Sportovní neděle

Ta musela byt splavena…

1 Like

durch, bobe. xdd

1 Like

Stejně jako tvoje trenky🤔

1 Like

ČD sauna no… :smirk:  

1 Like

:3rd_place_medal: :czech_republic:
Sem ani nevěděl, že máme nějakého výškaře Štafelu.

2 Likes

Život není jen posvícení.

Zemřel Robert Redford, slavnému herci a oscarovému režisérovi bylo 89 let

Zdroj: Zemřel Robert Redford (89) - iDNES.cz

No jo, jeden z herců mého mládí… Ale měl dlouhý a nepochybně hezký život, no a musíme tam všichni :woman_shrugging:. Z jeho filmů bych dala asi na první místo Podraz, ten si málokdy nechám ujít :slight_smile: .

1 Like

Podraz je bezkonkurenční. Dokonce si dodnes pamatuji jednu Švandrlíkovou říkanku z Dikobrazu.

Šel jsem včera do kina na světový vodvaz.
Chtěli po mě 12 káčé.
To byl teda podraz.

Asi není na planetě tolik lidí, kteří dokázali lidstvo potěšit jako Redford.

1 Like

Moja srdcovka je Spy Game

1 Like

Tak to jsem neviděla, budu to muset napravit. Na památku nám dnes dávají “Tři dny Kondora”, a to zrovna dávali nedávno (a mnohokrát předtím :slight_smile: ). Dokonce i v minulosti, protože to “nastavuje zrcadlo” :smile: . Ale asi se stejně kouknu…

Zvláštní, že já jsem taky Spy ještě neviděl.

Bohužel ho asi taky neviděl programový ředitel ČT, jinak by nám snad neservíroval pořád dokola to samé …

1 Like

@Evap dajte si urcite, pomalsia spionazna klasika

Dík za tip, zkusím.

1 Like

Taky za tip děkuji. Asi mě odradil ten název, který navozuje zdání, že se jedná o počítačovou hru.

Mezi programovými řediteli nevidím výraznějších rozdílů.
Teď u mě frčí Chalupáři, takže jsem s ČT spokojený. :grin:

No tak… Nic proti Chalupářům, ale často mám pocit, že se při tvorbě programu počítá u diváků s pokročilou sklerózou :smile: .

Chalupáře jsem dříve viděl pouze jednou, ale Masch už asi 10x, proto pro mě jsou Chalupáři téměř horká novinka. :grin:

1 Like

Spy Game (2001) mám poznačený, ale tiež som ho ešte nevidel. :slightly_smiling_face:

1 Like

Když od té doby, co není k dispozici uloz.to, je to s filmy složitější. Vím, že asi to nebylo úplně v pořádku, ale bylo to jednoduché a s velkou zásobou filmů. Škoda. Klidně bych platila.