Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Prý? Takže Didi ani Horner nemluvili pravdu? @Hedgehog zkroť si Davida s tim přeměřováním😀

Koho si tam dokážeš představit aby Mercedes vypadal jezdecky na úrovni? :thinking: Jako Russell Albon, není to na Mercedes málo? :eyes:

4 Likes

Nenahravaj na smece z jednicky a bude to v pohode :grin:

Ale to je trochu jiná otázka. Alonso má pořád obrovský kredit ale Wolfík se k němu vždycky stavěl tak, že ho nikdy v týmu nechce.

Strašně záleží na co Mercedes cílí. V minulosti ukázali oba přístupy, jak se silnou dvojicí, tak s jasnou 1-2. Od toho se to bude odvíjet.
A ještě poznámka k Russellovi, on teď vypadá dost jako nýmand ale podle mě může ještě bez stínu Lewise docela vyrůst.

Já tě nahraju tak, že ani Pamela se svym home video na to nebude stačit :grinning:

1 Like

Hamilton vo SF to by bola riadna komedia , hlavne tie jeho prekaracky s teamom , a vyplakavanie . Nemyslim ze ho tam potrebuju, jedine ze by to cele zabalili a ide im len o marketing . Platit Hamiltona su vyhodene peniaze ,

2 Likes

:smile: tak toto bude naozaj zaujímavé, ak sa to fakt stane, Hamilton mi absolútne nesedí do Ferrari, oproti Charlesovi má opačný jazdecký štýl, daná kultúra Ferrari je veľká výzva, ak si myslí, že si polepší, tak sa podľa mňa dosť mýli, Ferrari je jednoducho príliš osobitý tím. :slight_smile:

3 Likes

Russell je podceňován, jenže Wolff bude neskutečně pod tlakem. Na Leclerca a Norrise teď nedosáhne, já říkám že za takových okolností se vážně může stát cokoliv. “Nedovedu představit” bych proto nepoužil.

1 Like

Na to jsem ale myslel taky, jak se tu píše, Leclerc chce jednoznačně oversteer a to vůbec nemá sedět Hamovi. Co s tím chtěj dělat? :eyes:

Budou vyvijet na jedničku Hama přece :grinning:

Takže Leclerc, … do Mercedesu? :face_with_hand_over_mouth: Po tom co pompesně s Ferrari podepsal do 2090?! :smiley:

2 Likes

Vo Ferrari by bol vkuse pod drobnohladom medii , tam by si nemohol odletiet len tak na nejaku modnu prehliadku alebo celebritnu party bez toho aby ho v novinach nerozpitvali.

1 Like

https://x.com/f1trollofficial/status/1753054980267790508?s=20
A je to live video z Maranella

4 Likes

Ne, Leclerc se bude poslušně učit od Hama :grinning:

Az kym ho neodpali jak Vettela v Brazilii :joy:

2 Likes

Ja uz dokonca citam ze su spekulacie ze tam pojde uz tuto sezonu :smiley:

The power of the Lewis Hamilton brand….

Ferrari’s share price has jumped 6% today - on a market cap of 66 billion, his news is worth $4 billion!

1 Like

Kto mal kúpene akcie Ferrari oslavuje

1 Like

no uvidime ci urobil dobre, podla mna mal pockat ako do sezony vstupia ferrari a mercedes, ze ktory z nich sa pohne dopredu a ktory bude preslapovat tam kde preslapovali posledne 2 sezony
ale ten prestup lujza mozno spociva v tom, ze mercedes rok a pol ignoroval jeho poziadavky na zahodenie bezbocnicoveho konceptu a nakoniec sa ukazalo, ze mal pravdu, ze ten koncept je neopravitelny

Jn, něco mi to přineslo :slightly_smiling_face: