Štartový rošt sezóny 2025 je kompletný! Isack Hadjar rozšíri skupinku nováčikov | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 11:06

Jednou z vedľajších zápletiek sezóny 2025 bude ohromujúci súboj mladíkov. Do Formuly 1 smeruje ďalšia generačná výmena, ktorú ešte podčiarkol Red Bull. Najprv prepustil Sergia Péreza, potom ho nahradil mladým Liamom Lawsonom a toho v sesterskej stajni RB nahradil vicemajstrom Formuly 2 Isackom Hadjarom. To znamená, že štartový rošt sezóny 2025 je kompletný!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184302/startovy-rost-sezony-2025-je-kompletny-isack-hadjar-rozsiri-skupinku-novacikov

Letos respektive příští rok nemůže nikdo říct, že se nedává šance nováčkům.
Až to podle mě je někde na škodu :grin:

3 Likes

Zrovna Hadjar tam nemá podle mě co dělat

Tohle jsme opravdu, ale opravdu nečekali :smile: . Už teď se těším na příští sezónu, jenom aby měly týmy ve druhé polovině vůbec ještě náhradní díly :smile: !

1 Like

Hadjara som sledoval 10 minut asi tento rok. Kolega ho pustil pred seba s tym, ze ked sa neprederie dopredu tak mu poziciu vrati. Hadjar poziciu nevratil. Dalsi arogantny placko.

3 Likes

Nuž, mne je vrcholne nesympatický ale je to jediná rozumná a dostupná voľba pre RB/VCARB takže ok.

3 Likes

Velmi zly vyber :confused: Za svoje vykony tento rok si skor zasluzil vyhadzov z juniorskeho programu. Nie povysenie. Prehral s novacikom a este aj prisiel o ohromny naskok. Po Belgicku to jz vyzeralo na jasny titul pre neho a takto to skoncilo. A zhasnutie motora na starte v abu dhabi… Ako amater…

Marko ma obcas zvlastne myslienkove pochody😕

1 Like

No z novacikov bude tento chalan zrely na odpis ako prvy.

Dufam

Ech, uz to zacina, prej jako Alain Prost :rofl:

1 Like

No nie najlepšia voľba je to nerváčik čo aj dosť vyplakáva a je zbrklý. Môže iba prekvapiť.

Malo Arabu v F1, vsak staci aby se naucil tocit volantem at maji v Bahrajnu prachaci komu fandit.

Navic Perez odesel a vzal si sebou prachy, tak je treba doplnit rozpocet.

Přesně tak, jiné řešení snad ani nepřicházelo v úvahu. Já se na něj taky těším jako na ostatní, chování zatím moc neřeším - je mladej :slight_smile: .

Lepsiho nemaj tak to dopadlo takhle.

To je snad v pořádku, že tam dají toho nejlepšího, co mají k dispozici, ne? Však se uvidí, jsou to všechno mladí kluci a ještě se vyjezdí. A když ne, tak můžou být za rok další kandidáti. Jak to tak vypadá, tak Lawson se zničí vedle Maxe, Kimi na to vůbec nemá, Doohan je tam jen kvůli Briatoremu, Bortoleto jde do špatného týmu, Hadjar si F1 nezaslouží… Aby si to kluci rovnou hodili :slight_smile: .

6 Likes

Ano, je to v poradku tak at se mu dari.
Uz jsem cetl ze jezdi jako Prost, takze v pohode.

Rychlost určitě má, nejspíš byl letos nejrychlejší. Bohužel ho sráží nekonzistence a zatmění mysli, ale to nebude u RB nic nového, takže se s tím dá hezky pracovat.

Když letos zvládl Williams s Albonem, Sargeantem a Colapintem, tak by sezónu mohli zvládnout i všechny ostatní týmy. Obzvláště, když ví, že na sklad musí začít vyrábět už teď. :slightly_smiling_face:

2 Likes

…netreba dopredu robiť uzávery,lebo potom sa ťažko dá komentár vrátiť späť…:racing_car::thinking:

Škoda, že díly nejsou typizované, mohly by s nimi týmy kšeftovat podle aktuální potřeby - dám dvě přední křídla za jedno zadní a tak :smile: .

3 Likes

S kým by měl Williams s díly kšeftovat? S Hudebninami?

1 Like