Ta musela byt splavena…
durch, bobe. xdd
Stejně jako tvoje trenky🤔
ČD sauna no…
Sem ani nevěděl, že máme nějakého výškaře Štafelu.
Život není jen posvícení.
Zemřel Robert Redford, slavnému herci a oscarovému režisérovi bylo 89 let
No jo, jeden z herců mého mládí… Ale měl dlouhý a nepochybně hezký život, no a musíme tam všichni . Z jeho filmů bych dala asi na první místo Podraz, ten si málokdy nechám ujít
.
Podraz je bezkonkurenční. Dokonce si dodnes pamatuji jednu Švandrlíkovou říkanku z Dikobrazu.
Šel jsem včera do kina na světový vodvaz.
Chtěli po mě 12 káčé.
To byl teda podraz.
Asi není na planetě tolik lidí, kteří dokázali lidstvo potěšit jako Redford.
Moja srdcovka je Spy Game
Tak to jsem neviděla, budu to muset napravit. Na památku nám dnes dávají “Tři dny Kondora”, a to zrovna dávali nedávno (a mnohokrát předtím ). Dokonce i v minulosti, protože to “nastavuje zrcadlo”
. Ale asi se stejně kouknu…
Zvláštní, že já jsem taky Spy ještě neviděl.
Bohužel ho asi taky neviděl programový ředitel ČT, jinak by nám snad neservíroval pořád dokola to samé …
Dík za tip, zkusím.
Taky za tip děkuji. Asi mě odradil ten název, který navozuje zdání, že se jedná o počítačovou hru.
Mezi programovými řediteli nevidím výraznějších rozdílů.
Teď u mě frčí Chalupáři, takže jsem s ČT spokojený.
No tak… Nic proti Chalupářům, ale často mám pocit, že se při tvorbě programu počítá u diváků s pokročilou sklerózou .
Chalupáře jsem dříve viděl pouze jednou, ale Masch už asi 10x, proto pro mě jsou Chalupáři téměř horká novinka.
Spy Game (2001) mám poznačený, ale tiež som ho ešte nevidel.
Když od té doby, co není k dispozici uloz.to, je to s filmy složitější. Vím, že asi to nebylo úplně v pořádku, ale bylo to jednoduché a s velkou zásobou filmů. Škoda. Klidně bych platila.