Steiner: Hamilton ako jediný prevyšuje tím | Magazín F1 - F1online.sk

trufam si povedat, ze vo svete mimo F1 viac ludi pozna Hamiltona ako Williams. Ale mozem sa mylit.

1 Like

Hodně záleží na věkové skupině. Mladší ročníky si dnes nepamatují Frankův tah na bránu, kterým do svých řad nalákal i Sennu.
Prostě Williams měl slušné období, které mu závidělo Ferrari, McLaren, nebo Lotus.

1 Like

To je jedno kto tam bude jazdiť alebo či budú mať najlepšie auto oni tu sezónu aj tak pokazia tými rozhodnutiami tak aj tak zvíťazi niekto iní

Tak ale v tom je v konečnom dôsledku pointa debaty. Williams je presne len tím F1, pre nikoho iného to meno nič nepovie. Preto Hamilton je ako “značka” väčší ako tím samotný, keby k nim prestúpil.

To je ten co dostal nakladacku od Buttona, Rosberga, Russrela a tento rok od Lec?

Steinerovi chýba publicita ? Lojzko neprevyšuje 4. rok po sebe ani svojho tímového kolegu nie to ešte tím :smiley:

Ale niekto dokáže z tímu na úrovni Haasu spraviť tím schopný vyhrať alebo získať PP. :grin:

Ďalšom logickým kariérnym krokom by bola zmena občianstva a prestup do europarlamentu. Tam by ho zelení blázni milovali.

A keby ich prevysil, je mastrom sveta ? Nie. Lebo na to nema monopost. A Leclerc je spicka. Ten da dole aj Verstapena s prehladom, ked na to bude mat monopost.

To je ten, co je cislo 1 v stats F1 :fu:

A kde je tento rok genialna rychlost Verstapena, ktory vyhral titul s tretim monopostom ?
V 2021 poslednych 5 zavodov si Verstapen ani neskrtol proti Hamiltonovi. Este ze mu ten titul podali do ruk, lebo by nan ani nedociahol…

3 Likes

Videli sme v prvej polovici 2022. :sweat_smile:

Ty vidis iba svoje mokre sny… Pre teba ma kazdy rychlejsi monopost, ako chudacik Verstapen… on jazdi sale chudacik v 4 najrychlejsom a aj tak berie tituly… darmo je to hviezda a ty si jeho hlavny fanusik co ho tu musi hajit kazdy den :smiley:

2 Likes

A niečo k tomu porovnaniu v prvej polovici 2022 nebude? Nemáš argument?

Ty nam povies presne poradie dominancie monopostov, naco sa s tebou budeme hadat :smiley:
Max vyhrava proti McLarenom v 3 najrychlejsom. Proti Hamiltonovi zobral titul, teda darovali mu ked mal iba 2 najrychlejsi monopost a v 2022 mal Leclerc najdominantnejsi monopost a zlyhal, lebo si to ty napisal :smiley:
Ty si bol na tajnych tesotch, kde sedel Verstapen vo vsetkych monopostoch a podla dat ste vyvodili ze ferrari bolo dominantne. Neexistuje, ze by bol napriklad McL pomalsi a dokazali to jazdci svojimi schopnostami, to dokaze iba Verstapen :rofl:

1 Like

A teraz sa pytam sam seba… Kde je ten carovny Verstapen tuto sezonu ? Ci tento rok ma asi az 5ty najrychlejsi monopost, preto straca 70bodov… Ja som myslel, ze ked vie ziskat titul s 3 monopostom, tak na vicemajstra to vytiahne s tym 5tym :smiley:
No asi to nebolo Verstapenovymi schopnostami, ale mal asi carovny monopost.

To som vôbec nenapísal. Vidím, že si rozumovo pomalší, tak ti to vysvetlím - v prvej polovici 2022 mali Max a Charles pomerne vyrovnané monoposty, no výsledky hovoria jednoznačne v prospech Maxa (a to tam mal ešte 2 technické DNF). Niektoré chyby spravil Charles, iné Ferrari, no nie je jeden normálny človek, ktorý by povedal, že Charles bol v tej polovici sezóny lepší od Maxa.

K tým zvyšným sračkám, čo vyplodila tvoja prepitá hlava sa ani nevyjadrujem.

Vážně musíš urážet sprostě všechny, co s tebou nesouhlasí?

3 Likes

https://nabor.mppraha.info/

Tu sa možeš prihlásiť

3 Likes

what? jakou to má souvislost? nechápu… :thinking:

1 Like

Koukám, že tu twitter odborník chtěl ukázat svoji vtipnost a dopadlo to jako vždy :smile:

2 Likes