. Asi osud. :sweat_smile:

4 Likes

Ved ty si chory clovek :smiley: Vsetko co Verstapen zajzdi je nad limity auta a ked ho niekto niekde ohrozi hned tu blaboces o tom aky maju super monopost a nedokazali bodovat :smiley:
Verstapen sa vozi v top monoposte a preto nad kazdym dominoval. Kde je teraz ten bozsky Verstapen ? Uz sa zobud… Skoda reci sa s tebou bavit, to vidno aj v tom dalsom vlakne ako tam zase pises tie svoje bludy o najdokonalejsom Verstapenovi co chudak jazdi v slabom monoposte a kazdeho poraza :smiley:

1 Like

Ved to ty robis cely zivot tu na fore…
Vodu kaze, vino pije :man_facepalming:

1 Like

Pise se rok 2135 a nekteri furt nedokazou pochopit ze era Verstappena je davno u konce, neumi se posunout dal v mysleni :owl:

To ani nepis prosim ta verejne, lebo si Jos nieco spravi :cold_face:

1 Like

Ham - statistika:

Most 1st places: 104
Most 2nd places: 57
Second most 3rd places: 40 (Kimi Raikkonen the most with 45)
Most 4th places: 35
Joint most 5th places: 29 (shares with Fernando Alonso)

Ham :+1:

1 Like

Taj jasne, za 7rokov dokaze kazdi slusni pilot prepisat historiu.
Aj Alonso by to dokazal, keby nemal smolu na prestup…
Tak, ako Ham mohol ziskat aj tituly v 2007, 2016, 2021 a mat ich 10, tak isto mohol mat stastie na prestup Alonso a mal by ich 11 :slight_smile:
Bohuzial, nie kazdy moze mat take stastie. Tak ako Russell, prisiel do medaku po party… Teraz mu ostava len upratovat…

1 Like

Ak by Ham “nevycuchal” vtedy Mer - mozno by uz v F1 nebol a mal by len 1 titul… taky je zivot - niekedy jedno rozhodnutie cloveka vystreli alebo zakope…

2 Likes

Na toto je zbytocne vobec reagovat, len tak zo slusnosti to pisem aby si si nemyslel ze ta ignorujem :joy::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

Zo slusnosti si napisal zbytocnu vetu, ktora nenadvezuje na nic hore. Asi sa chces skor predviest, ako byt za slusneho a neignorovat :smiley: Lebo na teba som vobec nereagoval. A tie smajle podciarkli tvoju, teda zbytocnost prispevku.

Teraz ma tituly, ale zaroven je aj nenavideny konkurencnymi fans, dokazuju to aj individua tu na webe. Ak by mal mozno 2-3 tituly bol by za legendu u vsetkych. Ale co po miestnych… aj tak tu za 20-40rokov nebudeme a on v tych stat zostane kym sa bude jazdit F1.

1 Like