Tak to si na nejakom VIP liste, že môžeš takto písať o Russellovi a beztrestne.
V prvých rokoch ako nový vodič áno. Nesmieš mať motor silnejší ako nejaká norma.
Aby sa predišlo nehodám mladistvých údajne… Ktorý majú Ferrari a šibe im, bolo tam veľa nehôd mladých na autách tohto typu, tak zmenili legislatívu.
It indeed establishes that new drivers cannot drive vehicles with an engine power exceeding 70 kilowatts (about 95 horsepower) during the first 12 months of the license.
Myslím,že teraz trochu povolili, ale AMG stále nemôže šoférovať Možno ani Mercedes samotný
A myslím,že to ale predĺžili na 3 roky dokonca teraz.
Dokonca nesmú ísť rýchlejšie ako 110 ani na diaľnici a prvé 3 roky neplatí ani tolerancia na alkohol
Nie ja len tie vaše kecy ignorujem najviac ako sa dá. A ju už úplne
Nuž,chcelo to dlhé roky práce ale ty si tiež na najlepšej ceste do tejto vipky
Co to je? Nějaký pidi trolejbus?
to je zoox - robo taxi vo vegas.
Pokrok nezastavíš. Asi nebude trvat dlouho a bude to běžný dopravní městský prostředek.
Ono aj keď na mňa pôsobí Peter Marcin často trápne, tak poznať, kto to je, určite patrí k všeobecnému prehľadu. Je to niečo obdobné ako nevedieť, kto je Skrúcaný, Kandráč, Kraus, Kemka, Jakab, Dangl, Tůma, Majeský, Miezga a ďalší, čo značí slabší prehľad v tejto oblasti.
Ty pneumatiky na tom - Continental, se vyrábí v Otrokovicích
Continental má hodně továren. Otrokovice jsou pouze filialkou.
To sice ano, ale z hlediska, celkového využití nákladů, ziskovosti, kvality pneumatik a schopnosti efektivní výroby, je pro brand Continental klíčový závod v Otro, Púchov, Lousado, Korbach a možná nějaké v Číně
Continental je braný jako prémiová značka. Vydrží dlouho, žádné bláto.
Já jsem je měl jako celoročky a opravdu byly strašné. To ale jsou celoročky vždy.
Súhlasím. Preto som sa pýtal koľko má rokov. Keby mal nejakých 18-19 a obišla ho doba najväčšej slávy Marcina, tak ok. Ale ak je vo veku 25+, tak si buď vymýšľa že ho nepozná alebo nemá vôbec prehľad v tejto oblasti.
A z tebou vymenovaných je Marcin asi najviac známy.
Pozná ho. Ak nesleduje Marcinove trapošiny v TV, tak určite videl film dabovaný týmto “hercom”.
Já si vzpomínám, že kdysi byl populární lidový vyprávěč strýco Marcin.
Ale asi to nebude ten o kterém se bavíte.
Tiez si myslim, ze ho pozna a len hra formu, ze nie.
Susedia mali comeback, pred par rokmi zacali vysielat nove diely. Ale neviem, ci to este niekto pozera.
Ale mas pravdu, ze Susedia vo svojej dobe boli super. K tomu este Mafstory a Profesionali.
Z mien, ktore vymenoval explorer, mi nieco hovori len Kraus, ak tym teda mysli Jana Krausa. Cize to asi bude slabsi prehlad v tejto oblasti.
Nemysli, mysli tym Andyho Krausa. Ty si vobec nevidel slovensku telku v rokoch 2000-2010?
Neber to v zlom, len fakt nepoznam nikoho, kto ma 25+, co by v zivote nepocul o Petrovi Marcinovi alebo Andym Krausovi. tak ma to udivuje. To je nieco ako nepoznat Adelu Banasovu, tu poznas alebo si aspon pocul to meno?
Este mi napada, ze by si zil uz v tom obdobi v zahranici.