Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

Jen počkej až toho ajťáka chytím. :grin:

Nádherný sport. :wink:

To jako fakt slovenské Voyo to bude mít a české Voyo jako nic???

Ak by sa dalo zakliknúť viacero športov, dal by som Ti lajk za anketu. :slightly_smiling_face:

Přemýšlel jsem nad tím, ale stejně se do tabulky nevleze více kolonek než 20, takže by tahle anketa stejně nebyla spravedlivá.
Poprvé jsem povolený počet přešvihl a musel jsem ji dělat znovu.

Nemyslel som väčší počet športov v ankete Ferdo. Chcel som mať možnosť zakliknúť pri hlasovaní viac vecí súčasne ako motorizmus, atletika, lyžovanie, hokej a cyklistika. :slightly_smiling_face:

Já jsem pochopil co máš na mysli. Dokonce jsem měl více možností zaškrtnuté, ale nakonec jsem ponechal pouze jednu možnost. Někteří by zaškrtli třeba všechny možnosti a byli by v právu. Mnoha dalším by se zase nelíbilo, že jsem nedal jejích oblíbený sport.
Ale jako podnět pro příště si ho zapíšu za uši. :wink:

1 Like

Čo znamená tá “Kolová” v ankete?

Neříkají ti nic bratři Pospíšilové?

Neznáš dvacetinásobné mistry Evropy bratry Pospíšily?

Říkají, už rozumiem. Po slovensky je to cyklobal. Pri kolovej som sa stratil. :slightly_smiling_face:

2 Likes

chyba ti tam sach

1 Like

Cyklobal je asi lepší název. :smiley:

To neviem, ale hlavne vy by ste si mali ujasniť význam kola, lebo to používate na bicykel, koleso aj okruh súčasne. :slightly_smiling_face: My to máme ako tak ok.

Šachy v F1 i na tomto webu Ti nestačí? :grin:
Ano šachy jsou nádherná hra, ale raději si je sám zahraji, než abych je sledoval.

Kolo, kolo, kolo. Však to je jednoduché. :slight_smile:

:grinning:

Ještě máme kolo kolo mlýnský.

No jo, keď som bol malý, počúval som ešte na kazete české ľudové pesničky od Ivety Bartošovej. :slightly_smiling_face:

Ivetka byla moc fajn. Škoda že ti život tak semlel.

1 Like