Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Ty sázky asi přehodnotíš co :man_facepalming:

Nemůžeš odejít, bez tebe to tu nebude ono … a ještě mě tu bude šikanovat @Hedgehog

Sme v presile, šikana môže začať.

3 Likes

myslím, že teď přehodnocuje svůj vztah k F1 a Hamovi, dá se to pochopit, já přehodnocoval vztah k F1 vzhledem k roku 2015

1 Like

A nemohol by si Mercedes miesto Hamiltona zobrat Pereza ? Fakt, ja bych bol rad. Mozno by RB este prihodil par melonikov k tomu :grinning:

@PUFF fakt prosím nechoď, čo Charllotka, nebudeme vedieť infoo

Asi ani nemusel. Myslim, ze Hamilton sa vzdal nadeje na osmy titul v Mercedese(sam vie lepsie ako my, aky ma team potencial porazit RB) a tym padom sa tam nemal kam posunut. Ci jazdi o podium s Mercedesom alebo Ferrari nehra rolu, ale vo Ferrari moze ziskat novych fanusikov a to nie malo, a vsetky esa Formuly 1 poslednych dekad si Ferrari skusili (Schumacher, Raikkonen, Alonso, Vettel), Hamilton sa tam chce zaradit asi tiez. Ci sa to niekomu paci alebo nie, jazdit za Ferrari je vec. Ze sa tam popalis ako Vettel ci Alonso je druha stranka, ale stali sa sucastou historie Ferrari.

Ale uprimne som to necakal

8 Likes

no lenze to moze dopadnut vseljak.
Miesto cumenia do vyfuku RB, moze cumiet do vyfuku RB a Mercedesu.
Stoji to za to ?

1 Like

Presne toto je pravda. A Charles to tiež sám veľakrát povedal.

Když tak na to koukám, tak Leclerc asi nebude moc nadšený že místo týmové jedničky bude jedním šmahem týmovou dvojkou.

prejdu na styl “hm, nemame jednotku a dvojku, sme jeden team” :smiley: :clown_face:

1 Like

keby mali vsetci rovnake auto tak podla teba by vyhral Leclerc?

Velmi dobre si to nacal s tym rozpoctovym stropom. Malo to zabranit ziskat naskok bohatym teamom, ale zda sa, ze to skor pomaha zabetonovat vyhodu, ak sa niekomu podari.
Ale spat k teme. Tak prilezitost porazit RB bude minimalne sezona 26, ked sa menia pravidla. A dovtedy nikde neni napisane, ze RB musi stale vyhravat. Aj ked asi mas pravdu, ze naskok je naozaj velky.
A co sa tyka tej motivacie, napada ma otazka. Ked vo Ferrari miesto pozerania sa do vyfuku RB, bude pozerat do vyfuku RB a Mercedesu, bude tam stale ? Prave Hamilton je velmi emocionalne nestabilny.

Nikto nevie ako to bude a čo tam Lewis chce, Možno iba v kľude dokončiť kariéru. Leclerc bude mať súpera, ktorý je fér a silný. To sa mu môže iba páčiť a pokiaľ uspeje nebude o ňom pochýb.

ale myslis, ze uz teraz vedia, ako auto pre sezonu 24 je vykonne ? To mi pride trocha predcasne

Ale aj tak, to je akoby si na začiatku tejto nadchádzajúcej sezóny povedal, že tento útočník bude od ďalšej sezóny hrať za konkurenčný tím, pripomína mi to ságu Lewandowského, predtým než zdupkal zadarmo do Bayernu. Čo už. :man_shrugging: .:slight_smile:

říkám, podle mě tam sehrálo roli Ferrari, který tlačilo na to, že to chtějí mít hotovo co nejdřív

Hlavně že ve Ferrari jsou všichni jedna velká rodina.

1-normal690-2730044

2 Likes

Lewis údajne túto novinku oznámil “už” včera Totovi.

Ale řekni sám, psal jsi jak Sainz a Leclerc každý preferuje něco jiného, teď s Hamem to možná bude ještě horší ne? :eyes:

1 Like