Za chvíli se jede, tak jsem se přesunula sem a co nevidím - tuhle písničku jsme zpívávali s kytarama ve vlaku do Tater, už je to dávno!
Ale sentiment stranou, budou to asi po startu nervy. Nicméně stres je prý do určité míry taky zdravý .
Já si přenos zapl teprve teď, tak jsem o písničku přišel. S tím stresem to asi bývá různé. Třeba takový předdovolenkový stres je docela příjemný.
Jó určitě jsi měla na mysli Nohavicu. Na pinčus chodí jedna holka, která s Nohavicou chodila do třídy.
Myslím tu písničku, co jsi sem dával! Ale už pozor…
Zatím dobré. Žádná kolize a kluci postupují nahoru.
Vzadu se to pořád míchá, budeme muset počkat. Jak Crawford mi dělá radost, toho taky sleduju, mohl by si letos vyjet licenci. Ale Leo krásně, velká škoda, jestli ho neuvidíme v F1.
Teď boural Stenshorne. Už ho nějakou chvíli sleduji a je moc dobrý na vodě. Dnes mu to nevyšlo.
Pořád čekám, až nám pořádně ukážou, co se stalo. No jo, cpal se tam, kde bylo místo pro jednoho… Ale prý tam byla částečná vina i Martího, no to už se tak stává.
V takovém místě se nedá očekávat, že soupeř povolí a pustí ho gentlemasky před sebe.
Lindblad už je na bodech (na bodu ), tak opatrně dál… Roman je vyšetřovaný, asi mi něco uniklo.
Právě jsem chtěl Broučinka pochválit. Co provedl Roman taky netuším.
Tak jsem Fornaroliho přechválila, Dunne bude asi nadávat jak špaček…
Ale Arvid jede hodně rychle. Duneho určitě dá.
Ten může mít ještě problémy po kolizi, uvidíme dál. A Staněk bez dalšího vyšetřování, bylo to s Browningem, ale zdá se v pořádku. Ale pro pořádek - Arvid rychlý je…
Zajímavá přetahovaná. Cítím ve vzduchu červenou vlajku. Snad se pletu.
V Baku je červená vlajka ve vzduchu pořád . Nicméně všechno má svoje meze, v kvaldách to už byl trochu extrém. Tak Leo 10 s, právem, bohužel… Stane se.
Baku není trať na které by se dal vytvořit nějaký rytmus. Tam se profil tratě neustále mění. Fornaroli vyšetřován.
Tak Arvid se konečně dostal dopředu, ale Alex ho asi dá. Nicméně i tak dobře.
Třeba Dunemu ujede, když má před sebou konečně prostor.
Hezký záběr na souboj Arvida s Dunem.
Teď si tam trochu vytvořil mezeru, ale je to málo.