Sportovní neděle

Dobrý postřeh. Tahle plácačka do ruky byla umně upravená pomocí lepící pásky a kusem klacku.
Jenže tohle dílo alespoň plnilo funkci. Žádná cedule ani plácačka logicky žádnou funkci plnit nemůže.

1 Like

Tak za havárii Baumgartnera podle dalších zpráv snad nemohla osobní indispozice, ale kamera, která se uvolnila a spadla do vrtule:
https://www.sport.cz/clanek/ostatni-prvni-vysledky-vysetrovani-baumgartnerovy-smrti-za-pad-nejspis-mohla-technicka-zavada-5263187
Ani nevím, která varianta je lepší, obě mi připadají docela na houby…
Tady je to asi trochu lépe popsané:
https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/nova-teorie-o-tragicke-smrti-slavneho-dobrodruha-nejspis-to/r~ea9a2a6864aa11f0a065ac1f6b220ee8/

1 Like

David obral Goliase.

2 Likes

Tiež ideš tento rok na Hungaroring?

1 Like

No jasně! Ty taky? A kde budeš?

2 Likes

Ja idem od piatka až po nedeľu a fakt, že máme v pláne všetko od Porsche Cupu až po F1. Kdesi na General Admission.

3 Likes

@Evap jeden tip, pokud chcete parkovat blízko okruhu, tak doporučuju na vyznačeném místě - je to za příplatek a dá se to koupit i na kase na okruhu, jinak z hlavní se přijíždí, kde je nápis parkování premium - pokud máte VIP parkování dopředu, tak můžete sjet z hlavní dřív a nebudete čekat 2/3h zaseknutý v dojezdu na okruh. Pokud zvolíte klasický parkování, tak doporučuju min 1h před začátkem programu dorazit na okruh, jinak je to fakt peklo s tou dopravou - odzkoušeno

2 Likes

Díky moc za radu, pozeral som, že na nedeľu už je to vip parkovanie vypredané

2 Likes

A to je fakt tak hrozné piatok a sobotu na FP? Ja že hlavný nápor býva až na Q a nedeľu celý čas

2 Likes

Zkus se zeptat na hlavní bráně, často to mají tam, i když to není online v prodeji. Jinak pátek se ještě nějak dá, ale taky je to zabiják času dostat se na okruh a z okruhu. Sobota je fakt na to, aby člověk dorazil na okruhu tak v 8 ráno :grinning: a neděle tuplem, když jsme to nevěděli, tak jsme stravili v sobotu 2h dohromady zaseknutý v příjezdu a odjezdu. V neděli to byly 4h

2 Likes

Jsem taky na celý víkend, beru s sebou syna (spíš teda už teď on mě :smile: ). V tomhle jsem ale dokonalý mastňák, nechci se o nic starat a mít jistotu, takže se necháme přivézt, usadit na určité místo a zase odvézt :smile: . Nicméně můžeme se ještě zkontaktovat a aspoň se tam pozdravit. Třeba jede ještě někdo?

1 Like

Přeji Vám všem nádherné zážitky. Deštníky, jídlo a vodu sebou neberte, stejně by jste museli všechno před vstupem vyhodit.
Podle davu v Brně, doporučuji, aby jste byli na sobě hodní. :joy:

Pokud můžete, tak občas pošlete nějaký obrázek pro dokreslení atmosféry. :blush:

5 Likes

F3 odjazdili dve zahrievacie kolá, 4 monoposty to tam rozbili, tak dali RF a dovidenia

Update: Zrušili závod, žiadne body

Předpověď stále moc dobře nevypadá.

image

copyImage

Je to zlé.
Trpím. :expressionless:

1 Like

Nemate niekto online stream na F2?

https://wearechecking.online/streams-pages/motorsports

ulož si wearechecking

Priamo F2 wearechecking.online

F2 už ani sprej nie je moc, takže pohodka asi