Precitaj si ten kentus po sebe, zamysli sa nad tym grcom co si tam dal. Mam na haku blbeckovi ako ty vysvetlovat nieco co je kazdemu fandovi s priemernym IQ viac nez jasne.
Cize som nepisal nic o tebe ani som na teba nereagoval. Obhajim to co som pisal, aj ked som nemusel. A ty nic k teme ?
Najprv, ze napises aspon aby som si nemyslel ze ta ignorujem. Ako ta mozem ignorovat, ked som s tebou ani nepisal
A potom ma mas na haku ? To ty trpis nejakou samomluvou ? A to akoze ty si ten
nedaj sa vysmiat
EDIT: Odpovede na moje komenty ti svietia hore, cize ak by si nenapisal a neoznacil ma, tak ani neriesim dalej tuto temu. Ci ty si myslis, ze ked napisem 20komentov ze si to chodim kontrolovat ci niekto odpisal ? Nie, reagujem iba na tie co svietia hore pri avatare.
“A kde je tento rok genialna rychlost Verstapena, ktory vyhral titul s tretim monopostom ?” - to co sledujes ty ■■■■■?
A ten rok 2021? Get over it and move on bitch.
Citaj po sebe blbecku. Nebudem to dalej vysvetlovat.
Blbecek si tu jedine ty, Bud sa chces bavit, alebo nie. Nikto ta tu nenuti byt a uz vobec reagovat. O tom forum je… Ale asi si to nepochopil. Ty si si prisiel vypisat len vlastne bludy z hlavy a reakcie na to su podpriemerne a bez IQ
Ty si kral… bez na jednoduchsie forum o modelarstve, tam sa mozno ujmes s tymi dristami. Alebo na nejake online zoznamky, kde mozes struhat machra na 14ky
A zase pises kktinky blbecku. Nikto na teba nereagoval, dal som svoj nazor, co tvojej vypatlanej palicke nesadlo, pretoze si lestis bambus nad Lewisovym plagatikom v detskej izbe. Ale to je v pohode. Aj ten tvoj komentar hodny negativneho IQ o tom ako Verstappen nedokaze vyhrat s nejakym tretim monopostom - neviem co za kraviny sledujes, ale tohtorocna F1ka to zjavne nebude. Kludne si to hod, chlapce
Toto sa pisalo 10rokov dozadu. No hlavne ze sa ti ulavi…
Pred rokom tu pisali Verstapenovi fanusikovia, ze mal az treti najrychlejsi monopost a vyhral titul.
Tento rok ho ma kolky ? Piaty najrychlejsi ? Zase si v obraze a ty dokazes napisat toto :