Apple ide po športe ako po údenom, kúpa F1 práv by neprekvapila:
To sa hneď pozná
ake mate skusenosti z F1 tv ?
A ako to vlastne pouzivate ? Appka v mobile alebo tablete a to castujete do TV ?
ako by si chcel pritom vsetkom co sa vysiela na NS1-4, na tieto 4 kanaly vtesnat este F1 tak, aby sa v pripade prekrivania mohli odvysielat aj MotoGP aj WSBK zaroven s F1? Nezabudaj, ze ide aj o nizsie kategorie + F1 Academy a Porsche Cup. Ja uprimne neviem co vsetko sa tam vysiela a co pribudne. Viem, ze su tam iste medzery, kedze sa vysielaju aj reprizy ale predpokladam, ze by to jednoducho nevychadzalo.
Robia super produkt zarytym fanusikom motorsportu, ktorych nie je zas tak vela, takze to musia nejako financne pokryt. A samozrejme, ze to nie je len o tom pokryt naklady ale aj zarobit nieco navyse.
Ako som pisal minule, podla mna je teraz dolezite aby to predali poskytovatelom a mohli to zivit. Eisele a spol zohravaju klucovu ulohu. Neodvazim si tipnut ale vidim dve moznosti. Bud sa to uchyti a poskytovatelia to kupia, alebo vymyslia iny svoj sposob poskytovania, alebo zistia, ze to nema zmysel a vykaslu sa na to alebo to okresaju na F1 F2 F3 a vtesnaju to do tych 4 kanalov.
Jedine comu zatial nerozumiem je, preco aj WSBK aj MotoGP budu na 5, 6. Som zvedavy ci budu obcasne vysielat WSBK na inych kanaloch, alebo to ozeleju.
ani so skylinkom a voyom nema tolko ludi pristup ku f1 ako malo so sport 1/2
ono tie cisla co uvadza voyo su s najvacsou pravdepodobnostou spolu s voyo start, ktore dava telekom a digi(mozno aj dalsi) “zadarmo” ku magio tv, lenze tam sa nedaju sledovat sportove stanice nova. nie nahodou cisla voyo vystrelili potom ako v roku 2022 prisiel telkom s voyo start “zadarmo”?
pista zas tara ako vzdy
Netuším, čo pod to ráta. Nejaká kruto prísna metodika to asi nebude, keď mu vyšiel tak vysoko pozitívny výsledok, bez prispenia TOP operátorov.
je uplne jedno ci bude nova(pripadne niekto iny) vysielat 10 sportov, na 2 staniciach, alebo na 10tich, dolezita je celkova cena za tie stanice. dnes to uz nieje o tom, ze za kazdy kanal su vysoke naklady lebo cena pozemnej retransmisie. dnes mozu sekat kanalov kolko chcu s minimalnymi nakladmi navyse(pri satelitoch to nie uplne plati), takze dolezite je len to kolko chcu za cely balik
ono 95% vysielania na nova 5/6 bude cisty balast, ktory bude mat minimalnu sledovanost a tak isto je to aj pri terajsich nova 1-4, ludia si to nekupuju kvoli tomu balastu, ale kvoli tym par percentom obsahu
takze niektori zbytocne riesia, ze preco to davaju na nove kanaly, to by problem nebol, prave je to dobre. problem je ten, ze za to chcu vela penazi a bohvie ci znizili poplatky za kanal kde vysielali motogp
samozrejme. Ved sam si pisal, ze cenu zvysili FOM
ano zvysili a pre sport 1/2 a ich obchodny model to bolo uz neakceptovatelne vela a preto sa ani nepokusali prava ziskat a skocila po tom nova a ta sa rozhodla, ze to pozenie do extremov
prvym problemom bolo zvysenie ceny od fom, druhym je spravanie novy
Ja len dobrú, zaujímavý komentár, ziadne prehnane dramatické komentovanie, môžeš si vybrať ako chceš preteky sledovať. Zdokonalíš sa v AJ, kopec ďalších programov. Za tie peniaze sa to oplatí.
A pozerám to buď na mobile alebo notebooku a tento rok možno aj na tv.
Ja som spokojná.
Ahojte ja sa chcem opýtať. Ak budem mať VOYO, dá sa to pú■■■■ v mobile cez apku a obraz prenášať do tv iným spôsobom okrem zrkadlenia ? Mám na mysli, ako keď sa nb prepojí káblom. Je taká možnosť aj na mobilné prenášanie obrazu ? Ďakujem.
Edit: Slovo š ť a ť je prečo obmedzené ? Potom sa nedá napísať ani p ú š ť a ť.
Puff tu dal pár príspevkov dozadu pekný prehľad, čo na ktorej NS pôjde… na Nove sport 1 a 2 ostáva iba NHL, NBA(tie chodia v noci) . a nejaké šípky… takže žiadne prekrývanie nehrozí s inými športmi… 4 kanály bohato stačia… ale to v podstate nerozhoduje… Jednoducho Nova to predražila a chce mega zisky… Trochu to ale prestrelili, pretože síce chcú skvalitniť služby(posielajú komentátorov priamo do dejiska a pod.)… ale za to všetko chcú aby to platili diváci(cez operátorov)… sú aj iné spôsoby ako zvýšiť zisk… napr. reklamami… mohli zvýšiť cenu za reklamu počas F1… a vytiahnuť to od sponzorov(ale to určite robia tiež). Bohužiaľ im to zjavne nevychádza…ľudia nie sú až takí tupí ako si mysleli…
Nic k tvojmu príspevku neviem iba viem ze funguje zrkadlenie…
Ale to slovo preto aby si tu nešťal
pozri si program ns. Urcite tam nejdu len tie 3 veci. Aj v tej Puffovej tabulke chyba napriklad NASCAR
nevies kolko za to zaplatili, ake maju naklady, ake maju naklady/straty pri inych vysielaniach atd.
Ale veď jasné… oni ten program nejako vyplnia na nove sport 1 a 2…ale aby bolo málo priestoru na f1…to zas určite nie…už beztak budú kanýly NS1-2 zívať prázdnotou. Každopádne. Ak majú vysoké náklady, tak do toho nemali ísť… alebo mali z niečoho ubrať. Neposielať komentátorov do dejísk F1 napr. Neplatiť tretieho komentátora(komentátorku) a pod. Nezmanažovali si to proste dobre… Mysleli že im na toto operátori a diváci skočia a všetci húfne budú platiť… prerátali sa… pri možnosti mať za 50 eur F1 TV pro na rok, pričom servis tam je ďaleko lepší… je toto čo v Nove stvorili nepodarok…
uvidime o rok
15znakov
no ktovie kolko ludi nedokaze zit bez toho, ze pista pojde priamo na preteky a vzhladom k jeho kontaktom bude rad ak raz za sezonu odchyti nejakeho top jazdca na dlhsi rozhovor ako na
“ahoj ako sa mas?”
“dobre”
“a ako to dnes vidis, budes bojovat o vitazstvo?”
“jasnacka, dnes idem na to”
“dakujem”
to sa mohli radsej dohodnut s nejakou zahranicnou tv ktora ma reporterov na kazdom preteku, ze od nich budu preberat rozhovory. tak ci tak odpovede budu musiet dabovat/titulkovat tak to mozu aj otazky
Takže znovu.
Jaké sporty chcete na Nově vidět?
0 účastníci
Ferdo, zase tě zradil ajťák.
Nebo to bude chyba mezi židlí a klávesnicí.
a tolku namahu to muselo dat
Já teda asi ten /poll, hlavně.