To nevieš. Či zase len testuješ, ako kto zareaguje?
Ano, to je jedno ze základních pravidel pro psaní ve veřejném prostoru . Ale jestli jsi neprovedl nic horšího…
Pin sestřelená v první zatáčce a jede na 14 místě.
Koukám na ně. Spíš asi Pin sestřelila Chloe . Ale holky na to pěkně šlapou!
Sestřelování na denním pořádku. Doufám, že se Emil dívá a dělá si zápisky, kde jsou pro tuhle zábavu vhodné místa.
Ne, jen mě to trochu dojalo, když jsme prohlížely fotky, maminka plakala , taťka platil hospodě štamprle a holky balili místní štamgasti.
Já piju alkohol tak jednou za 5 let, takže jsem opilý po dvou Friskách .
Náhodou super! Tady je výhoda, jak jsou ta autíčka malá, klidně se vejdou vedle sebe snad všude na trati a k tomu holky ty limity trati moc neprožívají.
A odnesli jsme to my! Lepší než mezinárodní skandál… Ale ztrácím se v tom, kolik tam bylo holek a kdo koho balil.
To znám, taky se mi to stalo. Na MDŽ bylo celkem běžné sledovat dámy jak usínají v tramvajích, nebo se plahočí městem a tápou v kterém neznámém místě se zrovna nachází.
Pin 11. Holky si to mezi sebou hezky prohazují a auta jim po kontaktech docela drží. V F1 by se už házely ručníky.
Někdy to vypadá, že piloty F1 prostě FIA nejvíc chrání, protože jsou nejdražší. A už to zase lítá !
FIA se ještě pořádně zapotí než rozdá všechny pentle. Dnes konečné výsledky rychle nebudou.
Hezké demolition derby, holky nám na závěr ukázaly, jak se jezdí bez rukavic . Ale taky už jsem si na tuhle soutěž dokázala zvyknout.
Píšu nesrozumitelně, nesmysly a ještě dělám hrubky .
Holky - moje přítelkyně a francouzská hikerka.
Ostatní lze odvodit, myslím, berte to jako vánoční kvíz…
Pin prozatímně šestá.
Trať široká, že by tam ,mohl startovat i Ruslan, ale tím, že je asfalt široko daleko kolem dráhy, tak to svádí k různým alotriům.
Ale bylo fajn kočandy sledovat jak se mezi sebou kočkují.
Myslím si, že jsme tady na hrubky připravení docela slušně a sami je taky děláme. Není dost času sledovat kde jsme se překlepli. Navíc slovenská gramatika a česká mají své odlišnosti a taky to nikomu nevadí.
U mě ale bohužel nejde o překlepy, ale o shodu podmětu s přísudkem .
Jak jsem psal, mám nedokončené vzdělání, tak mě to snad omlouvá…
Znáš někoho kdo má vzdělání dokončené? Já nee. Jeden známý celý život žije v knihách a stále si myslí, že toho ví tak málo. O praktickém životě nemluvě.