Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Formulová verejnosť sa vo štvrtok ráno absolútne zbláznila. Senzačný prestup Lewisa Hamiltona do Ferrari. Čo na začiatku vyzeralo ako ďalší výplod talianskych médií, je dnes tými najväčšími a najrenomovanejšími zdrojmi mimo Talianska považované za hotovú vec. Prichádza to doslova zo všetkých strán.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141234/spravy-z-britanie-hovoria-jasne-lewis-hamilton-sa-stane-pilotom-ferrari

SUPER! Ešte Leclerka do Merglu.

kač-kač-kačičky…

@PUFF zrovna spadl ze židle a ztrácí chuť na F1

@Nordotor neříkalo se, že se vsadí na jasnou jedničku? s příchodem Hama to tak nevypadá :stuck_out_tongue:

Mas na viac kolego :grinning:

Jednicka sa sklonovala vo vztahu k Sainzovi :grinning:

1 Like

Ale tohle je hodně slabé. @Nordotor tu postuje, jak ježek o život s tím, že Ferrari to postaví na Leclerca a přivede se dvojka, tohle absolutně nesedí :stuck_out_tongue:

1 Like

Si len nedockavy ale chapem aj ja som

Mozno uz dnes zistime ako to je a neni tak by som pockal aj s pripadnym rypanim

A víš, že jestli se to potvrdí, tak mě to nepřekvapí? Ham chce mít podle mě na kontě starty i za Ferrari, než ukončí kariéru

Mna to tiez nejak neprekvapuje, auto uz zjavne videl a on sam najlepsie vie, co chce… pokial je ferrari to co chce, som len rad :grinning: aj ta @PUFF profilova fotka bude mat este o cosi hlbsi vyznam

2 Likes

Jako takhle, určitě je tam více faktorů, než si myslíme nebo alespoň, než si myslím já. Ham realisticky ví, že na RB nikdo do 2026 nebude mít a upřímne jestli bude jezdit v Mercedesu nebo Ferrari už roli nehraje, tam už je to fakt podle mě sbírka do statistiky kariéry plus snaha dostat se do pozice na 2026, kdy Ham možná přestal věřit Mercedesu právě po poslední změně pravidel

1 Like

Uvidíme zase zdravá dávka kompetitívnej dvojky treba. Ale nech sú aj rovnako riešení aspoň Ham ťa nehce vybúrať na Možné. A stále si stojím za tým, že Lewis tam príde na rok dva a ukončí to. Možno to aj Charles už vedel pri podpise

1 Like

Priklanam sa s casti k tomu ze lewis by tam isiel robit michaela ked sa vratil do mercedesu

1 Like

A Charles sám povedal, že by chcel zajazdiť s Jánom. A vieš aký to bude All star line Up? Asi najsilnejší na gride. Ham môže pomôcť nastaviť procesy ako Schumi v Merku. A ten Loirc Sierra má podľa mňa s tým niečo.

V 15:30 udělám oznámení.
Teď mě nechte ještě chvilku žít.

3 Likes

Inak

Niekolkonasobny sampion nahradza vo Ferrari spanielskeho pilota

Kde som to uz len videl :thinking::thinking:

1 Like

O druhej mas meeting tak bacha na zacpy

Kedy máme v Maranelle lebo neviem sme zmätený. Špagety vykypeli.

We are checking

1 Like

Inak @Hedgehog od teraz v Taliansku budú dovolené vegetariánske špagety bez lepku ?