Sportovní neděle

Tak kup biletik.

1 Like

Jak nevíš? na trati máš tu atmošku a jsi u toho, samozřejmě, že v TV toho vidíš víc, ale od toho máš ty obrazovky, co dávají hlavní přenos. Jinak pokud máš lupeny na Monzu na hlavní tribunu, tak můžeš v pátek a sobotu do paddocku, jen teda na začátek, ale i tak je možnost potkat jezdce

2 Likes

Kolik může stát VIP vůbec netuším, ale může se jednat o gigantické částky. Jestli budeš chtít i dopravu vrtulníkem, tak se prohneš pořádně.
Jednou jsem byl pozvaný VIP na páteční trenál v Brně na Moto GP a prý to byla slušná částka. Šáňo, občerstvení a rozvoz po okruhu kde se Ti zlíbí a pak odvoz zpátky do VIP centra.
K závodníkům jsme se ale moc nedostali i když ta možnost byla. Tahle možnost byla spíše pro jedince, kteří nebyli pozvaní na hromadnou akci jako já a mohli si více rozhodovat jak naloží se svým vlastním časem.

1 Like

https://tickets.formula1.com/en/ah-3312-abu-dhabi-additional-hospitality/hospitality-luna-lounge
jedeme?

1 Like

https://tickets.formula1.com/en/ah-3293-italy-additional-hospitality/schumacher-lounge
případně ještě můžeme sem …

1 Like

Počkej to je docela levný ještě ne? Na to že Alo bude brát titul. To by jsme mohli. :thinking:

1 Like

@Nordotor
Děkuju za maďarskou reportáž, určitě jste si to užili.
Jdete příkladem místním klávesnicovým bojovníkům.

3 Likes

Dík. Už jsem se po nočním přejezdu trochu vzpamatovala a přemýšlím, proč já tam vlastně jezdím. Když tak nad tím přemýšlím, má to jenom nevýhody - všechno je to drahé, nikdy nevidíš tak, jako v TV, trávíš čas ve frontách na smažená jídla neuvěřitelných rozměrů, která člověka snad přímo ohrožují na životě (dalo se koupit i něco neutrálnějšího, ale byl to výkon), další fronty na WC (Maďarsko je nemá zvlášť pro tribuny, což mě zklamalo), úmorné probíjení davy lidí, ještě úmornější dojezd/odjezd na okruh… Jestli my to máme vůbec v hlavě v pořádku :smile: ?
Odpověď - jasně že máme! Ten zážitek je úplně jiný, intenzita se nedá srovnat. Už teď se těším, kam se vydám příště :smile: .

3 Likes

Tak takhle já to mám přesně v horách.
Deset hodin dřiny si říkám “proč já tady vlastně jsem, vždyť to nedává smysl”, potom jsi v euforii na vrcholu a na zpáteční cestě zase to samé…
Pár dní nato už zase plánujeme další akci…

Přítelkyně říká že mi něco chybí v mozku, možná to máš podobně :smile:.

1 Like

To je přece jenom rozdíl, já jsem pasivní divák a i když hory na mě úplně fyzicky působí (nevím, jak bych to popsala, ale Ty mi určitě rozumíš), pořád jsem vždycky byla průměrný turista, nic víc.
Plno lidí horolezectví odsuzuje a nechápe, co k tomu lidi vede, když je to podle nich zbytečné riziko. Z mého pohledu ale riziko a snaha o překonávání vlastních limitů provází lidi odedávna a posunuje je dopředu, není to nic nového a zbytečného.
Co se mi nelíbí, je hledání zážitků, které lidem jakoby umožňují rizikový prožitek, ale za plného zabezpečení. To mi připadá falešné a nic nepřinášející.
Zase jsi mě přivedl k bezúčelnému filozofování, snad jsem se aspoň vyjadřovala srozumitelně. Jiné pohledy respektuji :slight_smile: .

Keby som mal čas a peniaze, tak by som horolezectvo bral 100%. Podľa mňa najlepší nebezpečný šport.

Je to přesně tak jak píšeš.

Jen bych upozornil, že to co dělám já není horolezectví, hanbou bych se propadl před každým skutečným horolezcem.
Já nad 5000 mnm většinou zvracím z výškové nemoci, horolezci si jdou zacvičit…

3 Likes

Tak mě napadlo, že když Tě rodiče zadávali do výroby, tak měl výrobce kocovinu a zapomněl dát do mozku pud sebezáchovy. Když na to přišel, tak už se mu nechtělo to opravovat, přece jenom je to složitý mechanizmus. Tak tam fláknul slabý žaludek a řekl si, že Tě bude brzdit ten, takže se to takhle taky vykompenzuje a on má hotovo… Nemohlo to tak být :smile: ?

:thinking: Pokud chceš na Matterhorn, jak si psal, tak bys ale horolezec být měl. To už neni vysokohorská turistika a je potřeba i technická příprava. Jestli jí nemáš, tak tam radši nelez. Matterhorn má více obětí než Mt.Everest.

…just saying.

1 Like

image

2 Likes

Tak nějak to asi muselo být :slightly_smiling_face:.

Jen bych zrevidoval můj poslední příspěvek, koukám že jsem napsal hloupost, zvracím už od 4500mnm, někdy i dříve…
Například na Mount kinabalu, nebo Piko de Teide.

1 Like

Musela jsem si znovu najít ty fotky, co jsi sem z obou lokací dával. To je taková paráda, že výstup za nějakou tu nevolnost určitě stál :slight_smile: . A vůbec, už jsi zpátky z Rumunska? Jaká byla trať v porovnání s Erzbergem, lehčí/těžší?

1 Like

Myslíš, že by lidé co jdou na skok s padákem by měli skákat bez padáku, aby měli lepší prožitek?

2 Likes

msedge_qlN6RzwNaW
nebo bungee bez lana by taky nemuselo být špatný. To by nebylo falešný. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Tak to by zážitek určitě umocnilo, ale je otázka, jak dlouho by sis ten zážitek mohl užívat :smile:

1 Like