Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Ano i to je ve hře

Sainz vyplatia ako Ricciho McL a bude zábava.

1 Like

Sainz už dávno vola s Totem a Lawrencem

No… Motivácia… Ktorá ho pravdepodobne pri neschopnosti Ferrari rýchlo prejde a o to skôr ukončí kariéru :smiley:

1 Like

Tak je fakt, že i přestup Lewise do Ferrari jsem do dneška považoval za méně pravděpodobný.

Ono by to bylo cool i z toho pohledu, že mladá garda vypadají jako pos ránci, kteří se raději drží své jisté role a teď by jim to z tohohle pohledu natřela stará garda, kteří by se nebáli diametrální změny. Takže vlastně proč ne…ale stejně si trvám na tom, že Alo má jít do RB :stuck_out_tongue:

1 Like

Možno je toto jeden z posledných takýchto prestupov, posledný hlas starej gardy.

2 Likes

RB, zdá se jako jediný, se drží systému 1 a “jdidoprdele” :smile:

1 Like

Výpočty k ničemu…

2 Likes

Není, bude ještě jedna boma od stare gardy

According to the British media Autoracing1 Fernando Alonso is possible to join Mercedes, replacing Hamilton and to pair with George

1 Like

Bol by to dobrý prestup z pohľadu komédie ktorú budeme vidieť ak sa to uskutoční, takže ja sa teším. Silno pochybujem že Hamilton má dostatočne odolnú mentalitu na fuck ups Ferrari. Spochybňoval už správne rozhodnutia Mercedesu, čo ešte len bude robiť keď zažije peak clownshow od Ferrari. Ale tak pre divákov to bude rozhodné zábavné.

3 Likes

Tlačil jsem sice Alonsa do RB ale fakt, že pořád lepší Mercedes než Aston :smile:

2 Likes

Asi Toto :smiley: . (15znakov)

Alo do 2026 v Mercedesu, pak nahradí Maxe v RB, kterej pujde do WEC

image

A do WEC Ferrari HyperCar a vyhrá titul a kruh sa uzavrie

Ne, Ferrari nevyhraje titul dalších 20 let :stuck_out_tongue::grinning:

No počkej, já myslel že Aston je konečně TEN tým :stuck_out_tongue:

1 Like

A je snad TA tým nebo co?