sportovní sobota? tak to se máš.
Jedu do Ústí nad Labem na nějakou session.
dobrý frázování na jeden nádech.
Tady už jsou vstupenky vykoupený, škoda že na Tebe nezbylo
Kočandy se právě chystají na start hlavního závodu.
Dneska jedou hodně v klidu. To je poslední letošní závod?
Teď to může být zajímavé.
Prší. Pin stále na suchých gumách.
Ony vepředu asi na suchých už zůstanou, ten SC do toho hodil vidle. Ale ta naše/jejich Nicole s tím pěkně práskla.
Není se čemu divit, že to tam klouže. Po kvaldě F1 je trať hezky pogumovaná a voda přišla dost náhle. Nicole se musí uklidnit.
Tak restart bude na jedno kolo, první na suchých je 11. Může to být docela divočina.
Na tak mokré trati zelená dlouho vydržet nemůže.
Kočandy jsou opravdu šikovné. Nečekal jsem, že budou na vodě tak zodpovědné.
Dora sice přišla o vyhraný závod, ale druhé místo je stále skvělé.
Co si budeme, Maya Weug asi zaslouženě. Dorianne mi připadá nějak vyhaslá, ale třeba jí to rychleji nejede . Tak ještě jeden závod a rozdíl je 9 b., všechno je otevřené.
Maya hodně ztrácela. Už asi 3 sekundy, než začalo pršet. Na vodě měla výhodu, že si mohla číst stopu po Doře a využila toho. Vítězství samozřejmě zasloužené.
V tomto závodě se Pin nedá nic vytknout. Vynikající start a rychlé zvyšování náskoku. Déšť ji mírně ublížil, ale na druhé místo se moc brblat nedá.
Menej je niekedy viac. Dory asi nechcela ísť do rizika.
Je mi Dory ľúto, bola dobrá, ale Maya bola lepšia
Asi ano. Přeji jí titul od loňska, kdy kvůli týmu ztratila vítězství, tak snad jí to bude stačit. Další rok už závodit nesmí, je to tak? Holky to mají myslím dva roky max.
Hej, je to tak. Snáď sa jej to podarí. Vedela si, že predtým jazdila s Iron Ladies?