Sportovní neděle

No právě. Prý jsme teď prohrál s nějakými amatéry na pobřeží černé slonoviny 2:1.

1 Like

Už to čtu, na idnes to je podle čtenářů druhý nejhorší vykon pod haškem, půměrné hodnocení našich hráčů téměř čistá čtyřka. Ale na Faerské ostrovy bych zaletěl. :smiley:

1 Like

Faerské ostrovy prý mají padesát tisíc obyvatel a všichni kopalisté jsou pracující amatéři. Co si pak myslet o těch našich plantážnících?

Jen připomínám, že zimní sezona se blíží…

3 Likes

To je dúfam AI, či? :face_with_peeking_eye:

1 Like

Ano samozřejmě. Upřímně už mi ty videa AI začínají někdy lézt krkem, ale tohle docela pobavilo…Huge miss :grinning:

2 Likes

@Situs @Ferda

never never resign. :muscle::grinning:

2 Likes

Ceka nas cesta do pekel

To si delas doufam srandu :man_facepalming:t2:

Bílý hrál hodně zbytečných tahů. Výhru si nezasloužil.

Však nakonec nevyhrál bílý. Ale já tam udělal velký blunder. :grinning:

Mohl jsi ho vysvlíknout úplně do naha a pak ■■■■■ jeho krále po celé šachovnici dokud by tuhle hru bílý raději sám nevzdal.

Jeho král zažil walk of shame a mat dostal na kraji šachocnixe A sloupci. :grinning:

Potupné bylo, že neudělal ani jediný tah, kterým by tytyty alespoň naznačil. Ale třeba to byl malý kluk a hrát teprve začíná.

podle Ela určitě nezačínal, ale jinak děti tam určitě hrajou hodně.

Aha, příště se podívám i na ELO.

1 Like

Ale jakoby nevylučuje se, že to bylo nějaký dítě. :smiley:

O vikendu hrala s Nakamurou nějaka mala činanka myslim, a bylo neskutečný jak dlouho se držela. A to měl Naka po hře 98% acc snad. Musim dohledat jmeno.

Některé děti můžou být hodně dobré. Mi třeba vyprášil kožich v parku v Bukurešti úplně slepý hráč. :grin:
Sice mi tehdy bylo 16, ale s podobným výsledkem bych určitě dopadl i dnes.

Dnes mi přišel nejlepší jezdec budoucnosti. :heart:

4 Likes

Vypadá jako mončičák. Neleze Yúkimu do zelí? :blush: