Za mňa Heineken chuťovo nie je najhorší a väčšinou mi celkom zašlapal.
Já vím, že momentálně ani nemůžeš. Však si to vynahradíš, až synáček povyroste a vyrazíte spolu.
Je to tak, ako píšeš. Presne taká je aj moja predstava, že raz pôjdeme na preteky spolu.
U mě by s trestem neuspěli. Citron je pro mne blažená potravina a klidně bych dokázal pít čerstvou citronovou šťávu pít místo juice.
@Explorer Viděli jsme dnes mezi diváky i hodně malé děti, ale nevím, jestli je to pro ně to pravé. Fajnšmekři sice brblají nad současným zvukem F1, ale slušný randál to dělá pořád. A to nemluvím o F3, to bez špuntů do uší fakt nedáváme. Na druhou stranu jsem nezaznamenala žádné zoufalství a pláč, tak nevím .
Na T11 GA, tak ako si doslova v tej zákrute kde akcelerujú, to začalo aj mne liezť na uši ku koncu FP F3 a Porsche cupu, fskt z toho bolí hlava
Škoda, že sem nejde dať video, mám z Porsche cupu
Můžeme přijet tak kolem půl jedenácté. Já napíšu, počítám, že jsi od nás na protější straně. Mohli bychom se sejít někde uprostřed, třeba nad fanzónou s ruským kolem, ale až tam bude trochu hluché místo. Jinak se tam nemáme šanci najít. Nebo máš jiný nápad?
Vybral sis moc dobré místo. Já byl na devítce a viděl jsem velký kus tratě.
Kecám, taky jsem byl v jedenáctce.
Jestli mě dnes něco otrávilo, tak opravdu důsledné zamezení výhledu na trať z okolí tribun pro “neplatiče”. Ploty potažené tmavou tkaninou nebo přímo oplocení z vlnitého plechu, aby se opravdu odtamtud nikdo nepodíval zadarmo - aspoň co jsme viděli. Ať se jdou bodnout…
Přesně to jsem zažil i já a byl jsem z toho hodně rozčarován. Beru to jako vydírání, aby si lidi zaplatili za tribunu.
Jak je to na jiných okruzích?
Z těch dvou, co jsem poznala, jsem už dávala fotky z běžně přístupných míst mimo tribunu, na kterou jsem měla lístky.
Ve SPA bylo třeba takhle vidět ze schodů do fanzóny na Eau Rouge, což mě překvapilo:
v Rakousku jsme šli procházkou kolem plotu u jiných tribun, všude bylo normálně vidět:
Doufám, že to ještě dosud trvá.
V Hungároš je z každého místa vidět na velký kus tratě, tak pořadatelé tímto způsobem bojují o to, aby aspoň někoho dostali na tribuny. Ať je to jak chce, tak jsem se s tímto přístupem na žádném jiném okruhu nesetkal.
V Hungároš hlásí nějaké bouřky?
Tak ja tam už po dnešnej experience budem od 8, tak môžeme ptm tú fanstage lebo inak sa nenájdeme aj keď som zatiaľ jediný čo má Monza 2024 Ferrari žltú karbón šiltovku . Však to zajtra bližšie sa dohodneme kedy
Zítra jsou možné přeháňky, ale celkem nic moc. V neděli je ale pravděpodobnost deště mezi 14-16 hod. zatím 60-70 %. Ale uvidíme, to se ještě může změnit.
Hungaroring strašne ničí GA zážitok, ubrali obrazoviek a dávajú tam atrakcie aby zakryli výhľad, polovica T11 není vidieť lebo Aramco veľká reklama
Jasně, ozvu se.
Když v Hungároš mírně sprchne, tak se tam jezdí hodně zajímavé závody. Nestává se to často, ale písek na trati dělá divy. Právě tam jsem si na vodě poprvé všiml Gaslyho talentu.