Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

nejde o novu, toto zapricinili majitelia komercnych prav na f1

inak ktovie, ze ci toto nemoze skoncit aj zalobou na protimonopolnych uradoch, predsa len nova a o2tv je ta ista skupina. ak by to vysielali exkluzivne na o2tv s tym, ze to neponuknu nikomu dalsiemu tak je to legitimny biznis, ale akonahle to ponukaju aj inym tak to nemoze byt za zjavne neprimeranych podmienok
ja si viem predstavit, ze by to niekto z operatorov hodil na protimonopolny urad s tym, ze nech posudi, ze ci ppf si neslazilo na ukor svojich konkurentov dotovat prevadzku nova sport 5/6 na o2tv

No jasně. Vem si, co potřebuješ.
Já mám optiku od místní firmy, mobilní paušál od tmobile a tv od o2.
Je svoboda.

Antimonopolní úřad. :smiley:
Já spím.

1 Like

Nova to přecenila strašně moc. Operátoři to za ty prachy nechtěj. Jsem v kontaktě s tím mým poskytovatelem, a napsal mi, že si za to Novažrouti řekli tolik, že za to oni lidem účtujou 100 programovej balík.

2 Likes

Neberu to tak.
Ze strany O2 se jedná o vydírání, aby ukradla ostatním co nejvíce zákazníků. O F1 se jim moc nejedná. Tam nejspíše prodělají, ale jestli se jim podaří přetáhnout zákazníky na televizi, internet i volání, tak se jim ztráty promítnou v zisky.
No a my fandové F1 jsme pouze rukojmí.

tak sa zobud
je zjavne, ze nevies co vsetko dnes mozu posudzovat antimonopolne urady

A přesně tak to je, není tam stejný vlastník? :wink: :smile:

Koupili si práva a jsou jejich. Můžou si s tím dělat, co chtějí.

Až bude další soutěž, tak si přihlaš, kup to a pak to pouštěj všem zadarmo.
Je to tvoje věc.

Se sloganem “všechno všech” sis spletl dobu.

2 Likes

Števa nebavilo stále moderovať z Budapešti, tak si zriadil prenosné štúdio za pár mega.

Jaká svoboda, když bych musel mít doma celý šifonér pouze na modemy a průmyslový regál na dálkáče?

V televizích jsou aplikace a nepotřebuješ modem.
Teda pokud nemáš televizi delší na hloubku než na šířku. :smiley:

1 Like

Len, aby mal pre koho vysielať :smiley:

Mal som káblovku od UPC viac ako desaťročie a zrušil som ju, lebo nemali TV app. Set-top-boxy patria do Rakúsko Uhorska a nie do 21. storočia. Internet som si nechal, ten je dobrý.

Akorát ty appky jsou mnohdy dost tragický. Třeba o2 furt samej problém.

Přesně můj případ. Tuhle hysterii nějak nechápu. :man_shrugging:

ale tam mozu ist riadne na hranu zakona, prave pre to majetkove prepojenie nova a o2
keby novu vlastnil niekto uplne iny a jedine o2 by bolo ochodne pristupit na ich podmienky s cielom, ze skusia prilakat novych zakaznikov tak je to v poriadku, lenze ak oni davaju inym operatorom teraz neprimerane podmienky, tak to moze byt problem. keby ale novu neponukali nikomu dalsiemu tak je to uplne v poriadku, lenze oni ju ponukaju a exkluzivita vysielacich prav nieje nic ine ako monopol. dnes sa monopol posudzuje inak ako si to niektori predstavuju

uz vela firiem si myslelo, ze moze zneuzivat svoje dominantne postavenia a antimonopolne urady im povedali, ze sa manazment tych firiem mylil

Mám asi rok starou Hisense. Sviňa je chytřejší než já a nechce se se mnou po dobrém podělit co všechno umí. :grimacing: Prý poslouchá na slovo. Zatím si můžu kecat ci chci a seře na mě. :grin:

1 Like

Z UPC som prešiel na Kuki. Testoval som viaceré, boli najlepší, rýchlosťou aj kvalitou obrazu. SkyLink bol v tom čase čistá tragédia, hádam sa zlepšili.

Máš v tom jednu velkou chybu…

Nova práva nabízí. Stačí je koupit. :slight_smile:
Skylink práva na Novu koupil.

A za další… i kdyby si to nechali pro sebe, tak je to jejich věc.

kupili si prava = maju monopol
a nie, ked mas monopol tak si nemozes robit co chces, hlavne ho nemozes zneuzivat na boj proti konkurencii
ak by to vysielala vylucne o2tv, alebo by to dali na voyo, alebo by vytvorili novy web f1tvczsk tak do toho by nikoho nic nebolo, lenze ak to zacinaju ponukat inym konkurentom o2tv tak to uz je nieco uplne ine.