Sportovní neděle

Tak Kimi marod, nevolnost podobně jako Leclerc. Měli by si na sebe kluci dávat lepší pozor (spíš to teda platí pro jejich týmy).

Škoda, takhle onemocnět poslední závodní víkend roku blbé, ale svět se z toho nezhroutí. Třeba se na hlavní závod dá dohromady.

On celkem nemá o co bojovat, tak je to skoro jedno. V testech už by ale měl jet za Mercedes, ne? To mi připadá důležitější.

Tak trochu jsem doufal, že si alespoň v posledním závodě napraví trochu reputaci.
Ale trénink i kvalda byla zase bída…

To bude velké zklamání příští rok, ten kluk na to nemá, všichni mu to dají sežrat a může za to Wolff.

Nemá, ale i tak je to vždycky ztráta nestartovat kvůli střevní rýmečce.

No a co lepšího by ho mělo potkat? Aspoň to zkusí, kolik kluků se vůbec nedočká. Záleží na Wolffovi, kolik s ním bude mít trpělivosti. A vůbec, proč stahovat kalhoty když brod je ještě daleko :smile: .

Taky bych více preferoval přirozený postup přes Williams.

Williams nemá místo ani pro vlastního juniora a snaží se ho prodat, natož pro cizího. Možná doba “cizích juniorek” skončila, momentálně je jedinou výjimkou Bearman. Co by jim mělo přinést angažmá Kimiho místo Sainze?

1 Like

Je málo týmů.
image

1 Like

Bude to chudák kluk, ale snad se mýlím.
Myslím, že Wolffovi Max zatemnil úsudek a odnese to Antonelli.

Pořád nevím, proč je chudák a co může ztratit. Dostal šanci, kterou za pár let třeba dostat nemusí, teď je teď a místo pro něj je teď. Wolffovi zatím vděčí za kariéru. Nebo se ví o nějaké lepší nabídce?

Holčiny se už chystají na startovní čáru.

Připadají mi víc free než kluci, jak s těmi malými autíčky jezdí cestou necestou :smile: .

1 Like

@Situs
Davidová výhra?

2 Likes

Je to tam :smiley: :smiley: :smiley:

Na Eurosportu je právě Formule Ee.

Už bylo na čase, čekání bylo dlouhý :+1:

1 Like

DostRychlýSádlo

https://vm.tiktok.com/ZNeTFgERj/

Ten chlapec je lepší než kdokoliv z vás a ještě je ftipnej.

Mi se samotný Tiktok jeví jako úchylnost a příspěvky Sádla o moc lepší nejsou. To že někdy řekne jednu chytrou větu a o ni pak mele dalších deset minut pořád dokola z něj většího myslitele neudělají.
Ale jsem z jiné generace, tak třeba nestíhám krok se současným mládím.

1 Like

Nebudu se dívat na nikoho, kdo je lepší a vtipnější než já :wink:.

1 Like