Spravny krok, osobne som bol prekvapeny, ze Hamilton tam neprestupil uz na rok 2024. Z pohladu vykonnosti je podla mna jedno, ci je v Mercedese alebo vo Ferrari, ale prichod do Ferrari je na kazdy pad nova motivacia, ktoru Hamilton vo svojom veku a so svojimi uspechmi potrebuje. V Mercedese by uz len absolvoval prechod do dochodku, takto ma pred sebou novu vyzvu. Aj tak uz s Mercedesom dosiahol, co sa dosiahnut dalo, tak naco bojovat o druhe miesto za Verstappenom?
Aj pre Ferrari je to dobra sprava - kombinacia mladeho a ambiciozneho Leclerca s ostrielanym a skusenym sampionom ako je Hamilton, je podla mna perfektna. O marketingovom aspekte ani nehovoriac. Som zvedavy, kto pojde do Mercedesu, mozno uz aj Norris lutuje, ze podpisal s Mclarenom. Russella by podla mna zdolal lavou zadnou a Mercedes sa mi este vzdy zda z dlhodobeho hladiska perspektivnejsia volba, ako Mclaren.
Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk
Ne pačit, ale výkonnostně data nebudou prokazovat dostatečné zlepšení
O Hamovi do Ferrari na 2024 se stále spekuluje, proto není potvrzen Sainz
No to by bola ina bomba. A kto potom do Mercedesu? Sainz? Antonelli? Alebo by mohli stavit na Alonsa.
Zaujimave, zaujimave, pre atraktivitu dalsej sezony by bol Hamiltonov prestup do Ferrari urcite skvela sprava.
Hamilton nikdy nepojde do vyzvy ako Schumacher - Ferrari
Ferrari postavi tim na Leclercovi
Hamilton je verny Mercedesu
Hamilton: Hold My Veggie Beer
no ja neviem z dlhodobeho hladiska mi pridu v Mercedese vacsi a hlavne systematickejsi makaci. Takze by som ocakaval, ze pojdu hore skor ako Ferrari. A teraz ked uz sa zbavili zleho konceptu bocnic, Allison tiez neni ziadne becko.
Lebo moze to skonict aj tak, ze vo ferrari bude cumiet do vyfuku mercedesu. Ale kto vie
Spekuluje se o výměně se Sainzem případně Alo do Merc, Sainz do AM (Sainzuv sponzor přišel na konci loňské sezony do AM)
Antonelli bohužel nema super licenci
Ten Sainz tam nesedi lebo v 2025 by musel merc zase hladat pilota kedze Sainz zjavne mieri do Audi teda sauberu od 2025 … takze do konca tejto sezony vo ferrari lucenie slzy emozzioni a potom cau specatit lobing od starkeho
Podla mna v suvislosti s tym prestupom nebol najdolezitejsi aspekt vykonnosti, ale aspekt motivacie. Uprimne, je jedno, ako velmi sa Mercedes zlepsi, na Red Bull to stacit nebude, to si podla mna uvedomuje aj Hamilton. Allison a novy koncept, to vsetko je fajn, ale faktom je, ze taku stratu, aku ma Mercedes na Red Bull sa ziadnemu timu v modernej historii za jednu sezonu skratit nepodarilo. Plati to o to viac, ked mame rozpoctovy strop a ked Mercedes doslova “prekopal” cely koncept a zacina od nuly. Budu radi, ak budu v boji o titul tak do piatich rokov a na to uz 40-rocny Hamilton asi moc cakat nechce. Aku motivaciu by teda mal mat, ostat v Mercedese? V time, kde uz dosiahol vsetko dosiahnutelne a kde cokolvek ine, ako boj o titul, je iba stratou casu. Ferrari je novy tim, nove prostredie, v podobe Leclerca ma dobreho timoveho kolegu. Aj mna by to lakalo viac, nez len “dozivat” v Mercedese.
jasne, urcite pojde do Sauberu ked moze byt v Mercedese
Hamiltonova vystupna klauzula pravdepodobne suvisela s (predpokladanou) vykonnostou auta na rok 2024, takze si naozaj nemyslim, ze by v Mercedese mali buduci rok ci dva bojovat o titul alebo aspon drvit Ferrari.
Ak by Hamilton naozaj prestupil, tak by som z toho skor usudzoval, ze sa nas Mercedes v roku 2024 chysta potesit dalsim srotom.
To sa vravelo aj o Lewisovi
Sainz ale jde do AM
Stale si nemyslim, ze strolla tatko vyhodi a alonsa uz vobec nie, lebo hlavne vdaka nemu je AM na tom tak dobre
Alonsa si v Mercedesu nedokážu představit, to by byla ještě větší bomba než Lewis ve Ferrari.
Ale tak vždycky může @HellHogr tvrdit, že je Alonso odmítnul stejně jako to prý udělal x-krát v minulosti v případě RB
Alo do Merc, Sainz do AM místo Alonsa na dva roky