Jako je to možný že Ham ten přestup uplně nedomyslel, z tohoto hlediska. Jestli si Leclerc něco smluvně vydobyl ohledně jeho požadavků k autu, kdežto Ham měl prioritu jen na stejnou techniku, tak může být dost nepříjemně překvapen. Ale tohle už spekulativně hodně předbíháme.
Správy z Británie hovoria jasne: Lewis Hamilton sa stane pilotom Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk
Carlos Sainz is reportedly targeting a move to Audi, Mercedes or Aston Martin.
Tak se kluci budou srážet na trati no, alespoň se ve Ferrari nebudou nudit
Podle všeho Ham tohle oznámil Totovi včera, Toto intezivně jedná momentálně s dvouma pilotama a možností Hama pustit na 2024 a to vzhledem k očekávání negativních vztahů během letošního roku
BBC
Ziskat titul s Ferrari moze byt dalsia velicina, ktora Lewisa mohla “dokopat” k podpisu
vezmite si, pani, ze velikani ako Alonso, Raikonnen, Vettel, tam prisli vyhrat titul s/pre Ferrari
jasne ok, je tam Leclerc, povedzme, ze 5-rocnica sa vytvorila nanho, okej okej … ale je zaujimave, ze u vela veci, tu niektori hned v sekunde rozmienaju vsetko na drobne a hladaju skuliny, ale pri takejto veci, ze celych 5 rokov ma teraz Ferrari prioritizovat Leclerca a ze sa NIC nezmeni, nad tym sa hlava uz nepozastavuje …
Vsetko sa meni, doba je rychla, co je dneska tak zajtra byt nemusi
Jezkov point: Lewis pretrpel v best of best teame dve neuspesne sezony … pride do Ferrari, vsetko nove, novy dopamin zase v nom, atd, poznate to … kde je napisane, ze Hamilton si uz mozno aj teraz nejde rozohrat nejaku internu politicku hru v Scuderii aby sa to tak nejak “samo” vsetko pretransformovalo nanho? Ok niekto moze apelovat na vek, Alonso je priklad, ze to stale ide a Lewis takisto nema rodinu ani deti aby ho to tahalo inym smerom
samozrejme za predpokladu, ze nam dnes o osmej vecer potvrdia to, nad cim polemizujeme cely den
Ano, AM od spuštění speuklací začal přidávat foto s Fernandem na sítě
ale to se dá očekávát, Hamilton tam opravdu nejde kroužit, aby se Leclerc mohl něco nového naučit …
tak uz aj ty si hodil Leclerca cez palubu
Charles se tam bohužel hodil sám svýma výkonama po Francii 2022, ne že by nebyl rychlý, je to top pilot, ale bohužel není konzistentní a dělá často zbytečný chyby
5 rokov je proste strasne dlho, uznaj
tak to za predpokladu, ze by spolu vyhravali. Preto ma tu udajnu opciu, ktoru si tam podla mna dalo Ferrari kvoli sebe.
No, hele já si vážně nejsem jist jestli chci aby se začala rozehrávat ona hra kdy by Alonso šel do Mercedesu a přenechal Aston Sainzovi a Ham do Ferrari rovnou Co když bude Aston lepší než Mercedes? Navíc by to ani nemuselo dopadnout ale s člověkem se to pak už v týmu přeci jen táhne.
Odpoviem protiotazkou co ma z toho 3/4 miesta? Ktore mozno tiez nie je iste. Mozno Mercedes nenapreduje podla Hamiltona ani tak, ze budu na druhom mieste
to je dobry point, 2023 mali aj sakra vela stastia
no o to mi prave ide, ja neprestavam fandit ani si priat veci, ale skusam sa na to pozriet aj s tym casovym intervalom, lebo narovinu, ferrari tak mozno 4-5 rokov prave potrebuje aby okrem auta doladili aj vsetky ostatne procesy
Tak je to možný, že Ham nebyl spokojenej s tím co vidí s novým konceptem Mercedesu
tak on vedel uz na prvy pohlad, ze auto je pomale