A je blbý pokiaľ má Leclerc v kontrakte development na seba. Nikto nepozná podmienky ani dôvod prečo tam ide. Leclerc má docela jasné avizácie od Ferrari.
Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk
A pokiaľ ho LEC porazí, tak bude mať vyhrané.
v čem? v tom, že Ham tam udělá takovej bordel, který Ferrari nezažilo od dob Nikiho? a možná Alonsa?
No čo k tomuto dodať. Lewisa rešpektujem ako pilota ale tu sa výpočet mojich sympatií končí. Podľa všetkého to ale môže mať dve zásadné pozitíva. Týmto prestupom 8. titul nikdy nezíska, to je tutovka. A ak by sa potvrdili chýry o ALO do Mercedesu tak to beriem, on si ten monopost, s ktorým má aspoň hypotetickú šancu končiť hore na sklonok kariéry rozhodne zaslúži Žiaľ, AM si svoj vrchol vyčerpal v prvej polovici 2023 a na viac než 5. flek to do 2026 nebude
hlavne tam Sainzov oco robil vlny, chcel dotlacit Sainza do role absolutnej jednotky, za Binotta mu to skoro vyslo, a to neni teraz o tom kto mi je sympatickejsi, ale to mas ako ked chodis do prace kde mas vsetko rad, az na toho jedneho kolegu, ktoreho oco sa pozna so sefom, a strka sa ti do kseftu
To je pravda, že Alonso kám príde tam zanechá spúšť a horiacu potápajúcu sa loď, ale to HAM nerobí.
odkyval uz dvakrat
Jenže to ty si myslíš, že má Lec development na sebe, upřímně doba, kdy tohle určoval jezdec je hodně dávno pryč, tým jede na nějaké data a tým potom se snaží dělat ovladatelnost tak, aby vyhovovala pilotovi, pak je samozřejmě i pro tým dobré obětovat bezpečnou zonu jednoho, aby jezdili dobře oba
a sme doma, bude veselo
ale ked si pozries poslednu sezonu, tak Sainz jazdil neskutocne. Miestami bol bodovo pred Charlesom. Hned by som ho bral miesto Pereza
dakujem, ze si potvrdil tymto komentom, ze v RB nestavaju auto na Verstappena
obavam sa (znovu moj nazor), ze opat kvoli starkemu Sainzovi ma Carlos dvere u RB zavrete, minimalne pokial tam sedi na stolicke pan Doktor Marko
Podle této optiky naopak ne? s McL bojoval první dva roky o titul a jeden vyhrál a pak nic, pak se McL propadl na dno, s Mercedesem dominoval a poslední dva roky nic. Já vím, že se snažíš rýpat, ale snaž se víc, kulhá to
moze byt. Ja som len zasnival
prosimta, do vcera sme snivali o Lewisovi v cervenom
Nic takového nevyvracím, ovladatelnost stale hráje velkou roli
Protože je Charles submisivní a líbí se mu být trestán za své rozhodnutí
Ak je to naozaj pravda - čo podľa toho ošiaľu vyzerá byť - tak…
…chápem Lewisa - nie je asi veľmi čo stratiť, motivácia, prestíž, súhlasím s ostatnými čo to píšu
…nechápem Ferrari - ako marketing a všetko fajn, ale športovú logiku to nedáva skoro žiadnu
…ľutujem Leclerca, predĺži do 2029 či dokedy a zase mu zhoršujú podmienky (nie, nejde ani o to či ho Lewis výrazne zdolá alebo tak, myslím že nie) - Lewis vytvorí úplne nové “gravitačné centrum” v tíme, neviem veľmi či bude mať trpezlivosť na “dva roky sa šetriť” aby sme to v 2026 rozbalili, ešte horšie to podľa mňa bude ak sa tam naozaj dostane až v 2025, jazdecké štýly tiež nie 2x kompatibilné
…ak už je to naozaj tak jasné, tímy by si asi mali sadnúť a vyriešiť to už pre rok 2024 - áno, výmenu trojčlenky Hamilton - Sainz - Alonso + nejaké balíky peňazí vidím ako najrozumnejšiu, otázka je či bude pre všetkých zainteresovaných vôbec predstaviteľná
…Max a RB už predpokladám pomaly z rehotu ako to majú ľahké prechádzajú na rožčarovanie - že sakra nejaká výzva - ako sme sa chystali zistiť či predsalen sa ich súperi nedali dokopy a hocako je to veľmi zložité a nepravdepodbné, či im túto sezónu viac nepodkúria, tak asi vôbec - zase budú riešiť seba a do 2026 asi naozaj piánko, ďalších 35 až 40 víťazstiev a 2 + 2 tituly - a to Sergio ani nemusí sadať do auta
podla tejto analogie je Alonso submisive samurai master?