Dobrý postřeh. Tahle plácačka do ruky byla umně upravená pomocí lepící pásky a kusem klacku.
Jenže tohle dílo alespoň plnilo funkci. Žádná cedule ani plácačka logicky žádnou funkci plnit nemůže.
Tak za havárii Baumgartnera podle dalších zpráv snad nemohla osobní indispozice, ale kamera, která se uvolnila a spadla do vrtule:
https://www.sport.cz/clanek/ostatni-prvni-vysledky-vysetrovani-baumgartnerovy-smrti-za-pad-nejspis-mohla-technicka-zavada-5263187
Ani nevím, která varianta je lepší, obě mi připadají docela na houby…
Tady je to asi trochu lépe popsané:
https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/nova-teorie-o-tragicke-smrti-slavneho-dobrodruha-nejspis-to/r~ea9a2a6864aa11f0a065ac1f6b220ee8/
Tiež ideš tento rok na Hungaroring?
No jasně! Ty taky? A kde budeš?
Ja idem od piatka až po nedeľu a fakt, že máme v pláne všetko od Porsche Cupu až po F1. Kdesi na General Admission.
@Evap jeden tip, pokud chcete parkovat blízko okruhu, tak doporučuju na vyznačeném místě - je to za příplatek a dá se to koupit i na kase na okruhu, jinak z hlavní se přijíždí, kde je nápis parkování premium - pokud máte VIP parkování dopředu, tak můžete sjet z hlavní dřív a nebudete čekat 2/3h zaseknutý v dojezdu na okruh. Pokud zvolíte klasický parkování, tak doporučuju min 1h před začátkem programu dorazit na okruh, jinak je to fakt peklo s tou dopravou - odzkoušeno
Díky moc za radu, pozeral som, že na nedeľu už je to vip parkovanie vypredané
A to je fakt tak hrozné piatok a sobotu na FP? Ja že hlavný nápor býva až na Q a nedeľu celý čas
Zkus se zeptat na hlavní bráně, často to mají tam, i když to není online v prodeji. Jinak pátek se ještě nějak dá, ale taky je to zabiják času dostat se na okruh a z okruhu. Sobota je fakt na to, aby člověk dorazil na okruhu tak v 8 ráno a neděle tuplem, když jsme to nevěděli, tak jsme stravili v sobotu 2h dohromady zaseknutý v příjezdu a odjezdu. V neděli to byly 4h
Jsem taky na celý víkend, beru s sebou syna (spíš teda už teď on mě ). V tomhle jsem ale dokonalý mastňák, nechci se o nic starat a mít jistotu, takže se necháme přivézt, usadit na určité místo a zase odvézt
. Nicméně můžeme se ještě zkontaktovat a aspoň se tam pozdravit. Třeba jede ještě někdo?
Přeji Vám všem nádherné zážitky. Deštníky, jídlo a vodu sebou neberte, stejně by jste museli všechno před vstupem vyhodit.
Podle davu v Brně, doporučuji, aby jste byli na sobě hodní.
Pokud můžete, tak občas pošlete nějaký obrázek pro dokreslení atmosféry.
F3 odjazdili dve zahrievacie kolá, 4 monoposty to tam rozbili, tak dali RF a dovidenia
Update: Zrušili závod, žiadne body
Předpověď stále moc dobře nevypadá.
Je to zlé.
Trpím.
Nemate niekto online stream na F2?
F2 už ani sprej nie je moc, takže pohodka asi