Moc hezký závod i když Brouček vypadl z bedny.
Odpálil si asi gumy, trouba… Aspoň si procvičil defenzivu. Ale Romana je mi lito, za tohle nemohl.
Takhle od stolu se rozhoduje lehce, zaútočit musel. A pak přesně jak píšeš nastala ostrá škola života hrou. Líbilo se mi jak bojoval a chvíli jsem měl obavy, že dostane pentli za limity.
Romana je škoda, ale ukázal, že se umí šplhat nahoru i ze zadních pozic.
@Evap @Nordotor
Díky za info, takhle má vypadat fanouškovství .
Jste nejlepší, taky bych tam chtěl být.
Záslužný čin. Škoda, že se tady nedá napsat slovo fa.sáda.
To vypadá jako kus Noemovy archy. Kde máš samičku?
Cpe se klobásou a fotí právě tuto fotku.
Aby nabrala sílu k záchraně rodu?
Hezké místečko. Kde to je?
Možná buď rád, že nejsi. Vedro k padnutí, a co je horší, lidi . Nedá se mezi nimi projít, z okruhu jsme jeli snad hodinu a půl, než jsme se aspoň trochu vymotali… Momentálně jsem plná misantropie
.
Parkujete hned u hlavni tribuny? Mne se vyplatilo jet na parkoviste Lacus Park & Presszó, dojít na tribunu. Po zavode jsme byli do 20 minut na ceste. Jeli jsme skrz Mogyoród.
Hezká fotka. Ta cedule Erzbergrodeo je pravá? Tak to Tě pozvali opravit, cos tam při závodech rozbil, ne ?
Autobus parkuje na louce s ostatními autobusy, to neřeším. Ale dnes to byl mazec, neumím si představit zítřek. Snad už tam takhle byli všichni, co je nezajímá pátek, a možná se někteří nechají na zítřek odradit… Teda nemyslím si to, ale něčím se utěšovat musím .
Jo ty jsi tam busem… Tak to pardon a preju pevny nervy. Rad bych podporil tvoje pozitivni mysleni, ale obavam se, ze to bude opacne…
Redbull Romaniacs se ten závod jmenuje.
Jel se před týdnem a teď jsme si jeli projet trať, když jsme dřeváci a z Erzbergu jsme se nekvalifikovali.
Erzberg je jeden ze závodu Redbull série.
Druhý je Romaniacs , jede se v Karpatech 5 dní.
Aha. Já nějak pomalu chápu. Radši se zastavím až po večeři, to se mnou možná bude rozumnější řeč .
Tak to je hezký .
Turisti jsou zlo, jak už jsem psal.
Lidé, kteří nedokážou lézt bez kyslíku by neměli lézt, stejně tak jako lidé, kteří nedokáží cestovat bez cestovky, by neměli cestovat…
Na Viki jsem si to vyhledal, ale orginální komentář je mi cennější.
Za komančů se jezdil závod Šestidenní.
Trochu měl podobný ráz jako Erzberg a byli jsme v něm docela dobří. Obdivoval jsem starého motocrossáka Jiřího Stodůlku.