trufam si povedat, ze vo svete mimo F1 viac ludi pozna Hamiltona ako Williams. Ale mozem sa mylit.
Hodně záleží na věkové skupině. Mladší ročníky si dnes nepamatují Frankův tah na bránu, kterým do svých řad nalákal i Sennu.
Prostě Williams měl slušné období, které mu závidělo Ferrari, McLaren, nebo Lotus.
To je jedno kto tam bude jazdiť alebo či budú mať najlepšie auto oni tu sezónu aj tak pokazia tými rozhodnutiami tak aj tak zvíťazi niekto iní
Tak ale v tom je v konečnom dôsledku pointa debaty. Williams je presne len tím F1, pre nikoho iného to meno nič nepovie. Preto Hamilton je ako “značka” väčší ako tím samotný, keby k nim prestúpil.
To je ten co dostal nakladacku od Buttona, Rosberga, Russrela a tento rok od Lec?
Steinerovi chýba publicita ? Lojzko neprevyšuje 4. rok po sebe ani svojho tímového kolegu nie to ešte tím
Ale niekto dokáže z tímu na úrovni Haasu spraviť tím schopný vyhrať alebo získať PP.
Ďalšom logickým kariérnym krokom by bola zmena občianstva a prestup do europarlamentu. Tam by ho zelení blázni milovali.
A keby ich prevysil, je mastrom sveta ? Nie. Lebo na to nema monopost. A Leclerc je spicka. Ten da dole aj Verstapena s prehladom, ked na to bude mat monopost.
To je ten, co je cislo 1 v stats F1
A kde je tento rok genialna rychlost Verstapena, ktory vyhral titul s tretim monopostom ?
V 2021 poslednych 5 zavodov si Verstapen ani neskrtol proti Hamiltonovi. Este ze mu ten titul podali do ruk, lebo by nan ani nedociahol…
Videli sme v prvej polovici 2022.
Ty vidis iba svoje mokre sny… Pre teba ma kazdy rychlejsi monopost, ako chudacik Verstapen… on jazdi sale chudacik v 4 najrychlejsom a aj tak berie tituly… darmo je to hviezda a ty si jeho hlavny fanusik co ho tu musi hajit kazdy den
A niečo k tomu porovnaniu v prvej polovici 2022 nebude? Nemáš argument?
Ty nam povies presne poradie dominancie monopostov, naco sa s tebou budeme hadat
Max vyhrava proti McLarenom v 3 najrychlejsom. Proti Hamiltonovi zobral titul, teda darovali mu ked mal iba 2 najrychlejsi monopost a v 2022 mal Leclerc najdominantnejsi monopost a zlyhal, lebo si to ty napisal
Ty si bol na tajnych tesotch, kde sedel Verstapen vo vsetkych monopostoch a podla dat ste vyvodili ze ferrari bolo dominantne. Neexistuje, ze by bol napriklad McL pomalsi a dokazali to jazdci svojimi schopnostami, to dokaze iba Verstapen
A teraz sa pytam sam seba… Kde je ten carovny Verstapen tuto sezonu ? Ci tento rok ma asi az 5ty najrychlejsi monopost, preto straca 70bodov… Ja som myslel, ze ked vie ziskat titul s 3 monopostom, tak na vicemajstra to vytiahne s tym 5tym
No asi to nebolo Verstapenovymi schopnostami, ale mal asi carovny monopost.
To som vôbec nenapísal. Vidím, že si rozumovo pomalší, tak ti to vysvetlím - v prvej polovici 2022 mali Max a Charles pomerne vyrovnané monoposty, no výsledky hovoria jednoznačne v prospech Maxa (a to tam mal ešte 2 technické DNF). Niektoré chyby spravil Charles, iné Ferrari, no nie je jeden normálny človek, ktorý by povedal, že Charles bol v tej polovici sezóny lepší od Maxa.
K tým zvyšným sračkám, čo vyplodila tvoja prepitá hlava sa ani nevyjadrujem.
Vážně musíš urážet sprostě všechny, co s tebou nesouhlasí?
what? jakou to má souvislost? nechápu…
Koukám, že tu twitter odborník chtěl ukázat svoji vtipnost a dopadlo to jako vždy