Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur | Magazín F1 - F1online.sk

MNE NIKTO NA HLAVU NESERIE… to tu robis ty cely cas…
mas na vyber niekolko moznosti pre ktoru sa rozhodnes je len na tebe… tak uz prestan fnukat, nikto ta nenuti kupovat si nieco co nechces…
ja som spokojny, mozem sledovat F1 na voyo a co bude dalej uvidime za 3mesiace… rozhodne nemam potrebu kidat na nejaku televiziu, ci spolocnost, alebo webovu stranku…

necital som vasu konverzaciu, ale kritika je urcite na mieste, s tymto tak nejak nik neratal, ci uz Nova, ze sa im na to tolko ludi ■■■■■■■ alebo Eisele, ze dostanu taky hejt, v podstate “okradli” tu svoju formulovu rodinu (ako to radi hovoria) o formulu svojim sposbom. Ano, stale mas na vyber a nik ta do nicooh nenuti, ale svojim sposobom nuti. Bud nutne musis zmenit operatora (a s tym aj pausaly a vsetko okolo) alebo ked nechces toto vsetko absolvovat, svojim sposobm nutene prejdes na f1tv. Je to obrovsky fail zo strany Novy a spol. ze toto dovolili

4 Likes

Posnažíííím sa :laughing:

Ja si kupim voyo a potom sa uvidi… podla mna to casom aj tak zaradia niektore televizie do nejakeho priplatkoveho balicka, tu sa hra len an cas a na nervy aby si vyjednali pred zaciatkom novej sezony co najlepsie podmienky… co sa deje v pozadi je mi ukradnute, bud si kupim voyo alebo nebudem sledovat F1… jednoduche…
kazdy ma na vyber, len sa treba zariadit podla financii, alebo pohodlia, ale netreba z toho robit dramu, alebo hejtovat nejake spolocnosti…

ja ti ser*iem na hlavu? ale no taaaak … ty si sa tu pustil do mna, pretoze som sa tu negativne vyjadril na aktualnu situaciu, a ja som sa ti len snazil vysvetlit ako sa veci maju.

ale evidentne mas problem s chapanim citaneho textu, takze konverzacia s tebou nema zmysel…

1 Like

o nic si neprisiel… tuna kolega hejtuje, ze som si dovolil kritizovat danu situaciu… a ked som sa mu to pokusil vysvetlit, tak sa mi uslo akurat tak dalsieho hejtu… :tipping_hand_man:

Takze ja mam problem ? Dovol aby som ti to zrekapituloval…
“ked ti nevadi ze ti niekto s.rie na hlavu, je to tvoja vec”
“MNE NIKTO NA HLAVU NESERIE…”

Snad si si nemyslel, ze touto vetou “to tu robis ty cely cas” to beriem osobne ? :smiley: Nie bolo to myslene na tie TV stanice na ktore tu nadavas. Nikto o teba, ako platica nestoji… To je tvoja osobna potreba a mas na vyber. Bud si zaplatis viac, alebo menej. Len tu nepis ludom, ze si nechavaju ■■■■ na hlavu ak tu nerevu ako ty.
Mne je jedno co sa deje v nove, markize a inych tv ci portaloch. Chcem sledovat F1, zistim si kde to je premna najlepsie a zaplatim, jednoducha vec.

Hm, vypadá to že na netu z O2TV je přímý přenos Nova Sport 5 ještě o půl minuty posunut oproti F1TV, co teď zkouším při Formule 3 :thinking:

Když si k tomu tedy pustím livetiming a onboard, to zpoždění s českou stopou bude na nic. A zpožďovat to nechci :face_with_diagonal_mouth:

Tak to žiaľ kombináciu viacerých zdrojov vylučuje. Možno to ešte dajú dokopy.