Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

ten pista fetuje?
dnes je vacsie pokrytie ako v minulych rokoch? to akoze dnes moze novu 5 sledovat viac ludi ako mohlo sledovat sport 1/2?
on je asi fakt uplne mimo

aj ked mozno to myslel tak, ze ved skylink je dostupny pre vsetky domacnosti v sk/cz tak pokrytie je vyriesene :slight_smile:

3 Likes

len ci do toho nieje zapocitany aj voyo start ktory napr. telekom a mozno aj ini ponukaju zadarmo

ale to je podvod :slight_smile:
ja ked uz podvadzam tak to chcem uplne zadarmo :slight_smile:
a komentar pistu nejak ozeliem :slight_smile:

1 Like

Napísal som prečo…beriem to tak, že ti asi došli argumenty…

Kolik stojí katalogizace NovaSport 3,4?
Kolik stojí katalogizace NovaSport 5,6?
Kolik Nova zaplatila za práva?

Snažil som a o pochopenie puffa, ale ten si ide svoje… Všetci by sme ti chceli zadarmo…ale viem.pochopiť aj že to novu niečo stojí…ale to chrapúnstvo, čo nakoniec urobili sa mi hnusí

1 Like

A mne su vsetky rpava u riti… aj to od ktorej je to televizie… mne jedine zalezi na tom, aby som si pozrel zavody so slovenskym, alebo ceskym komentarom…
tieto ■■■■■■ o tom, kto ake miliony pyta, alebo neda mna nezaujimaju…
Ja riesim iba F1, ostatne kto co komu preco zaco naco je mi u prdele…
Edit: ak nechces nejaku televiziu, nikto ti to netlaci… nemusis tu vypisovat o markize a inych platformach… tu sa riesi moznost sledovania F1 cez voyo, ak nemas zaujem nemusis tu spinit zvratkami… bud to ber, alebo nechaj tak… ja tiez nemam potrebu vypisovat ze mozem ■■■■■ cele F1TV ked tam neni slovensky komentar… naco ? bud to chces, alebo nie… jednoduche… preco ludia radi vsetko stazuju ?

čiže všetky televízie ak nakúpia ligu majstrov, euro 2024, loh zoh teraz vytvárajú nové kanály a pýtajú viac peňazí? Ak to iné televízie dokázu financovať bez nových kanálov? Melieš si len svoje, ale vecným argumentom sa vyhýbaš

1 Like

Kolik stojí katalogizace Nova Sport 3 a 4 pro providery?

A jinak ano. Ať si založí třeba 20 kanálů. Je to jejich věc. :smiley:

Ano mas recht…je to ich vec :smile: je to prozákaznícke? Nie…je to vychcané? Je… Je logické, že operátori kaslu nove na hlavu s ich prehnanymi poziadavkami? Je…

Však v pořádku. Je to jejich věc.
Kolik stojí katalogizace Nova Sport 3 a 4 pro providery? resp. 5,6?
Proč to není na Magio? Zkrachovali by?
https://finstat.sk/35763469

Vysvetlil som ti to vo svojom prvom prispevku… Ale ty si ides dalej svoje… Ano…urcite telekom ma dost penazi na kupu prav na nova sport 5 a 6…ale je spravne aby to kupili predrazene? Kto bude dalsi? Tv joj s MS v hokeji? Vsak aj icj to nieco stoji…spravia novy kanal joj sport 2…a budu pytat peniaze navyse… Sport 1 kupi ligu majstrov a vytvori sport 3 a 4 za novy poplatok?atd… Ako som pisal…nevidis za roh…

vies z tych cisiel zistit kolko zarabaju na magio tv? lebo to je dolezite a nie celkovy zisk firmy
ak by po zaplateni za novu 5-6 boli stratovy bez zvysenia ceny daneho balika tak je jasne, ze do toho asi velmi nebudu chciet ist a to bez ohladu na to kolko prachov maju z inych sluzieb. kazda sluzba musi zarabat, alebo ty by si dotoval svoju vlastnu konkurenciu? :slight_smile:
ty asi hej, ty si special :slight_smile:

1 Like

puff je snom vsetkych korporacii, ked povedia plat on plati

a ak by bol sefom telekomu tak radsej ide do straty ako by nemal kupit kanal ktory vlastni jeho priamy konkuret. on by isiel do straty len aby jeho konkurent mal zisk :slight_smile:

proste je specialny :slight_smile:

a co dat zisk ppf? :slight_smile: ved aj oni si mozu dovolit davat novu zadarmo, ziskov maju dost :slight_smile:
tych par milionov dedicov kellnera nezrujnuje :slight_smile:

V čem si je TV stanice s poskytovatelem služeb konkurencí?
Však provider můžeš být i ty. Budeš snad konkurencí Novy?

Však ty koukat zadarmo budeš, tak v pohodě ne?
Teda krást.

to akoze vazne? kto vlastni novu a o2, nie nahodou ppf? komu je o2 konkurenciou nie nahodou ostatnym operatorom? :slight_smile:
vazne ti treba pisat taketo veci?

Skylink Novu v pohodě ihned koupil.
Skylink má více zákazníků jak o2tv. A pro o2 je jejich největší konkurence…

Proč nekoupí Magio pro svoje zákazníky kanál?

Kdyby chtěli ničit konkurenci, tak budou ničit Skylink…

Lepsie by som to sam nenapisal. Podla puffa by providerom nemalo vadit aj keby si televizie od nich uctovali za kadzy sportovy prenos extra peniaze vo vyske penazi za uplne novy kanal…pretoze ci chceme alebo nie…nova sport 5 a 6 bude iba o F1…

To nazoaj maju vsetci provideri kvoli f1 platit nenazranost novy? Ved im platia uz novu sport 1,2,3,4… Ako sorry…ak nova nevie ako na to arobit, tak nech to nekupuje… Toto nie je o tom ze potrebuju vykryt naklady… To vedia aj inymi sposobmi…toto je cista nenazranost