Sportovní neděle

Nemám tušení :woman_shrugging:. Oč jde?

Aha. Dorian Pin, predtým než prišla do F1 Academy jazdila vytrvalostné závody s týmom Iron Ladies. Jej “fandom” bol Dany Kvyat. Pár krát mu riadne dala zabrať.

2 Likes

V takových případech jsem už viděl hodně hrdinů, kteří z prvního místa spadli až na dno. I Schumi by mohl vyprávět.

1 Like

Bude to napínavé. Zbývá poslední závod v Las Vegas. 20.11.
Teda jakoby 2 závody…
Zároveň to je pro obě last dance v F1 Academy, protože tam můžeš být jen 2 roky.

image

2 Likes

Budem Dory držať palce :fist:

1 Like

Aha, dík. Google mi na heslo Iron Ladies ukázal nějaký thajský komediální seriál :smile: .

2 Likes

Och prepáč, sú to Iron Dames, zmrvil som to. Druhá z ľava je Dory

3 Likes

Jazdia tam bosorky ako Michele Gatting, Sarah Bovy,videl som tam aj Rahel Frey.

2 Likes

To nic nemění na tom, že jde o mojí zásadní nevzdělanost :smile: . Ale holky jsou šikovné, už jsem si na F1 Academy zvykla a je pravda, že Susie Wollf tomu dala jiné grády než to mělo předtím. Asi taky má větší podporu, bez toho by to nešlo.

2 Likes

Já se moc těším na Lunu Fluxá. Ta je pekelně rychlá, ale je pořád mlaďounká.
Snad to do tý doby bude ještě fungovat. :slight_smile:

2 Likes

Manžel ju určite podporuje a koniec koncov aj samotná Zuzanka sa vie obracať. Verím, že ak treba, tak tatko Stoddard tiež pomôže .

1 Like

Kde ty tie kočky lovíš? Minulý rok Bianca Bustamante, teraz zasa nový objav …:+1:

Na startu sezony ti musí být 16 let, ale Fluxa je ročník 2010 v augustě. Takže nejdřív 2027. :confused:
Kočka to je, ale… :slight_smile: :smiley:

1 Like

Človek prežije v priemere 3/4 života čakaním. Je mladá, možno sa dočká.

3 Likes

Ani nevím, koho bude mít Mercedes místo Pin přiští rok.
Takže vlastně ji dají šanci na 2 roky, a Fluxu budou chtít mít pod sebou, takže spíš 2028. :confused: :smiley:

2 Likes

celkom stylovy prejazd cielom od Topraka https://x.com/bikesontnt/status/1977009645915967930

1 Like

KMag!!! ​

ok su tam viacere zname mena, pekne