Jen ať si lidé cestují s cestovkami a dají přírodním turistům pokoj.
Jinak se přiznávám, že jsem byl na okruhu v Hungároš se Student Agency.
To se jezdí pořád.
Jmenuje se to “Six days enduro”, je to oficiální mistrovství světa národních týmů enduro.
Češi už posledních několik let dospělý národní tým nenasazují, občas jedou junioři.
Svazarm měl něco do sebe. Vlastně Dukla taky.
Prosím Tě, je to bezva! Jak jste se vymotali z okruhu?
No sme boli na P2 asi hodinu sme stáli v kolóne a nehýbali sa a ptm si cajti povedali, že okej ideme to riadiť. Tak sme boli za 15 min preč… Lenže tam to je ako Q v F1. Každý sa tlačí pred každého obieha. To tam dnes bolo hotové Monako.
Divím se, že Ty se divíš, vždyť já se s tím vůbec netajím, že na formule jezdím s cestovkou. Důvod je úplně jednoduchý, v tomhle ojedinělém případě si vůbec nepřeju se o cokoli dalšího starat. Chci být dovezena, usazena, ubytována, částečně nasycena, odvezena zpět a odevzdána… Co myslíš, mohl bys mi takový malý ojedinělý luxus dopřát ?
On byl výkon se vůbec dostat z areálu. Já nesnáším pocit, že nemůžu odejít z davu, tak je tohle něco pro mě a už se těším na zítřek… Aspoň si procvičím sebeovládání .
Ja mám zase v tomto rád voľnosť. Ale nehovorím že to nie je niekedy nanič. Ale aspoň bývame pri Letisku, takže po diaľnici sme u okruhu za chvíľku. A našli sme timeslot kedy sa tam dostaneme bez kolón a späť to je iba boj no, ale čo čakať od maďarov
Ja som to stratil, keď sme sa dnes prestali hýbať v dave. Normálne sme stáli ako v kolóne. Zrovna na tej križovatke kde ideš hore, doprava k hlavnej tribúne a dole k gate 3 a public transport tam to bolo hrozné. Aspoň každý skoro kričal Leclerccccc xD tak niečo
No od té hlavní tribuny jsme šli/stáli my . Zítra by aspoň nemuselo být takové vedro, uvidíme, jak s deštěm. Tak se měj krásně! Asi se spíš nepotkáme, tak třeba někdy jindy
.
Taktiež sa mej krásne, no už je varovanie na búrky. A ľudí bude extrémne moc.
Po dobrej kvalifikácii treba aj kvalitnú zábavu, čo apongebob rozhodne je.
Dobrá, užívej si plnými doušky, víš, že pro Tebe mám slabost, tak bych odsouhlasil každou pitomost.
S dětmi to mám podobně .
Ale pozor, je to jako s focením indiánů…
Krade to duši, otupuje smysly a pokřivuje charakter.
Tak to jsem v klidu, nemůžeš pokřivit co není .
Prajem nádherné maďarské upršané ráno
F1 by se měly jet na suchu.
Pro spáče. Právě se chystá start F3.
Už by mohl ten SC zabloudit do garáže.
Jestli to na tu chvíli má cenu .