Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

Už tento štvrtok sa naplno rozbehne nová sezóna Formuly 1. Ste na ňu pripravení, alebo stále zvažujete možnosti, kde ju budete sledovať? Ak patríte do druhej skupiny fanúšikov, prezradíme vám, že prvé 3 veľké ceny môžete sledovať na Nova Sport 5 len za 5,99 eur.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143849/sledujte-prve-3-preteky-f1-na-nova-sport-5-za-599-eur

Zdá se že ostatní poskytovatele signálu zatím s Novou k žádné shodě nedošli.
Nova evidentně přestřelila své požadavky.

1 Like

Mali ste ich zničiť, nie sa k ním pridať. :frowning:

6 Likes

Viete niekto, či funguje na Voyo aj archív športových kanálov?

1 Like

Mám české Voyo a sú tam:

4 Likes

kaslem sa na cele voyo a na mozno sa dohodneme s operatormi, kupujem f1tv…
uz len z principu nebudem podporovat smejdov, co zapricinili, ze si to clovek ani nema sancu pustit v tv.

2 Likes

Vďaka za info. Mám dôvod na rozmýšľanie, ak to na poslednú chvíľu nezaradia do Magia (Telekom).

2 Likes

Darmožrouti prolhaný z Novy: prý- chceme to dát široké veřejnosti. Zatím to vypadá, že to bude sledovat akorát sám Eisele s Králem.

3 Likes

asi nevies o com hovoris, lebo tuto situaciu zapricinili smejdi z fom-u, ktori prevadzkuju f1tv :slight_smile:
prave tyto smejdi ziadali za vysielacie prava take peniaze, ze uz si to sport 1/2 pri ich nastavenom modely nemohli dovolit a tak skocila po tom nova, ktora to tiez nemohla dat na uz terajsie kanaly za rovnaku cenu aku pytaju od operatorov a tak rovno spravili nove. samozrejme asi to riadne prestrelili, ale nevieme za kolko tie prava kupili ake dalsie naklady s tym budu mat a kolko vlastne potrebuju vyryzovat na jednom zakaznikovi aby boli aspon na nule

inak aj prave preto, ze za tuto situaciu je zodpovedna fom ani nahodou som neuvazoval si zaplatit f1tv

hlavni darmozruti si vo fom

Si normálne účtujú a F1TV má pridanú hodnotu za priaznivú cenu. Oni by boli ideálne radi aby sa išlo iba cez F1TV, kvôli tvorbe obsahu, takže ich kroky sú zcela logické.

Tvle za 6e mají 3 závody a fňukaj a fňukaj a fňukaj…

Nemyslím si, že se jedná o peníze, ale o princip jakým se Nova snaží přinutit fandy F1 aby přešli k O2.
Zatím bylo běžné, že když někdo koupil práva na F1, tak poskytl vysílání i konkurenčním poskytovatelům.

1 Like

Presne tak, to ze to dali na Voyo je najlepsia vec pre tych co maju telku od inych poskytovatelov alebo chcu len Nova sport 5 bez ostatnych 80 programov ktore nikdy nezapnu. Dat 6 € za mesiac aby si pozeral F1 v CZ/SK jazyku si myslim nie je vela. F1Tv je za 7,5€.

1 Like

a z cela logicke su aj kroky tych co im na to neskocia

ale pointa toho mojho prispevku ti zjavne unikla. ja som primarne reagoval na to, ze @pavellisimo to hodil cele na novu a ze preto si to radsej zaplati u f1tv, lenze toto nevzniklo z iniciativy novy, ale z iniciativy majitelov f1tv
a vraj nebude podporovat smejdov, lenze ti hlavni smejdi stoja za f1tv

Já mám o2tv… Sport 1 a 2 tam nebyl. Tak jsem si koupil Skylink, kde Sport 1 a 2 byl.
Je to jednoduchý jak žebřík. :smiley:

2 Likes

Je. 7 dňový archív :ok_hand: ja tiez idem do voyo lebo orange to tiez nema a niesu ziadne spravy o tom :roll_eyes:

1 Like

Dobre píšeš. F1 sa rozhodla to nejako naceniť. Nova sa rozhodla to nejako naceniť. Každý z nás sa rozhodne, či to kúpi alebo nie.

Já mám PODU a snad 20 roků jsem s F1, nebo motorkama problém neměl. Nějaký čas jsem mohl sledovat i INDY a NASCAR.
Od PODY mám i optiku na internet s výkonem který mi O2 nedokáže poskytnout, tak proč bych měl jít jen kvůli F1 do horšího?