Sportovní neděle

Kolik chtějí za jedno? Tipuju 75kč? :fire:

1 Like

Něco kolem osmdesát. Do hodinky upřesním.
Stálo 83 Kč.

1 Like

:smile: jsi hodná, já vím.
Ale společného na vizáži máme tak možná množství pigmentu, jinak jsem o hodně větší a asi o 15 kg těžší.
Navíc neumím jezdit na motorce…

2 Likes

Moto 3.

Hezký zavod to byl.

2 Likes

Ty ses včera nekoukal, ne? Já v podstatě náhodou ano, a hned jsem viděla mistra světa se vyválet… Takže asi tak :smile: .

1 Like

Aha, tak to máme asi společné, jestli jel po zadku do kačírku :+1:.

Obecně se moc na závody nedívám, ale dneska na MotoGP kouknu, proti F1 je to balzám na duši.

2 Likes

Uhádl´s… To víš, já jsem takový dobrák s ručením omezeným :smile: .

2 Likes

Jeden obrázek z Moto 2, kde Salač dojel na osmém místě.

3 Likes

Zahřívací kolo.

1 Like

Kde v TV se to dá sledovat?

1 Like

Na Nova Sport 6.

3 Likes

Dík.
To nemám, takže mám smůlu.

1 Like

Mir a Marquez si u ná lehli.

3 Likes

Užij si to Ferdo :+1:

3 Likes

Bastianini spadol.

1 Like

Už je konec. Až na totální neschopnost pořadatelů i policie navést diváky na jakékoliv parkoviště to byl vynikající závodní víkend.

5 Likes

S neschopností pořadatelů se u nás musí počítat jako s faktem, snad Tě to nepřekvapilo :smile: . Je prima, že jste si závod užili. Tím víc se teď těším já, už jenom 14 dní!!!

Pořadatelé mě překvapili a moc. Poprvé jsem v Brně na závodech byl v roce 1976 a od 2 008 tam jezdím pravidelně, ale takovou lemplovinu jsem tam ještě vážně nikdy nezažil.
Nikde žádná cedule kde se má jet a když jsme se v koloně doploužili na jedno tradiční parkoviště, tak nás vyhnali, že už je pouze pro V.I.P. Když jsem se fízla ptali kde máme jet, tak odpověděl, že na nás nemá čas a ať vypadneme, že je za námi kolona.
Když jsme se postupně ptali jiných fízl, které jsme potkali, tak se buď chovali stejně, nebo na rovinu řekli, že nic neví a nikdo jim nedodal žádné informace.

Přidávám fotku brněnského sekuriťáka. Najdi zajímavost.

2 Likes

Co to má za plácačku? To vypadá, jak když si ji přilepil na nějaký klacek nebo co… Jinak mě nic neupoutalo :woman_shrugging:. Tak hlavně když jste se dostali na pěkná místa, snad to příští rok bude lepší. Aspoň předpokládám, že to neobnovili jenom na rok.

2 Likes

Už teď Ti držím palce aby sis užila parády alespoň z části tak hezky jako my. My se totiž viděli po šesti léty. O to více byl pro nás tenhle závod i setkání po létech velkou vzácností. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like