Sportovní neděle

Existovalo alebo este existuje prehrajto

Dík, neznám, kouknu. Je škoda, že k některým míň známým filmům už je problém se dostat (nebo je to moje neschopnost :smile: ). V době DVD to bylo jednodušší :smile: .

1 Like

Podle všeho by to mělo být na AppleTV. Pokud jsi tam nikdy neměla předplatný, tak by měl být první týden za 1kč, pak to hned zrušíš. A Ježka neposlouchej… ten by furt jen pirátil.

S AppleTV jsem ještě neměla co do činění, tak můžu taky zkusit. 1 Kč ještě mám a dokonce si můžu dovolit o ni přijít :smile: .

1 Like

Když to budeš dělat, tak až to zaplatíš, tak si to hned zruš…ať na to nezapomeneš. :slight_smile: :smiley:

1 Like

Snad by mě nepoložilo i kdybych na to zapomněla, ale dám si pozor… I když mi to takhle skoro taky připomíná pirátství :smile: .

V Globusu taky nabízejí ochutnávky zadarmo.

1 Like
1 Like

Napríklad Fastshare.cz je alternatíva Uložto.

2 Likes

No prosím, další tip, díky! Na první pohled to vypadá dost uživatelsky přívětivě pro neschopu mého formátu :smile: .

1 Like

Je to v podstate to isté, čo aj Uložto. A zbytočne sa nepodceňuj, podľa mňa si šikovná. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dík. To musím říkat, abyste mě přesvědčovali, že to tak není. Jsem rafinovaná :smile: .

2 Likes

Test pódia. Takže nedeľu Leclerc - Max - Hadjar pódi

um

2 Likes

Já na nejvyšším stupínku ale vidím nějakou ženskou s hajzl deskou v ruce.
Jestli to má s Emilem nějakou spojitost, tak určitě po sobě nesundával prkénko. :grin:

stažený soubor

40 let žádná neběžela rychleji na 400m, 2. nejrychlejší čas v historii za Kochovou z NDR, ze který padaly “bobule” po dráze - Sydney MCLAUGHLIN-LEVRONE.

To neni špatný. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 Likes

Takže Alonso zažil i tu rychlejší :smile:

2 Likes

Je to tak. :smiley: Já si říkal, jak to mohla dát na mokru - tomu se říká dobrá deformace pomocí F1. :smiley:
Ale když si vezmu kde byla 2. a 3., tak fakt neuvěřitelná čtyřstovka. :facepunch:

2 Likes

Ve vlhkém vzduchu motor lépe pálí.

Jsem zvědavý jestli se Federica stihne vrátit :muscle:, alespoň do OH…
Už jen měsíc do Soldenu…:snowflake:

2 Likes

Na hrudníku mám podobnou jizvu a no a co? Sice přišlo nějaké omezení, ale to vůbec neznamená, že je všem snům konec. Ten si připouští pouze Ti, kteří se cítí být nesmrtelní. Ostatním se otevřou oči a konečně začnou žít.