Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Pockam si na mercedes samotny a hamiltona, pozname Sky :grinning:

Traumu musis vykomunikovat

Ne s internetovym trollem ježkem :grinning:

1 Like

no a teraz je najdolezitejsia otazka
bude ferrari jazdit s cervenym autom alebo na znak solidarity blm prestriekaju auto na cierno :slight_smile: alebo snad do lgbtixyzabcd farieb? :slight_smile:

2 Likes

Ty si mal už toľko predpovedí, že raz si to musel trafiť. Dobrá práca.

2 Likes

Ale jako vážně, tohle je vydrb s Mercedesem i Sainzem neskutečnej, možná opravdu bude Sainz i Mercedes chtít výměnu dřív, než 2025

3 Likes

no tento rok má mať Ferrari nezvyčajný design.

Tak sa dohodnú a bez bolestne odídu ešte pred testami teraz.

Je no, … Ron vstoupil do místnosti …

A hovorí sa tomu politika, Sainz chcel moc, bez podpory Binotta nemal šancu.

3 Likes

Ale jinak že se to nějak uplácá narychlo ještě pro letošek, … no moc tomu nedávám. Byť takhle mi to prostě přijde pitomý :man_facepalming:

Sek od Elkana musel tromfnut ten co ma Verstappen.

A teraz ten fiveheadFredMove
Hamilton príde a 2025 retire. Bono má byť súčastou balíčku. Bona hodíš Charliemu a Xaviho niekam inam. Win WIn

Jediny duvod prestupu Hamiltona do Ferrari je ten, ze RB v roce 2025 konci. Konci podpora materskeho zavodu a RB racing a Kreditni karty konci. Max je bez smlouvy a Totovi se splnil jeho letity sen, privest do Mercedesu nejlepsiho pilota vsech dob.

Bud to, anebo je to vsechno uplne jinak.

Jestli chce Hamilton jít, tak ať táhne rovnou. Fiarri je ten poslední tým na světě, kterýmu budu přát.
To 20 titulů Verstappena je snesitelnější představa.

Dávám pauzu.
Uvidíme se buďto po testech nebo nikdy.

Hlavně fanděte slušně. (hlavně ty Honzo)…

Ahoj. :slight_smile:

3 Likes

Sklamal vás skalných MERK fanúšikov?

:eyes:

… je tu ještě Alonso v Astonu, neblbni :smile:

1 Like

@Hedgehog Vy ste ma napočúvali, keď som cez leto povedal, že Loirc tam ide ako sonda. Vysliedi čo ide a príde zbytok MERKU a posledný zhasne.

1 Like

Vyspi sa z toho a budes dobry :blush: