Myslím si, že spíš GTčka
Podle mě by to prostě měli smazat a rychle zapomenout, že to vubec vzniklo.
GT a ptm podľa mňa má šancu WEC alebo ELMS
To je pěkné. To je jako kdybys hrál hokej a pak šel hrát hokejbal.
Já si myslím, že tým dnes dělal vše, aby Romana zbrzdil. Už výměna gum byla hodně podezřelá a pak ten náhlý úbytek rychlosti bez Romanové chyby těsně před Crawforda a znovuobjevení rychlosti bylo určitě na příkaz týmu.
Roman si dnes musel zahrát na Massu.
Tak ne každej dostane rádoby dokument o tom, jaká je star, aby pak hořel v reálu
Prostě Staňka po 3 letech v F2 drtí nováček, měl bys to přijmout.
Kimi za tvou frustraci nemůže.
Pro Invictu to lépe dopadnout nemohlo.
Proč bych byl frustrovanej😀 Staněk dva víkendy po sobě skončil v top3 v hlavním závodě, dobrý progres
Myslím že i to jak tu porážku Staněk bere tak si je vědom svých momentálních limitů a prostě … trpělivost a focus. Tyhle dobré výsledky jsou pro českého fandu hodně dobrý a kariéra mu může stále slušně pokračovat
Nech už Staňka být, Staněk je v pohodě.
Nenapsal jsem na něj ani slovo.
Jinak počasí vypadá že by pršet na závod nemuselo, no něco se tam ale může ještě objevit, tak uvidíme.
A ten gaslighting si taky odpusť, dík.
Puff je teď poslední dobou nějakej žluklej a k ostatním dost negativní, asi aby vyvážil tu zoufalou pozitivitu ke svému táboru.
Dnes by se mohl Red Bull od Invicty pořádně učit jak má vypadat týmová strategie ve prospěch celého týmu.
Dneska by víťazstvo Leclerca bolo veľmi špeciálne, keďže dnes by mal Jules Bianchi narodeniny