Ferdo? Je všechno v pořádku? Kde je Radegast?
Ferda pije víno a jí hamburgery…
Kde je bůček a Radegast?
Po svatbě nezpomalí, to až po dětech…
Jsem celý pokaženy, že?
Tak Alonso povedal vtedy na Schumiho, že má doma ženu a deti. Či žena samotná není ten problém?
Skvěle Ferdo, myslím, z jsi s Evap velkou inspirací pro místní fanoušky od klávesnice.
Žena je vždycky už z podstaty problém, přeci…
Ale to nebylo na rychlost, ale že v 200R zatáčce určitě povolí, jak ho předjižděl z vnějšku.
Pokud zrovna nevaří, nepere, nežehlí, neposkytuje manželské služby. Na druhou stranu nás udržují v životaschopném stavu i když nám to nemusí být zrovna moc příjemné, ale záslužný čin to je.
Dnes druhé pokračování. Čekáme.
Jj, hlavně nás socializujete …
Dříve jsem byl vyklidněný, despota a poustevník a dneska už ani nepamatuju, kdy jsme měli volný den a nebyla u nás návštěva.
Chybí mi ty časy, kdy měl pořád někdo potřebu mě říkat co všechno dělám špatně a jak bych to měl dělat lépe.
Já věděla, že se mě zastaneš! Tak si to krásně užívej! A dávej na sebe pozor, a moc neutrácej, a taky nepij, a jeď zpatky opatrně, a nebuď moc na slunci… No však víš
!
U Tebe jsem zase věděla, že se mě nezastaneš… A to jsem Ti přitom chtěla napsat, že jsi na motorce jako Marc Márques - po včerejšku musíte být zezadu k nerozeznání !
To ano, narozdíl od tebe pošle taky něco ze závodů.
Co by jsme my chlapi bez Vás holek dělali. Sice doma žádnou nastálo nemám, ale občas se nechám vychovávat hodně rád.
Neboj já si dám na okruhu jednu desítku a ta do odjezdu dávno vyprchá.