Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Myslim si, ze Hamiltona toto moc netankuje a preto sa rozhodol ako sa rozhodol. Verstappen s RBR je “on fire”, a Hamiltonovi moze byt ukradnute, ci sa na to, ako sa Verstappen priblizuje k jeho rekordom pozera z druheho alebo tretieho miesta. On nema dovod zostat v komfortnej zone, aktualne v Mercedese proste stagnuje. Ako hovorim, jedine, co v kariere nedokazal, je “pocta” jazdit vo Ferrari. Aspon teda ja v tom vidim jeho najvacsiu motivaciu. Pochybujem, ze to urobil, lebo ho niekto uistil, ze Ferrari dobehne RB skor ako Mercedes, to mu nemoze zarucit nikto

1 Like

suhra nahod, a jak pise nizsie hogr, ferrari proste udrelo po stole, vytasilo mince, a lewis nalomeny nevykonnym autom posledne dva roky, a zjavne nespokojny s tym sucasnym, resp s celym trendom, kam sa MB ubera ci chce uberat, proste prikyvol

ale to je len moj neznaly pohlad na vec

1 Like

Tady se hlavně jelo proti Sainzovi, fakt nevim co bude teď

Raz na Monze, keď vyhral myslím, Tifosi ho vybučali a on im povedal niečo, že Mercedes motory sú lepšie, ako Ferrari, tak ich “poškádlil”, som si vtedy vravel, že zbytočne picháš do osieho hniezda.

2 Likes

aha ok nasiel som to

2 Likes

No to je otázne ale HAM jazdil skôr v takom neutrále uvidíme. Ale auto pôjde na Leclerca to má asi aj v zmluve. A keby niečo Arthur je poistka ako development driver.

Ok, čo už no, strategicky to nie je dobrý ťah, ale tak tým je Ferrari známe :smiley: .

4 Likes

Nič slniečko a kvetinky v Maranelle rozkvitnú. Sainz je nebezpečný Španiel, ktorý na to nemusí mať ale ide cez mrtvoly. Lewis je príjemná zmena.

Nejde to moc dohromady však? Leclercovi se opravdu od Ferrari poslední dobou dostávalo pozornosti a vypadalo to že se plně začali soustředit na něj. A teď bum! Ham!

1 Like

Ono môže byť reálne, že tam ide na dokončenie kariéry a možno dačo ešte vymyslia s ním vo Ferrari ako brand. Ambasádor alebo kľudne WEC.

1 Like

Predpokladám, že Leclerc o tomto vedel a možno to bol aj zámer. Dostať silnú jazdeckú dvojicu. Oni dvaja sa rešpektujú od Bahrainu 2019.

1 Like

A však mal robiť ambasádora Mercu, nie? či ako to mali celé vyriešené? bože tento človek je kam vietor - tam plášť. :smiley: :slight_smile:

6 Likes

Jako já pohnutky Hama jít k Ferrari chápu, je to Ferrari, ale určitě tam fakt nejde dělat dvojku. Kvůli tomu by Mercedes nezahodil.

3 Likes

hej urcite sa ide nechat porazit a bude sa len vozit pre ten pocit

cize lepsie jazdit vo Ferrari 5/6 ako v Mercedes 3/4 ? Len preto, ze je to Ferrari ?

tomu by som veril :+1:

Promiň, ale tohle je hodně naivní si myslet, že Ham odkyve to, že auto nebude na jeho styl

Ale každopádne čistka ukončená, obidva cielové objekty odstránené, ktorý môže za katastrofálny koniec 2022
image

1 Like

njn, jeho tituly boli o motore

Přesně tak, tady si myslím, že Fred si otevře zadní vrátka, když Lec nebude stačit, má tam Hama