Štartový rošt sezóny 2025 je kompletný! Isack Hadjar rozšíri skupinku nováčikov | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, jestli se mi to podaří, ale je možné dát do ankety víc možností hlasovat, tak dejme tři a uvidíme. Co třeba otázka, který nováček bude nejlépe připraven vzhledem k úkolu, který ho v týmu čeká? Třeba Lawson už nováček úplně není, ale jde přímo proti Maxovi, tak bych ho taky dala. Může být?

1 Like

jope super … dikes

Hadjar, Bortoleto, Doohan, Bearman, Lawson, Antonelli. Skoda, ze to Colapintovi nevyslo. Viac ako tretina startoveho pola novacikovia by bol vcelku unikat.

Sorry, zkusím znovu :smile:

1 Like

Takže hlasování na přání @Warakar:
Který nováček bude v r. 2025 nejlíp připravený na úkol v týmu? Max. 3 hlasy, ukončíme ve 23.00.

• Antonelli
  • Bearman
  • Bortoleto
  • Doohan
  • Hadjar
  • Lawson

0 účastníci

3 Likes

Som zvedavy ci to vobec niekto svihne Doohanovi.

…teraz budu vsetci davat Doohana.

2 Likes

Tak teoreticky Doohan ani Bearman už nebudou nováčci. Ale dejme tomu…
Ale Lawson tam je proč? Ten je vlastně proti všem ostatním ostřílený veterán.

Dali jsme ho tam, protoze i kdyz neni teoreticky novacek pojede proti Maxovi a tak nas zajimalo, kdo si mysli, ze dany “ukol” splni .

1 Like

Ktory z novacikov bude najvacsie sklamanie:

• Antolelli
  • Hadjar
  • Bortoleto
  • Lawson
  • Doohan
  • Bearman

0 účastníci

Jednoznačne Hadjar

Tak on nebyl nováček ani letos, natož příští rok.
Ale okej no.

Když nic nečekáš, tak nemůže zklamat

Já od Hadjara čekám dost. On je velmi rychlý. Akorát potřebuje srovnat do latě.

Vidim ho jen jako hracku bohatych Arabu, plus se musi doplnit rozpocet po odchodu Pereze, ale tak uvidime, ale je to tezky, od Lawsona jsem se zatim niceho nedockal ani naznakem a to mel skvelej debut.

Pokud se naplní vše, co jsem zatím četl a slyšel, tak by nemusel být Lawson zase tak daleko.
Bude to velmi zajímavá sezóna.

2 Likes

Na Lawsona jsem zvedavej vic nez na Hadjara, ale s Red Bullem je to tezky, v cele s jednookym Mistrem nic prijemnyho.

Nic nove sa tam neudeje. Pokial Lawsonovi nesadnu Maxove preferencie tak sa moze rovno rozkrajat.
Ina situacia bude ked sa Redbull najde v situacii, ze Mercedes Ferrari aj McLaren su na tom ovela lepsie, mozu uplne vsetko vrhnut na sezonu 2026 a Verstappen s Lawsonom budu kazdy sam za seba. Samozrejme ani za takej situacie necakam, ze sa Lawson nejako vyrovna Verstappenovi. je to 4- nasobny majster sveta, ktory pojde svoju desiatu sezonu.

1 Like

No, vime jaky je VER mistr sveta, ale o tom neni rec.

U Lawsona mi chybi testy s RB20, mozna jsem je prehledl, Tsunoda je dostal a zaujal, v zakladnim obraze je to dost nelogicky krok pri pohledu na propad Pereze, kterej je at se to nekomu libi nebo ne po zasluze lonsky vicemistr.

zalezi na tom ci vies dat bokom osobne antipatie, alebo sa tym nechas unasat.

1 Like