Tak bol to zrejme Hadjar, alebo 20 milionov za Colapinta. Ja myslim, ze to je vcelku jedno medzi tymito dvoma.
Uz ho nemam rad 🫣
Hezký komentář. A vtipný.
Uvitam kazdeho novacika co si presiel akademiou. Vzdy lepsie ako veterani ktori sa v f1 drzia iba preto ze ich meno uz fanusikovia poznaju a neotlkaju auta lebo su 10 sekund od najblizsieho auta.
čo sa týka sympatií má Stroll vážnu konkurenciu
Ja by som ten Sauber az tak zle nevidel. Binotto aj ked ho ma vela fenusikov v zuboch, je to najlepsie sa za sucasnych okolnosti mohlo Audi stat. Odvtedy ako odtial odisiel Fred bola ta stajna v kome. Seidl mi prisiel taky yes man. Stajna v podstate fungovala rok bez vedenia. Verim, ze Binotto tomu da nejaku fazonu a Hulk je tiez jeden z tych lepsich kolegov pre Bortoleta.
No nevím. Binotto by zvyklý mít všechno nejlepší a to se mu v Sauberu-Audi hned tak rychle nedostane. pro nový tým by byl mnohem výhodnější Szafnauer.
Ale kdeze. Mimo Renaultu Szafnauer nikdy uspesne nemanazoval tovarensku stajnu s navyssimi ambiciami. Ako suhlasim s tym, ze ho kludne mohol najat Binotto ako sportoveho riaditela a vyhol by sa presne tomu, za co to schytal vo Ferrari.
Audi má k nejvyšší úrovni hodně daleko. Ke skutečnému vstupu Audi do F1 má už pouhý rok a nezdá se, že by se současný Sauber nějak vyvíjel. Když porovnáme Audi třeba s Astonem, tak v Audi chcípl pes.
Pritom prelepit livery z Audi na Skoda tak dlouho netrva…
Osobák a F1 je velký rozdíl. Přitom je Škody výběhová typ VW, kdežto v F1 tomu bude naopak.
Však to taky bylo trochu ironické shrnutí, nemyslím to vážně. Bůhvíjak nahoru se Sauber/Audi asi rychle nedostane, ale taky snad nebude pořád úplně poslední. To by do toho Audi nemusela vůbec chodit. A pro Bortoleta jen dobře, že má kde jezdit, však ono se uvidí.
Veci se meni rychle a bez nas, ja bych si Audi nekoupil.
Umi nekdo udelat anketu o " nejlepsim/ nejsilnejsim "novackovi pro pristi sezonu? Zajimalo by me jak to tady forum vidi . … a ted myslim ciste jezdcovu pripravenost ne mozne uspechy/neuspechy , ktere budou jasne ovlivneni rozdilnosti jednotlivych monopostu.
Kimi
Hadj
Borto
Dooh
Bear
…mozna i Law i Col … jen pro zajimavost
Diky komu se to podari !!!
citaj co pisem Ferdo. nehovorim o najvyssej urovni, ale o najvyssich ambiciach.
Ani Fred to pred rokom 2023 nerobil. Pokiaľ nerátame ART GP ale to sú nižšie kategórie.
Jakou bys chtěl přesně otázku? Zkusím tentokrát zachovat identifikaci hlasujících…
pravda, ale Fred nebol volny.
Tak bude to udelat jednoduse - kdo z nich je “nejlepsi” novacek ? Nebo kdo nejvice presvedci o svych kvalitach? …
nejlepsi by bylo, kdybychom mohli jim dat treba body od 1-5 , nebo top 3 v oblibenosti na pristi sezonu? …
necham na tobe … proste by me zajimalo, kdo z mladicku tady v nasem foru ma asi nejvetsi podporu
diky moc