Sportovní neděle

Ferdo? Je všechno v pořádku? Kde je Radegast? :thinking: :sweat_smile:

4 Likes

Ferda pije víno a jí hamburgery…

Kde je bůček a Radegast? :smiley:

1 Like

Po svatbě nezpomalí, to až po dětech…

3 Likes

Dnes kulturní bublinkový den.

Jsem celý pokaženy, že?

Tak Alonso povedal vtedy na Schumiho, že má doma ženu a deti. Či žena samotná není ten problém?

Skvěle Ferdo, myslím, z jsi s Evap velkou inspirací pro místní fanoušky od klávesnice.
:+1:

2 Likes

Žena je vždycky už z podstaty problém, přeci…

1 Like

Ale to nebylo na rychlost, ale že v 200R zatáčce určitě povolí, jak ho předjižděl z vnějšku.

2 Likes

@Triper No jistěže není, pravé naopak! My ženy z vás teprve dotváříme komplexní osobnosti :smile:

3 Likes

Pokud zrovna nevaří, nepere, nežehlí, neposkytuje manželské služby. Na druhou stranu nás udržují v životaschopném stavu i když nám to nemusí být zrovna moc příjemné, ale záslužný čin to je.
Dnes druhé pokračování. Čekáme.

4 Likes

Jj, hlavně nás socializujete …

Dříve jsem byl vyklidněný, despota a poustevník a dneska už ani nepamatuju, kdy jsme měli volný den a nebyla u nás návštěva.

Chybí mi ty časy, kdy měl pořád někdo potřebu mě říkat co všechno dělám špatně a jak bych to měl dělat lépe.

2 Likes

Nic není zadarmo, ale pro pohodlí se dá lecos obětovat.

2 Likes

5 Likes

Já věděla, že se mě zastaneš! Tak si to krásně užívej! A dávej na sebe pozor, a moc neutrácej, a taky nepij, a jeď zpatky opatrně, a nebuď moc na slunci… No však víš :smile: :smile: !

2 Likes

U Tebe jsem zase věděla, že se mě nezastaneš… A to jsem Ti přitom chtěla napsat, že jsi na motorce jako Marc Márques - po včerejšku musíte být zezadu k nerozeznání :smile: !

2 Likes

To ano, narozdíl od tebe pošle taky něco ze závodů. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Co by jsme my chlapi bez Vás holek dělali. Sice doma žádnou nastálo nemám, ale občas se nechám vychovávat hodně rád.
Neboj já si dám na okruhu jednu desítku a ta do odjezdu dávno vyprchá.

1 Like

…počkej desítku? :open_mouth: Není desítka dobrá tak maximálně na mytí noh? :grinning:
Dej si Plzeň. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Mají tady pouze desítku Nošovice. Je to řídký Radegast. Nic jiného na výběr nemají. Na druhou stranu kdo by se měl na ožralé dederony dívat.

1 Like