Sportovní neděle

Moc hezký závod i když Brouček vypadl z bedny. :+1:

Odpálil si asi gumy, trouba… Aspoň si procvičil defenzivu. Ale Romana je mi lito, za tohle nemohl.

4 Likes

Takhle od stolu se rozhoduje lehce, zaútočit musel. A pak přesně jak píšeš nastala ostrá škola života hrou. Líbilo se mi jak bojoval a chvíli jsem měl obavy, že dostane pentli za limity.
Romana je škoda, ale ukázal, že se umí šplhat nahoru i ze zadních pozic.

1 Like

@Evap @Nordotor
Díky za info, takhle má vypadat fanouškovství :+1:.

Jste nejlepší, taky bych tam chtěl být.

2 Likes

Sportovní sobota. :expressionless::expressionless:

4 Likes

Záslužný čin. Škoda, že se tady nedá napsat slovo fa.sáda.

Moje sportovní sobota

3 Likes

To vypadá jako kus Noemovy archy. Kde máš samičku? :slightly_smiling_face:

Cpe se klobásou a fotí právě tuto fotku.

2 Likes

Aby nabrala sílu k záchraně rodu? :slightly_smiling_face:

Hezké místečko. Kde to je?

Možná buď rád, že nejsi. Vedro k padnutí, a co je horší, lidi :woman_shrugging:. Nedá se mezi nimi projít, z okruhu jsme jeli snad hodinu a půl, než jsme se aspoň trochu vymotali… Momentálně jsem plná misantropie :smile: .

4 Likes

Parkujete hned u hlavni tribuny? Mne se vyplatilo jet na parkoviste Lacus Park & Presszó, dojít na tribunu. Po zavode jsme byli do 20 minut na ceste. Jeli jsme skrz Mogyoród.

1 Like

Hezká fotka. Ta cedule Erzbergrodeo je pravá? Tak to Tě pozvali opravit, cos tam při závodech rozbil, ne :smile: ?

2 Likes

Autobus parkuje na louce s ostatními autobusy, to neřeším. Ale dnes to byl mazec, neumím si představit zítřek. Snad už tam takhle byli všichni, co je nezajímá pátek, a možná se někteří nechají na zítřek odradit… Teda nemyslím si to, ale něčím se utěšovat musím :smile: .

1 Like

Jo ty jsi tam busem… Tak to pardon a preju pevny nervy. :smiley: Rad bych podporil tvoje pozitivni mysleni, ale obavam se, ze to bude opacne… :smiley:

2 Likes

Redbull Romaniacs se ten závod jmenuje.
Jel se před týdnem a teď jsme si jeli projet trať, když jsme dřeváci a z Erzbergu jsme se nekvalifikovali.

1 Like

Erzberg je jeden ze závodu Redbull série.
Druhý je Romaniacs , jede se v Karpatech 5 dní.

3 Likes

Aha. Já nějak pomalu chápu. Radši se zastavím až po večeři, to se mnou možná bude rozumnější řeč :smile: .

1 Like

Tak to je hezký :sweat_smile:.

Turisti jsou zlo, jak už jsem psal.

Lidé, kteří nedokážou lézt bez kyslíku by neměli lézt, stejně tak jako lidé, kteří nedokáží cestovat bez cestovky, by neměli cestovat…

1 Like

Na Viki jsem si to vyhledal, ale orginální komentář je mi cennější. :+1:
Za komančů se jezdil závod Šestidenní.
Trochu měl podobný ráz jako Erzberg a byli jsme v něm docela dobří. Obdivoval jsem starého motocrossáka Jiřího Stodůlku.