Ten krígel je úžasný. Ďakujem za recept. Vyskúšame.
Psát i druhé pole na kterém se dá dát mat se mi jevilo jako zbytečné.
Já šachy na úrovni hrál naposledy při plavbě do Afriky a to je už 15 roků. Bohužel jsem dostával kartáč jako malý kluk. A ještě od holky.
Na druhou stranu mě mírně omlouvá, že kapitánka hrávala šachy na vysoké úrovni celý život.
Děkuji. Ten krýgl jsem koupil za 200 Kč v normálním starožitnictví a přitom má speciálně tvarované sklo pro drátování a orginální cínový poklop. Stáří odhaduji na počátek minulého století. Normálně ho nepoužívám a jen se nad nádhernou práci starých mistrů kochám.
Je to docela jednoduchý mat, nevím proč jsem to nezahral. Často ten lepší tah vidíš těsně po tom co zahraješ něco jiného :D, ale tak bez damy už bylo stejně rozhodnuto tak jako tak.
Dáma je moc velké lákadlo. Nejspíše tahle návnada byla silnější, než hledání rychlejšího řešení.
Budíček.
Právě začíná F1 Academy.
Celkem jsem z té popularity pozitivně překvapený
Vždyť nejedou… Tak jsem dopadla, že zatím koukám na MotoGP, které jsem nikdy nesledovala .
Už startují. 1515
A už máme naší/jejich Nicole venku… No, zatím toho celkově moc nepředvedla, co si budem!
Alisha taky končí.
Já koukám jedním okem, ale holky se s tím nemažou .
Holčiny jsou správné divošky.
Blíží se restart. Zase budou třísky.
Celkem hezký závod, aspoň co jsem stačila sledovat. Pin mi připadá v poslední době dost nevýrazná, ale možná je to fakt mojí nepozorností. Teď padám .
Její vůz nebyl na rovinkách dost rychlý, ale mohlo to být vyšším přítlakem.
Předjíždění bylo docela těžké, proto očekávám docela nudný závod F1.
Mě trochu taky, ale myslím si, že je to určitá deformace z tohoto fora.