Nestává se to často, ale když tam jedu já, tak se na to skoro dá vsadit . Přátelé, musím se dnes odpojit dřív, mám toho po noční cestě dost. Zítra je taky den
.
V 08 byla T11 určená pro diváky na trávě. Byl tam velký kus volného výhledu, ale tak velké davy, že nikdo asi moc stejně neviděl. Já o kousek dál našel drobnou vyvýšeninu asi po stavebních úpravách a tam jsem si vylezl. Výhled skvělý, ale pouze s velkým náhodným štěstím, jinak bych hodně trpěl.
Dobrou noc a díky za reportáž z terénu.
Ahoj, kde jsi? Já jsem vedle ruskeho kola nahoře, jak je show car a simulátory. Popsala bych se jako zcela průměrná matka dospělého syna bez jediného obrandovaného kusu obleceni, momentálně v odstínech modré. Co Ty?
Ferrari ako jediný jazdci zišli z pódia a reálne začali podpisovať, akože tá Aura je real. A ham najvtipnejší jazdec asi. Ten si to vyslovene užíva vo Ferrari.
Ja som teraz kdesi vnútri toho davu pod Stage. Toto tak po Eiselem vyjdem von.
No jo, tak to je jasné! Ozvi se pak .
Určitě hezký zážitek. Jak se líbila F3?
My jsme si dnes trochu přispali, tak jsme celou F3 nestihli . Vynahradíme si to teď.
F3 bola super, tu blízko aj nehoda nejaké obehnutia, Bena som videl 2x
Tu je insane si už vôbec nájsť miesto v GA.
Maďarsko už desetiletí bohužel už pouze na tribuny. Přitom je to divácky tak zajímavý okruh, že s trochou přízně od vlastníků (Bernard) by mohli trhat návštěvní rekordy.
Já jsem vedle hlavní tribuny, ale dnes už moc nevidím šanci. Nekam se dostat je docela o život, a to je teprve sobota. Uvidíme zitra dopoledne, nebo si řekneme, že nám není přáno se tady vidět .
Však práve to je extrém ľudí, akože počul som dosť za minulé roky, ale teraz to je fakt nemožné, zajtra doobeda však uvidíme možno to bude lepšie
A reálne teraz je tam na GA také teplo, že sme to radšej stiahli do tieňa a F1TV to istí.
Brouček hezky tlačí.