Kolik chtějí za jedno? Tipuju 75kč?
jsi hodná, já vím.
Ale společného na vizáži máme tak možná množství pigmentu, jinak jsem o hodně větší a asi o 15 kg těžší.
Navíc neumím jezdit na motorce…
Ty ses včera nekoukal, ne? Já v podstatě náhodou ano, a hned jsem viděla mistra světa se vyválet… Takže asi tak .
Aha, tak to máme asi společné, jestli jel po zadku do kačírku .
Obecně se moc na závody nedívám, ale dneska na MotoGP kouknu, proti F1 je to balzám na duši.
Uhádl´s… To víš, já jsem takový dobrák s ručením omezeným .
Kde v TV se to dá sledovat?
Na Nova Sport 6.
Dík.
To nemám, takže mám smůlu.
Užij si to Ferdo
Bastianini spadol.
Už je konec. Až na totální neschopnost pořadatelů i policie navést diváky na jakékoliv parkoviště to byl vynikající závodní víkend.
S neschopností pořadatelů se u nás musí počítat jako s faktem, snad Tě to nepřekvapilo . Je prima, že jste si závod užili. Tím víc se teď těším já, už jenom 14 dní!!!
Pořadatelé mě překvapili a moc. Poprvé jsem v Brně na závodech byl v roce 1976 a od 2 008 tam jezdím pravidelně, ale takovou lemplovinu jsem tam ještě vážně nikdy nezažil.
Nikde žádná cedule kde se má jet a když jsme se v koloně doploužili na jedno tradiční parkoviště, tak nás vyhnali, že už je pouze pro V.I.P. Když jsem se fízla ptali kde máme jet, tak odpověděl, že na nás nemá čas a ať vypadneme, že je za námi kolona.
Když jsme se postupně ptali jiných fízl, které jsme potkali, tak se buď chovali stejně, nebo na rovinu řekli, že nic neví a nikdo jim nedodal žádné informace.
Přidávám fotku brněnského sekuriťáka. Najdi zajímavost.
Co to má za plácačku? To vypadá, jak když si ji přilepil na nějaký klacek nebo co… Jinak mě nic neupoutalo . Tak hlavně když jste se dostali na pěkná místa, snad to příští rok bude lepší. Aspoň předpokládám, že to neobnovili jenom na rok.
Už teď Ti držím palce aby sis užila parády alespoň z části tak hezky jako my. My se totiž viděli po šesti léty. O to více byl pro nás tenhle závod i setkání po létech velkou vzácností.