Nova Sport 5 a Nova Sport 6: vybrané sportovní přenosy
Formule: Formule 1, Formule 2, Formule 3, F1 Academy
Motocykly: MotoGP, WorldSBK (superbike), WSBK Most
Fotbal: Bundesliga (Německo), Se.rie A (Itálie), LaLiga (Španělsko), Ligue 1 (Francie)
Snooker: Championship League Snooker
Házená: Bundesliga (Německo)
to vazne toto pises? 90% z toho bezi na nove sport uz teraz
Tak budeš mít smůlu.
čize to ze tvoj argument bol zase mimo odignorujeme zase
Tohle jsi psal ty. Tak jsem ti argumentem odpověděl, že nemáš pravdu.
Bud sa len robis alebo naozaj nechapes… Pisal som o tom ze chcu peniaze za 2 nove kanal, pricom defacto pribudne len f1… To ze rozhodia sporty, ktore vysielaju uz teraz medzi viac kanalov na tom nic nemeni
a co, ze to skylink kupil? mozno zariskovali a povedali si, ze to risknu vzhladom na podmienky a dufaju, ze to kupi malo operatorov a oni ziskaju novych zakaznikov.
normalny biznis risk
lenze to nemeni nic na tom, ze pff si musi davat pozor na to za akych podmienok ponuka novu inym operatorom vzhladom na to, ze ich dalsia firma je priamou konkurenciou pre tychto operatorov
Nevadí. Budeš se s tím muset naučit žít.
Buďto musíš zatlačit na svýho operátora nebo ho změnit. popř. @mp1 ti pošle link.
zbytocne mu argumentujes… On si aj tak vyberie iba malu cast a o tom si ide svoje…to ze to nezapada do celku mu je jedno… Normalne by som tipol ze robi pre konspiracne weby typu zem a vek…tak by sa tymito schopnostami uplatnil
ktovie ci za tie okyptene nova sport 1-2 poplatok operatorom znizili
ja s tym zijem v pohode… A zacinam chapat preco sa na SR a v CR takto mame…
jasne ze nie…ale vsak to providerom nevadi… Oni by podla puffa mali robit charitu a dotovat hocico si kto zmysli
Když chceš argumentovat, tak mi nevkládej do úst, co jsem nikdy neřekl. Díky.
vies dobre o com sme sa bavili…teraz sa tvaris ze tvoje argumenty vlastne nie su mimo…lebo si cital po lopate…a chytas za slovicka…klasicke odvedenie pozornosti od toho ze si bol mimo
a mozno ti krivdim… A len naozaj si vsetko cital po lopate a nepochopil kontext… V tom pripade sorry
V pohodě. Třeba máš pravdu.
Dobrou.
Dôležité v jeho tweete je “už teraz”. Ku SkyLinku si pridali vlastné Voyo a takto kreatívne majú obrovský dosah. “Holý fakt” ale príde o mesiac, keď Voyo (pravdepodobne) vypnú, lebo pár extra stoviek ľudí za 6€ im tú show nezaplatí. Potrebujú státisíce od Telekomu, Orange, UPC a ďalších.
Zbytočné sa rozčuľovať nad aktuálnou situáciou. Časy keď sme mohli sledovať F1 v TV “za darmo” sú nenávratné preč. Aktuálne je F1 “opojená” slávou a marketingovým záujmom. Preto predáva svoje páva extrémne draho. A to musí na konci niekto zaplatiť. A ten na konci je fanúšik. Moja dlhodobá predikcia je, že za pár rokov sa TOP šport presunie na streamingové služby. Tie aktuálne krúžia okolo TOP športov ako supy a čakajú na vypršanie aktuálnych zmlúv. A môj presný TIP je, že celosvetové práva na F1 o pár rokov kúpy Apple. Vraj Tim Cook je veľký fanúšik F1.
ked ti nevadi ze ti niekto s.rie na hlavu, je to tvoja vec. ked si to nechas dnes, tak sa ti to zajtra stane zas.
a preco sa ludia stazuju? lebo je v poriadku dat najavo, ze nie si spokojny s tym ako sa veci maju…