Štartový rošt sezóny 2025 je kompletný! Isack Hadjar rozšíri skupinku nováčikov | Magazín F1 - F1online.sk

Ted presne nevim o cem mluvis.

1 Like

Mi německé vozy taky moc nevoní. Něco jim chybí.

Momentálně ambice Audi stále pouze klesají. Ani Sainz si Audi nevšímá a přitom jeho táta s Audi vyhrál letošní Dakar.

Tak výsledky máme jasné:

Můžeme si uložit a podívat se za rok, jak chytří jsme byli :smile: !

4 Likes

A co se bude považovat za splnění úkolu?

1 Like

To já vlastně nevím a stejně je to jedno, vždyť na to do příštího roku všichni zapomenou :smile: . Určitě nesplní úkol ten, který bude v ohrožení vyhazovu, tam to bude jasné. Vidíme, komu většina hlasujících nejvíc věří teď, a asi to není žádné překvapení.

2 Likes

U Lawsona - když porazí Maxe. U zbytku, když nebudou vévodit pořadí v nákladech za bouračky😀

Da se rici, ze ten novacek na ktereho bude nejmin hejtu a clanku o tom jak zklamal zadany ukol bude vitezem :grin:

Ale ted vazne, kazdy novacek ma pred sebou nejaky ukol od sveho tymu, duvod proc ho si vzali. A proto ocekavam, ze ten tym se bude v ramci sezony ozyvat zdali ukol plni ci nikoliv … uvidime

1 Like

Ja obecne moc neresim jestli je auto nemecke nebo italske, nevim spise znacka Audi, nemam ji v sobe, i kdyz je to ikona, udelali si jmeno v Rally, to uz je ale dost davno.

Tak nějak. Zrovna Lawson má úkol jasný už teď, neměl by zaostávat o 285 bodů. A i tak by mu možné šéfové rok počkali, nebudou-li mít nějakou hodně lákavou náhradu. Třeba jednoho z jezdců McLarenu podle toho, jak se tam vyvine situace. To by mělo potenciál zásadně změnit situaci ve více týmech.

Dle vysledku ankety se da rici, ze Antonelli uz ted ma silnou fanouskovskou zakladnu na F1.sk :grin:

No, jedinej kdo se do druhyho vozu Red Bullu tlacil byl Yuki, u Lawsona mam pocit, jakoze hele dame te do A tymu.

Jinak piloti Mclarenu do Red Bullu, nejen vysledkove z lepsiho do horsiho se nepreseda, to je jasny.

Ano … i ne. Co se tyka Law souhlas, co se tyka MCL … porad si myslim, ze RBR nebude schopen nabidnout tak lakavou “sedacku” na 27 , aby tam stahl nejake jezdecka esa z boje o titul . Spise bude paberkovat mezi jezdci, kteri nemaji co ztratit … a ano … RBR v 27 neverim :upside_down_face:

To je otázka… To, že každá s.é.r.i.e vítězství jednou končí je jasné a jestli je teď řada na RBR uvidíme. Jiná věc je, jestli si udrží postavení mezi předními týmy, což by snad měli. Pak bude sedačka vždycky atraktivní. U McLarenu záleží na tom, jestli bude jeden z pilotů jednoznačně lepší. Pak věřím, že druhý odejde, a klidně do Red Bullu. U Maxe je těžko říct, jestli ho bude bavit čekat na titulové auto, když má čtyři tituly a bejby na cestě, takže perspektivně by tam mohl být hodně zajímavý prostor. U McLarenu je problém, že oba piloti jsou přibližně stejně staří se stejnými ambicemi.

1 Like

Ještě k Antonellimu - on to opravdu bude mít hodně těžké. Já mu třeba dost fandím (jako celkově mladé nastupující generaci :slight_smile: ), ale jestli to zvládne si netroufám říct.

Čistě teoreticky to má nejlehčí Hadjar.
Bortoleto vyfásnul Hulka. Kimi Russella, Bearman Ocona, Lawson Verstappena.
Doohan Gaslyho, a ani nevím, jestli tam je Doohan úplně vítán.

Bortoleto má “štěstí”, že body budou nejspíše raritní, takže to nebude vypadat nějak šíleně.
Bearman vyfásnul Ocona, kterej nikdy kolegovi nedá ani cm.
Tsunoda může být silně demotivovaný, nejspíš v RB končí úplně. Hadjar se dost podceňuje, ale rychlost má. Za mě to byl letos určitě nejrychlejší jezdec v F2, ale je to blázen.

1 Like

Na Hadjara se těším, mám pro tyhle neřízené střely slabost :smile: . Ale úplně jednoduché to mít nebude, v F2 bude Lindblad a snad Martí (?). Pokud se nebude ukazovat dobře a oni naopak ano, myslím, že ho klidně vymění.
Bearman by to měl zvládnout. Určité zkušenosti už má a asi se od něj nečeká, že by Ocona musel porazit. Ocon je dobrý jezdec, i když taky trochu blázen :smile: . Bortoleto má taky dobrou šanci, od Sauberu se nic moc nečeká a on je opravdu dobrý. Třetí hlas jsem si nechala propadnout :woman_shrugging:.

Ocon klame tělem.
Třeba i letos porazil na h2h Gaslyho u kterého se říká, že měl velmi dobrou sezónu…
Akorát mu chyběly body do tabulky no. :smiley:

1 Like

Jas se mu povedlo ziskat mene bodu kdyz byl vykonem lepsi :sunglasses:

To se zeptej Kubici, když byl proti Russellovi. :smiley:

2 Likes