Steiner: Hamilton ako jediný prevyšuje tím | Magazín F1 - F1online.sk

Hovorí sa, že stajňa je vždy na prvom mieste. Podľa Günthera Steinera však existujú výnimky a jednu z nich môžeme v súčasnosti sledovať. Lewis Hamilton je podľa bývalého šéfa Haasu jediným pilotom v efjednotke, ktorý prevyšuje svoj tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208015/steiner-hamilton-ako-jediny-prevysuje-tim

keby jazdil za Haas, alebo Alpine ci Williams tak ano. Ale konkretne Ferrari je aj mimo F1 pojem daleko vacsi ako akykolvek pilot F1.

4 Likes

Williams je malý?
Měl by sis otevřít tu Wikipedii o F1.

Rychlostou nie je Lewis ani zdaleka pre tim taky “asset” ako Max. Tie divadielka s celebritami mimo F1 ti na rychlosti a vykone nepridaju

“Hamilton ako jediný prevyšuje tím”

O tom neni pochyb, budme uprimni, vsichni znaji jen Ferrari F40, krome me, ja znam jeste 308.

1 Like

Tak s týmto názorom sa dá jedine súhlasiť. Či?

nikto neni viac nez team

1 Like

Aj ja som si myslel, že F1 je tímový šport. U Hamiltona to zrejme neplatí.

Hamík je globální superstar. Ten už dávno přerostl celou F1.

Lewis neni prizemni, vlastne ani nikdy nebyl, je furt stejnej.

Jednoznacne je to tak. Formula 1 by mu mala ruky bozkavat za to, ze tam jazdi. Vlastne by mal dostavat nejaky ten historicky bonus ako Ferrari. Aj ked jazdi makovy prd, ale za to, ze tam je. Ved ten clovek spravil zo psa vegana, to nie je len tak

2 Likes

Jo, ale mohl by zase začít něco jezdit.

2 Likes

Superstar, která rychlostně kulhá, zlatej Sony Hayes

1 Like

Kdyby Sony Hayes měsíc potrénoval, tak má Ham problém…

1 Like

Áno je, a stačí na to krátky pokus. Opýtaj sa ľudí v okolí, ktorí nesledujú F1, že kto/čo je Williams, a potom kto/čo je Ferrari.

Vo svetovom všeobecnom merítku, ako značka a pojem, je Williams malý.

Tak trochu blbý porovnávat výrobce luxusní sporťáků proti závodnímu týmu F1

1 Like

to su ale keci hamilton je vekši ako Ferrari určite nie Ferrari bez hamiltona bude jazdiť dalej ale hamilton bez Ferrari na čo bude jazdiť na nakupnom voziku ?? nebo ma hamilton viac uspechov

Ferrari uspehy
Víťazstvá247
Pódiá|824
Pole positions253
Najrýchlejšie kolá262
Body11 255,77
Titul majstra sveta 15
Pohár konštruktérov 16

asi tu nemusim davať štatistiku hamiltona ktory take to čisla zdaleka nema tak že v čom je vekši ako Ferrari popularite to nebude štatistike to same a čo robi mimo F1 ?? to mislite otom ako hamilton rozprava že v F1 je malo čiernich ludi a že asi je F1 rasisticka nebo že je aktivista za prava LGBT Ja nespohibnuje hamiltonove uspechy ani je ho popularitu ale pridemy smiešne ho stavať nad tim najme v športe kde ked vam tim nedoda dobre auto a nemate šancu vyhrať ani dosiahnuť nejakeho uspehu toto nieje futbal kde super hrač može dať gol aj ked hraje za slabi tim ale F1 to neplati možete byť ten najlepši jazdec ale ked vam tim da zle auto nebo mechanici nevymenia gumy tak žiaden uspech nebude

len daj za aké obdobie…posledný titul červených si ledva pamätáme ale Lewisových 7 titulov áno…

3 Likes

:slight_smile: a este aj ten posledny, co ziskal Kimi by nebol ziskal, keby Mclaren nakopal mladeho Hamiltona do zadku aby sa o titul nebil s ich superstar Fernandom. Kde sa dvaja biju, treti vyhrava… to sa presne potvrdilo.

1 Like

Ham:
Víťazstvá|103 tj 42% z vit Fer
Pódiá|197 tj 24% z pod Fer
Pole positions|104 tj 41% z pole Fer
|Body|4742.5 tj 42% z bod Fer
Titul 7 (8) tj 47% z tit Fer
PK 8 tj 50% z pk Fer

Na jedneho cloveka k Fer za celu historiu je to skvely vysledok :grinning:

3 Likes