Sportovní neděle

Hnusné je, že i tribunálu je zabráněný výhled přes vedlejší tribunu vysokou bočnicí.
Zdá se, že tento okruh vylepšovali stavitelé z Mírova.

image

1 Like

Už se nám chystá finále:

2 Likes

Chystáš se mechanikům napovídat? :slightly_smiling_face:

Jo, na to jsem přesně ta pravá :smile: !

1 Like

Prší? Nebo jak to vypadá?

Zatím ne. Takhle je ideální počasí, snad to vydrží.

1 Like

Určitě je tam teď příjemněji, než v teplotách silně přes třicítku.

1 Like

Oproti včerajšku luxus dnes. Včera to bolo na zabitie.

1 Like

Už bude jenom krásně.

image

2 Likes

A teď rychle do autobusu na kafé a chlazený nápoj. :coffee: :tropical_drink:

4 Likes

Kde to seš, pod pódiem?

Na kopci som bol nad pódiom

1 Like

Aspoň že potom umožnili přístup nahoru i dole na dráhu. Ale my už jsme se po vyhlášeni zvedli, bylo to překvapivě jednodušší než včera. Teď ale čekáme na opozdilce, už nás nečeká nic pěkného :smile: . Škoda Charlese, přála jsem mu to, i když z Landa mám radost.

4 Likes

Nedeľu sme sa dostali najrýchlejšie zo všetkých dní domov…

Ja by som na trať nešiel, Jedine v Monze. Tuto sa to neoplatí.

1 Like

btw: díky @Evap a @Nordotor za fotky z Maďarska. Podle toho, co jsem měl možnost vidět a číst, stále stojím za Rakouskem na příští rok, ale přijde mi, že stát někde za plotem nemá tu správnou přidanou hodnotu, co bych si od takového zážitku představoval, chtěl bych se více dostat do zákulisí…stejně tak jako se mi to povedlo na jiných událostech, ale na F1 je to asi skoro nemožné bez VIP vstupenky za 100 000 tisíc?..

3 Likes

Pro uvolněnější zábavu musíš spíše vyhledávat promo akce typu Ferrari Days.
Tam si můžeš se závodníky pokecat v garážích a někteří Tě třeba pustí i posadit do svých vozů.
Doporučuji víc, než tyhle Grand Prix závody.

1 Like

V Rakousku je ještě Hero-Start-Ziel. Sezení máš na tribuně, ale máš přístup do zákulisí.
Pitlane walk a nějaký omezený přístup do zákulisí, a nějaké občerstvení.
Stojí to asi 2 tisíce euro.

1 Like

100 000 sem asi nejspíš ještě podcenil, spíš to bude > 150 000 tisíc za “VIP”. Kámoš byl ve Španělsku letos a z toho co popisoval tak mě to taky nenalakalo… v “telce” toho prostě vidíš víc a z tohoto si odneseš asi zvuk + atmosferu z tribun. Nevím no.

1 Like