Sportovní neděle

Nestává se to často, ale když tam jedu já, tak se na to skoro dá vsadit :smile: . Přátelé, musím se dnes odpojit dřív, mám toho po noční cestě dost. Zítra je taky den :slight_smile: .

4 Likes

V 08 byla T11 určená pro diváky na trávě. Byl tam velký kus volného výhledu, ale tak velké davy, že nikdo asi moc stejně neviděl. Já o kousek dál našel drobnou vyvýšeninu asi po stavebních úpravách a tam jsem si vylezl. Výhled skvělý, ale pouze s velkým náhodným štěstím, jinak bych hodně trpěl.

Dobrou noc a díky za reportáž z terénu. :+1: :+1: :+1:

2 Likes

Ahoj, kde jsi? Já jsem vedle ruskeho kola nahoře, jak je show car a simulátory. Popsala bych se jako zcela průměrná matka dospělého syna bez jediného obrandovaného kusu obleceni, momentálně v odstínech modré. Co Ty?

1 Like

Ferrari ako jediný jazdci zišli z pódia a reálne začali podpisovať, akože tá Aura je real. A ham najvtipnejší jazdec asi. Ten si to vyslovene užíva vo Ferrari.

1 Like

Ja som teraz kdesi vnútri toho davu pod Stage. Toto tak po Eiselem vyjdem von.

2 Likes

No jo, tak to je jasné! Ozvi se pak :smile: .

2 Likes

Abyste neřekli, že na vás úplně kašlu…

3 Likes

Určitě hezký zážitek. Jak se líbila F3?

My jsme si dnes trochu přispali, tak jsme celou F3 nestihli :smile: . Vynahradíme si to teď.

1 Like

F3 bola super, tu blízko aj nehoda nejaké obehnutia, Bena som videl 2x

1 Like

5 Likes

Tu je insane si už vôbec nájsť miesto v GA.

1 Like

Maďarsko už desetiletí bohužel už pouze na tribuny. :face_with_diagonal_mouth: Přitom je to divácky tak zajímavý okruh, že s trochou přízně od vlastníků (Bernard) by mohli trhat návštěvní rekordy.

1 Like

@Evap a ty si vlastne najbližšie ku akému orientačnému bodu na okruhu?

1 Like

Já jsem vedle hlavní tribuny, ale dnes už moc nevidím šanci. Nekam se dostat je docela o život, a to je teprve sobota. Uvidíme zitra dopoledne, nebo si řekneme, že nám není přáno se tady vidět :slightly_smiling_face: .

3 Likes

Však práve to je extrém ľudí, akože počul som dosť za minulé roky, ale teraz to je fakt nemožné, zajtra doobeda však uvidíme možno to bude lepšie

1 Like

Dvojky před startem.

4 Likes

A reálne teraz je tam na GA také teplo, že sme to radšej stiahli do tieňa a F1TV to istí.

1 Like

Brouček hezky tlačí.

1 Like