Sportovní neděle

Ten krígel je úžasný. Ďakujem za recept. Vyskúšame.

1 Like

Psát i druhé pole na kterém se dá dát mat se mi jevilo jako zbytečné.

Já šachy na úrovni hrál naposledy při plavbě do Afriky a to je už 15 roků. Bohužel jsem dostával kartáč jako malý kluk. :grin: A ještě od holky. :girl: Na druhou stranu mě mírně omlouvá, že kapitánka hrávala šachy na vysoké úrovni celý život.

1 Like

Děkuji. Ten krýgl jsem koupil za 200 Kč v normálním starožitnictví a přitom má speciálně tvarované sklo pro drátování a orginální cínový poklop. Stáří odhaduji na počátek minulého století. Normálně ho nepoužívám a jen se nad nádhernou práci starých mistrů kochám.

1 Like

Je to docela jednoduchý mat, nevím proč jsem to nezahral. Často ten lepší tah vidíš těsně po tom co zahraješ něco jiného :D, ale tak bez damy už bylo stejně rozhodnuto tak jako tak.

2 Likes

Dáma je moc velké lákadlo. Nejspíše tahle návnada byla silnější, než hledání rychlejšího řešení.

1 Like

Tohle mě docela uklidňuje. :hugs::sweat_smile:

2 Likes

Budíček.
Právě začíná F1 Academy.

Celkem jsem z té popularity pozitivně překvapený :slightly_smiling_face:

1 Like

Vždyť nejedou… Tak jsem dopadla, že zatím koukám na MotoGP, které jsem nikdy nesledovala :smile: .

1 Like

Už startují. 1515

A už máme naší/jejich Nicole venku… No, zatím toho celkově moc nepředvedla, co si budem!

Alisha taky končí.

Já koukám jedním okem, ale holky se s tím nemažou :smile: .

2 Likes

Holčiny jsou správné divošky. :+1:

2 Likes

Blíží se restart. Zase budou třísky.

Celkem hezký závod, aspoň co jsem stačila sledovat. Pin mi připadá v poslední době dost nevýrazná, ale možná je to fakt mojí nepozorností. Teď padám :slight_smile: .

Její vůz nebyl na rovinkách dost rychlý, ale mohlo to být vyšším přítlakem.
Předjíždění bylo docela těžké, proto očekávám docela nudný závod F1.

1 Like

Mě trochu taky, ale myslím si, že je to určitá deformace z tohoto fora. :sweat_smile:

1 Like

@PUFF

1 Like

Dnes párty. :slight_smile:

1 Like