Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

Zatím jsem přesvědčený, že se bez O2 obejdu.
Buď se operátoři dohodnou, nebo vezmu F1 TV. Ale zatím stále ještě sonduji.

keby to nechali pre seba tak ano vtedy by to bol len ich problem, ale ked to zacali ponukat inym konkurentom o2tv tak to uz nieje len ich problem, ale moze to byt aj problem antimonopolnych zakonov

Tak je zažaluj a hodně štěstí. Budeš boháč.

Nech sa zdrhne celá nova s jej super plánmi a špeci komentátormi.
Už minulú sezónu sa nedalo eisking duo hlavne eis časť počúvať tak som prešla na F1TV takže pre mňa žiadna zmena.
Žiaľ môj otec po anglicky nevie takže on na túto nenažranosť doplatil.
A je nanajvýš amatérske, že týždeň pred štartom sezóny ľudia ako také socky nevedia kde si pozrú preteky. Hanba

1 Like

Ak fakturujú Voyo a Skylinku tú istú sumu, za akú ponúkajú práva iným, čo by si na tom napadol?

Jak nevědí kde?
o2tv, Skylink, Voyo, f1tv,

Je to i v nadpisu: Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur

@PUFF neber to zle, ale preco psies na ludi ze fnukaju aby dali za VOYO 6e ? To fnukaju ti co si to voyo nechcu dat.
ja osobne si F1tv kupovat nebudem, kedze obsah je po anglicky a z toho by som vela nevedel… Takze ja beriem VOYO na 100percent… O peniaze tu nejde, ja platim napriklad magio a telku vobec nepozeram.
@pavellisimo je ten co tu fnuka na voyo, aj ked neviem preco… on ma svoju f1tv, tak neviem preco sa vyjadruje v newske o voyo :slight_smile: to ze to ty, nechces nas nezaujima…

1 Like

Mozem sa tak zvysoka vy… na cele Voyo a Markizu. Tu neide o peniaze. Je to par drobnych, ale o princip. Mam zaplatenu F1 tv zaplatim si aj cokolvek ine ak bude treba, ale hnoj, ako je Markiza nebudem podporovat. Je kopec moznosti a Pepa je fajn, ale aj ich Eisking je uz vela o peniazoch. Sorry, moj nazor a moja vec, ale budem pozerat radsej stream po spanielsky ako teraz testy, ako podporovat …

4 Likes

Máme také porekadlo: kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody. Fanúšik si cestu nájde a nebude vyplakávať nad takými prkotinami.

3 Likes

ono to funguje tak, ze kto da vacsi cash, ziska prava na vysielanie… to ako si to nova nastavila je cisto pokus z toho vydojit co to da hned na zaciatku…

pocuj chytracik, ja nefnukam… ja o f1 nepridem… a preco to tu pisem? lebo som nasrdeny na tych chu*jov, co si zaplatili prava na vysielanie, a nevedia to dostat ku divakom… a vypisuju sa tu oslavne clanky na platformu, cez ktoru zas len skusaju nahrabat… a ja im odkazujem, ze nemam zaujem…

2 Likes

Lebo zmeniť operátora je len tak. A nie každý bude meniť operátora len kvôli f1.
A zaplatiť si voyo, fajn, platím si netflix, disney, hbo, spotifi a neviem čo takže ďalších 6€ ma nezabije, ale platiť to s tým, že možno len tri preteky a potom zase vymýšľať ako a čo.
Proste zase raz sú peniaze až na prvom mieste

1 Like

Tu nik nechce, aby to Nova dávala zadarmo… máš pocit, že sport1 a sport2 to dávali zadarmo? Po ďalšie… nik nechce po Nove aby to dávala na Nova Sport 1 alebo 2, aby to bolo v najlacnejších balíkoch…provideri si ale platia dosť mastné sumy už za Nova sport 3 a 4… mohli by to dať kľudne tam…a áno… ak chceš mať exkluzívne F1 v TV tak si kúp vyššie balíky u providerov… ale aby kvôli tomu sa vytvárali programy Nova Sport 5 a 6 je už čisté chrapúnstvo…tu neide o 6 eur na mesiac… ja som ochotný dať omnoho viac… tu ide o to, že provideri tiež nie sú sprostí… ak toto Nove prejde, tak nabudúce si TV JOJ kúpi LOH a spraví kanál joj sport 2… za mastný balík… potom príde sport 1 a kúpi ZOH a urobí kanály sport 3 a sport4 za mastný balík…kam si myslíš že to potom zájde? Sorry, ale nevidíš za roh, ak sa zastávaš Novy a tvrdíš, že ak to kúpili, môžu všetko… áno …súhlasím, že môžu…ale je to chrapúnstvo na slovenský/český spôsob… kde zákazník je “až” na poslednom mieste… takto sa to v civilizovaných krajinách nerobí… tam sú najprv služby, až potom chrapúnske zisky… u nás presne takíto ako Nova chcú najprv chrapúnske zisky…na zákazníka sa kašle…

6 Likes

Však to provideři můžou koupit a zařadit.
Proč to nekoupí?

Jak nikdo nechce, já bych to chtěl. Ne Nova Sport 123456, ale rovnou na Novu a hotovo :slightly_smiling_face:

Kludne sa mozete na Voyo spojit a mat 3preteky za 3eura

1 Like

Screenshot from 2024-02-25 20-44-13

2 Likes

Takže všetci predplatitelia Voyo sú od teraz formuloví fanúšikovia. A o mesiac bude pokrytie opäť iné :slight_smile:

Většinou to bývá tak, že když někdo chce získat zákazníka, tak ke svému produktu dá nějakou přidanou hodnotu.
Nova přidanou hodnotu vyřešila tak, že potencionálním novým zákazníkům způsobila pouze komplikace a to se většinou nevyplácí.

1 Like

ja ich nemam preco zalovat, zalovat ich mozu operatori