Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Takto si to predstavujem aj ja, plus pripájam výstižnú ilustráciu:

Navyše neviem, či si to niektorí Tifosi pamätajú ale Ham sa raz na myslím Monze vysmieval z Ferrari, aj keď potom neskôr vravel niečo, že “jazdiť za Ferrari je sen každého”, jednoducho, ak by som bol 100% Tifosi, tak vôbec nie som nadšený z tohto celého.

9 Likes

@Hedgehog já nechápu, kde se vzalo to, že Ham je nice guy, zradil Rona, zradil Tota, na auto nadaval dost často, ale samozřejmě v médiích se líp prodava Alo co jedl broskev :joy:

4 Likes

Alonso sa netaji tym ze neni nice guy :grinning: lewis je nice guy len navonok pre socialne siete a marketing to snad kazdemu pricetnemu dojde

1 Like

Po prvních zastávkách v boxech …

9 Likes

Alonso je nicest bad guy co existuje :slightly_smiling_face:

Až mu z toho vypadly náušnice :grinning:

Inak nepríde vám to naplánovanie ohlásenia dosť blbé, viem, že všetci čakáme, ako Max vyhrá 24 s prstom v nose, ale stále je to celkom hlúposť, ako zo strany Mercu, tak aj Ferrari (ak bude platiť varianta zmluva na 25), takéto niečo by sa malo robiť skôr pred 25 a nie sezónu dopredu. :slight_smile:

Všechno co se teď děje je pro Aston pro rok 2024 velmi dobré. U nás stabilita přinese ovoce :sunglasses:

1 Like

Hammertime ve Ferrari.

5 Likes

Jak to zvladas?

Za to cele moze Sainz ktory chcel mat zmluvu na dalsiu sezonu poriesenu na zaciatku tej sucasnej :grin:

1 Like

Je to ofiko od zamestnancov MERKU https://twitter.com/SkySportsNews/status/1753064932885844264

Ma tam vystupnu klauzulu, ze ked pride ponuka z top timu tak moze ist…

1 Like

Pre každého jazdca F1 je snom jazdiť za Ferrari. To, že Hamilton tam pôjde som tu už pred nejakým časom písal. A asi sa to aj naplní.

Já si myslím, že k tomu pomohlo dost Ferrari, které hodilo Sainze na smetiště a chtěli mít ohlášené ohlášené i druhého pilota

Meanwhile Alo s Mercedesem na prvním místě do letní pauzy 2024 :rofl:

Neptej se veřejně na čerstvé traumata …

1 Like

o 20:00 sa očakáva ohlásenie.

Tak to by ale nemohl odejit do Ferrari :thinking:

kedy sa vysmieval a co povedal?